Amin aminnİnş canım Rabbim tüm isteyenler e nasip etsin
Geldim geldim..kizlaaar nabersiniz? Is yogunlugu var, yilsonu oldugu icin..perttim gunlerdir, ama dondum artik sahalara :)Bu sayfanin sahibesi de neredeyse kac gundur hic sesi cik miyo@Alsef
HosgeldiiinGeldim geldim..kizlaaar nabersiniz? Is yogunlugu var, yilsonu oldugu icin..perttim gunlerdir, ama dondum artik sahalara :)
Bebis calismalarina da basladik bakalim, yeni yil hepimize ugurlu gelsin insallaahh..
Varmi bebis haberi kizlaaaaaarrr???
Arkadaşımın da bata kadar çıkmadı bat günü pozitif oldu. Yumurtlaman ne zamandiHosgeldiiinben dayanamayip hamilelik testi yaptim ama yine tertemizdi moralim bozuldu ya bu ay bosuna umitlendim galiba milleti 6 gun kala bile cikiyor pembe pembe benim 3 gun var ve hic bisey yok
21 aralikta gercekten var mi oyleleri?Arkadaşımın da bata kadar çıkmadı bat günü pozitif oldu. Yumurtlaman ne zamandi
Yumurtlama demisin pardon 7 aralik catladigi gunduArkadaşımın da bata kadar çıkmadı bat günü pozitif oldu. Yumurtlaman ne zamandi
Evet hatta yok diye üzülmüştü kenara bırakıp işlerini yapmış bi bakmış 2. Çizgi çıkmış. Ovulasyon tarihin ?21 aralikta gercekten var mi oyleleri?
E daha erken bugün 18 i 11 gün geçmiş ilişkiden. 12. Gün idrara karisiyormus zaten.Yumurtlama demisin pardon 7 aralik catladigi gundu
Gercekten mi hala bir umit var yani 12. Gun mu idrara karisiyor o hormon ben bunu bilmiyordum insallah yaa biraz daha sabredeyim bende ha bugun yapmisim ha yarin diyordum o yuzden bugun yaptim testiE daha erken bugün 18 i 11 gün geçmiş ilişkiden. 12. Gün idrara karisiyormus zaten.
Askin bana buyuk bir moral oldun cok teşekkür ederimEvet hatta yok diye üzülmüştü kenara bırakıp işlerini yapmış bi bakmış 2. Çizgi çıkmış. Ovulasyon tarihin ?
İnş güzel haberlerini okuruz canım. Hatta 15. Gün bile idrara karışan varmış okumuştum burda. O arkadaşımın belirtisi bile yoktu hatta ilk denemeleriydi tutmaz diodu. Belirti var mı?Askin bana buyuk bir moral oldun cok teşekkür ederim
Ayaklarim usuyor karnim sis ve gazliİnş güzel haberlerini okuruz canım. Hatta 15. Gün bile idrara karışan varmış okumuştum burda. O arkadaşımın belirtisi bile yoktu hatta ilk denemeleriydi tutmaz diodu. Belirti var mı?
Çok tskler canım. Allah isteyen herkese nasip etsin.Ayaklarim usuyor karnim sis ve gazlidun aksam belimde batmalar oldu onun disinda biseyim yok bende sabredip bat gunu yapayim insallah olur ben senin icinde dua ediyorum senden habersiz
Amin aminÇok tskler canım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Canım bat yarin buda ovulasyon bugünkü. Normalde daha kırmızı fotoda biraz soluk çıkmışAmin amin
Yarin bi gebelik testi yap canim istersen ben ovu testi nasil olmali bilmiyorum ama giderek koyulasmasi guzelCanım bat yarin buda ovulasyon bugünkü. Normalde daha kırmızı fotoda biraz soluk çıkmış
Adet agrım artıyır canımher an gelicek gibiaranızda belirti yaşayan var mı kızlar bende hiç bir belirti yok
Eve gidince yapacağım canım ama sanmam çünkü karnım hafif ağrımaya basladiYarin bi gebelik testi yap canim istersen ben ovu testi nasil olmali bilmiyorum ama giderek koyulasmasi guzel
Hmm ne zaman gecersin eve? Hayirlisi olsunEve gidince yapacağım canım ama sanmam çünkü karnım hafif ağrımaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?