- 15 Aralık 2016
- 146
- 55
- 18
- 33
Kızlar biliyosunuz ben yumurtlama 10 11 12 günleri arası ovulasyon testimde çift çizgi gördükten snra 13 günde beri 2 çizgi hala silik çıkıo hiçbir zaman silinmedi bugün son ovulasyon testimi yaptm 18 günüm 8 gün snra adet olacak bugünde silik çıktı sizce neden kaybolmuyor bide hamilelik belirtisi yok yani ne agrı ne bişyfotoğrafla bi bakın yorumlarınızı bekliom
Teşekkür ederm kuzum çok güzel anlatmışsın yani boşa heveslenmymlh hormonu kadında hep bulunan bi hormon, dolayısıyla kiminde biraz daha fazla kiminde ise az olarak testte herzaman kendini göstermesi anormal bir durum değil şeker..
yumurtlama gününden bir önceki gün tavan yapıyor, sonra yine azalıp önceki seviyelerine dönüyor..
test yaptığında idrarının yoğunluk ( yakın zamanda sıvı alma yada uzun süre çişini tutma gibi ) durumu da çizgideki koyuluk ve açıklığa etken..bilinen şu ki yumurtlamadan önce çift çizgi çok koyu oluyor..bir de bata birkaç gün kala da tekrar kopkoyu olabiliyormuş, eğer hamileysen tabi..
ikinci çizgi bat tarihine bir kaç gün kala, tekrar yumurtlamadaki kadar koyu olursa ozaman hamişlik belirtisi diyorlar..daha 8 günün var..4 gün kala falan dene bence tatlımTeşekkür ederm kuzum çok güzel anlatmışsın yani boşa heveslenmymburda çizgi çıkınca hamiş olabilir falan diolardı bende acaba dedim çnkü ilk defa deniom merak işte
Evet ya artık başka bahara diyorumgerçi sonuncuyu yapmışsın
bukadar erken belirti olmaz zaten, olumsuz şartlama kendini..8 güzel günü var sabırsızlık ve heyecanla bekleyeceğin, hadi bakalım tutunmuştur bebişin inşallah..Evet ya artık başka bahara diyorumçünkü hamilelik belirtisi de yok inşallah burda herkesten güzel haber alrz
bukadar erken belirti olmaz zaten genellikle, olumsuz şartlama kendini..8 güzel günü var sabırsızlık ve heyecanla bekleyeceğin, hadi bakalım tutunmuştur bebişin inşallah..
benim bat 4 ocak, ohooooo daha çoook var
Zaman hiç geçmio sanki bildgn gün sayıyorumbukadar erken belirti olmaz zaten, olumsuz şartlama kendini..8 güzel günü var sabırsızlık ve heyecanla bekleyeceğin, hadi bakalım tutunmuştur bebişin inşallah..
benim bat 4 ocak, ohooooo daha çoook var
ne kadarlık evlisin? biz seninle tanışmamıştık demi? yaş kaç? ilk çocuk mu? ne zamandır deniyosun?İnşallah bu Yen'i yıl bebişinle olur kuzum benm
8 aylık evliyim 25 yaşındayım anne olmayı çok istyrm son üç ay işte bakalımne kadarlık evlisin? biz seninle tanışmamıştık demi? yaş kaç? ilk çocuk mu? ne zamandır deniyosun?
kızlar listeye bakıp bat tarihleriniz geçtiyse sildirirmisiniz..adet olanlar yeni bat tarihlerinizi söyleyin, güsel haberlerini almış olan varsa onlar da müjdeyi versin de bi oynayalım şööleee
yazdım seni çoktan cnm14 ocak canım bu arada hoşgeldin
benim ikinci olacak cnm inşallah, 3 aydır istiyoruz..yaş 36 buarada, 11 yıllık evliyim..10 yaşında oğluşum var Allahıma bin şükür..böyle işte :)8 aylık evliyim 25 yaşındayım anne olmayı çok istyrm son üç ay işte bakalımsenin peki canım bende artık sizinleym buradaki arkadaşlıklar çok güzel ama ya
Ayyy maşalhh inşallah bende senin gibi o güzel duyguyu yaşarm senin tecrübelerinde herzamn faydalanmak isterim çok mutlu oldumbenim ikinci olacak cnm inşallah, 3 aydır istiyoruz..yaş 36 buarada, 11 yıllık evliyim..10 yaşında oğluşum var Allahıma bin şükür..böyle işte :)
Maalesef canım oluyorum pembe akıntı başladı. Demek ki ovulasyon testi gebelik göstermiyor onu anlamış oldumKesinlikle koyu canim insallah adet olmazsin da surada mutlu oluruz
Bugünkü ovulasyon testim bat bugün ve adet oluyorum. Bence ovu gebelik göstermiyorikinci çizgi bat tarihine bir kaç gün kala, tekrar yumurtlamadaki kadar koyu olursa ozaman hamişlik belirtisi diyorlar..daha 8 günün var..4 gün kala falan dene bence tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?