Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Yapmiycam canim adetim gecerse yaparim artik. Olmasi zor bi ihtimaldi zaten
Niye yelkenleri indiriyorsun hemen Allah tan umit kesilmez olmasi zor ihtimal deme biliyorum durumunu ama Allah icin hersey mumkun eylule kadar yilmadan devam insallah daha adette olmus degilsin ama en kisa zamanda insallah hayirli haberlerini almaya

Niye yelkenleri indiriyorsun hemen Allah tan umit kesilmez olmasi zor ihtimal deme biliyorum durumunu ama Allah icin hersey mumkun eylule kadar yilmadan devam insallah daha adette olmus degilsin ama en kisa zamanda insallah hayirli haberlerini almaya
İns canim keske olsa da tup bebege gerek kalmasa. Cok zor bi durum Rabbim kimseye aratmasin. Yarin adet olurum agrisi basladi cunku. Sen naptin ovu testi yapıyor musun

İns canim keske olsa da tup bebege gerek kalmasa. Cok zor bi durum Rabbim kimseye aratmasin. Yarin adet olurum agrisi basladi cunku. Sen naptin ovu testi yapıyor musun
Insallah gerek kalmaz .Oldun mu adet canim var mi bisey? Benim ovu testlerim bitti bugun esime gebelik testi aldircam bat gunu veya yarin yapcam bakalim bi belirtimde yok dudagimda ucuk cikti ben cok stresli biriyim ya sakin olamiyorum ki hamile olayim o degilde hamileler hep mi sakin halim selim

Olmadım canım ama benim günü gününe olmaz gecikebilir o yüzden umutlanmiyorum. Olsa test pozitif çıkardı zaten. Kafaya takmakla alakası yok bence. Olucaksa her türlü olur :)

Kızlar benim regl bitti bugün başladım ben soğan kürüne bişey sormak istiyorum ovulasyon testi aldım şimdi bunu ne zaman yapayım bugün bi tanesini yapıp bakmak istiyorum durum nasıl diye ama bende lh yüksek cıktıgı için doktor pco var demişti gecen ay 1 aydır ilaç kullanıyorum ayrıca 3 gündür de hayıt tohumu çayı içiyorum bu testi etkiler mi ki lh nin yüksek cıkması 1 ay once 16 idi şimdi kaç bilmiyorum pazartesi randevum var o zaman bakblcm kısaca pcı olup kullanan varmı pco da doğru sonuc verrmi

Olmadım canım ama benim günü gününe olmaz gecikebilir o yüzden umutlanmiyorum. Olsa test pozitif çıkardı zaten. Kafaya takmakla alakası yok bence. Olucaksa her türlü olur :)
Bu arada bugunde gebelik testi yaptim dayanamayip yine negatif cikti azicik pembeligede raziyim hadi golge olsun onada ama yokbeyin error

kızlar en baştaki liste çok karıştı, eskiler yeniler..aralıktan ümidini kesenler bana yeni bat tarihlerinizi yollarmısınız..
15 aralık a kadar olanları da siliyorum komple..listeyi güncellemeye çalışıyorum..döndüm sahalara huhuuuu..
nerdesiniz bakiim bizim kızlar?

kızlar listeye bakıp bat tarihleriniz geçtiyse sildirirmisiniz..adet olanlar yeni bat tarihlerinizi söyleyin, güsel haberlerini almış olan varsa onlar da müjdeyi versin de bi oynayalım şööleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…