Şimdi geçiyorum ama çıkacağını sanmıyorum canımHmm ne zaman gecersin eve? Hayirlisi olsun
Yaptin mi canim?Şimdi geçiyorum ama çıkacağını sanmıyorum canım
Evet canım negatifYaptin mi canim?
Hay Allah yaa sabah ta yapcak misin cunku ilk idrara birikiyor yaEvet canım negatif
Yapmiycam canim adetim gecerse yaparim artik. Olmasi zor bi ihtimaldi zatenHay Allah yaa sabah ta yapcak misin cunku ilk idrara birikiyor ya
Niye yelkenleri indiriyorsun hemen Allah tan umit kesilmez olmasi zor ihtimal deme biliyorum durumunu ama Allah icin hersey mumkun eylule kadar yilmadan devam insallah daha adette olmus degilsin ama en kisa zamanda insallah hayirli haberlerini almayaYapmiycam canim adetim gecerse yaparim artik. Olmasi zor bi ihtimaldi zaten
İns canim keske olsa da tup bebege gerek kalmasa. Cok zor bi durum Rabbim kimseye aratmasin. Yarin adet olurum agrisi basladi cunku. Sen naptin ovu testi yapıyor musunNiye yelkenleri indiriyorsun hemen Allah tan umit kesilmez olmasi zor ihtimal deme biliyorum durumunu ama Allah icin hersey mumkun eylule kadar yilmadan devam insallah daha adette olmus degilsin ama en kisa zamanda insallah hayirli haberlerini almaya
Insallah gerek kalmaz .Oldun mu adet canim var mi bisey? Benim ovu testlerim bitti bugun esime gebelik testi aldircam bat gunu veya yarin yapcam bakalim bi belirtimde yok dudagimda ucuk cikti ben cok stresli biriyim ya sakin olamiyorum ki hamile olayim o degilde hamileler hep mi sakin halim selimİns canim keske olsa da tup bebege gerek kalmasa. Cok zor bi durum Rabbim kimseye aratmasin. Yarin adet olurum agrisi basladi cunku. Sen naptin ovu testi yapıyor musun
Olmadım canım ama benim günü gününe olmaz gecikebilir o yüzden umutlanmiyorum. Olsa test pozitif çıkardı zaten. Kafaya takmakla alakası yok bence. Olucaksa her türlü olur :)Insallah gerek kalmaz .Oldun mu adet canim var mi bisey? Benim ovu testlerim bitti bugun esime gebelik testi aldircam bat gunu veya yarin yapcam bakalim bi belirtimde yok dudagimda ucuk cikti ben cok stresli biriyim ya sakin olamiyorum ki hamile olayim o degilde hamileler hep mi sakin halim selim
Canim bugunku ovu testi dunkune gore koyu degil mi?Hay Allah yaa sabah ta yapcak misin cunku ilk idrara birikiyor ya
Kesinlikle koyu canim insallah adet olmazsin da surada mutlu oluruzCanim bugunku ovu testi dunkune gore koyu degil mi?
Bu arada bugunde gebelik testi yaptim dayanamayip yine negatif cikti azicik pembeligede raziyim hadi golge olsun onada ama yokOlmadım canım ama benim günü gününe olmaz gecikebilir o yüzden umutlanmiyorum. Olsa test pozitif çıkardı zaten. Kafaya takmakla alakası yok bence. Olucaksa her türlü olur :)
üzülme cnm, yeni yıl yeni umutlarla gelecek inşallaahhhhmerhabalar ben adet oldum dün yeni bat 14 ocak hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?