Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Kızlar biliyosunuz ben yumurtlama 10 11 12 günleri arası ovulasyon testimde çift çizgi gördükten snra 13 günde beri 2 çizgi hala silik çıkıo hiçbir zaman silinmedi bugün son ovulasyon testimi yaptm 18 günüm 8 gün snra adet olacak bugünde silik çıktı sizce neden kaybolmuyor bide hamilelik belirtisi yok yani ne agrı ne bişy fotoğrafla bi bakın yorumlarınızı bekliom

Eklentiler

• IMG_0498.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 36

lh hormonu kadında hep bulunan bi hormon, dolayısıyla kiminde biraz daha fazla kiminde ise az olarak testte herzaman kendini göstermesi anormal bir durum değil şeker..
yumurtlama gününden bir önceki gün tavan yapıyor, sonra yine azalıp önceki seviyelerine dönüyor..
test yaptığında idrarının yoğunluk ( yakın zamanda sıvı alma yada uzun süre çişini tutma gibi ) durumu da çizgideki koyuluk ve açıklığa etken..bilinen şu ki yumurtlamadan önce çift çizgi çok koyu oluyor..bir de bata birkaç gün kala da tekrar kopkoyu olabiliyormuş, eğer hamileysen tabi..

Teşekkür ederm kuzum çok güzel anlatmışsın yani boşa heveslenmym burda çizgi çıkınca hamiş olabilir falan diolardı bende acaba dedim çnkü ilk defa deniom merak işte

Teşekkür ederm kuzum çok güzel anlatmışsın yani boşa heveslenmym burda çizgi çıkınca hamiş olabilir falan diolardı bende acaba dedim çnkü ilk defa deniom merak işte
ikinci çizgi bat tarihine bir kaç gün kala, tekrar yumurtlamadaki kadar koyu olursa ozaman hamişlik belirtisi diyorlar..daha 8 günün var..4 gün kala falan dene bence tatlım

ayyyyy ölmüş benim forum yahu, nerde bu bizim sınıf huhuuuu?
bak küsüp gidiyom yine hee

Evet ya artık başka bahara diyorumçünkü hamilelik belirtisi de yok inşallah burda herkesten güzel haber alrz
bukadar erken belirti olmaz zaten, olumsuz şartlama kendini..8 güzel günü var sabırsızlık ve heyecanla bekleyeceğin, hadi bakalım tutunmuştur bebişin inşallah..
benim bat 4 ocak, ohooooo daha çoook var

bukadar erken belirti olmaz zaten, olumsuz şartlama kendini..8 güzel günü var sabırsızlık ve heyecanla bekleyeceğin, hadi bakalım tutunmuştur bebişin inşallah..
benim bat 4 ocak, ohooooo daha çoook var
Zaman hiç geçmio sanki bildgn gün sayıyorum zaten erken gebelik testi var ama kendimi üzmek istemyrm ya bi kere yaptım negatif görünce gözlerim doldu çok kötü oldum yine ayni şeyi yaşamak istemiom ovulasynda en azında o kadr etkilemio insani

kızlar listeye bakıp bat tarihleriniz geçtiyse sildirirmisiniz..adet olanlar yeni bat tarihlerinizi söyleyin, güsel haberlerini almış olan varsa onlar da müjdeyi versin de bi oynayalım şööleee

14 ocak canım bu arada hoşgeldin

8 aylık evliyim 25 yaşındayım anne olmayı çok istyrm son üç ay işte bakalım senin peki canım bende artık sizinleym buradaki arkadaşlıklar çok güzel ama ya
benim ikinci olacak cnm inşallah, 3 aydır istiyoruz..yaş 36 buarada, 11 yıllık evliyim..10 yaşında oğluşum var Allahıma bin şükür..böyle işte :)

benim ikinci olacak cnm inşallah, 3 aydır istiyoruz..yaş 36 buarada, 11 yıllık evliyim..10 yaşında oğluşum var Allahıma bin şükür..böyle işte :)
Ayyy maşalhh inşallah bende senin gibi o güzel duyguyu yaşarm senin tecrübelerinde herzamn faydalanmak isterim çok mutlu oldum

ikinci çizgi bat tarihine bir kaç gün kala, tekrar yumurtlamadaki kadar koyu olursa ozaman hamişlik belirtisi diyorlar..daha 8 günün var..4 gün kala falan dene bence tatlım
Bugünkü ovulasyon testim bat bugün ve adet oluyorum. Bence ovu gebelik göstermiyor

Eklentiler

• IMG_20161219_150209~2.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…