Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Amin canım inş geçen ay adet döneminde görünmeyecek kadar silikti. Bu ay aynı koyulukta anlamadım bu ovu testlerini

Maalesef canım oluyorum pembe akıntı başladı. Demek ki ovulasyon testi gebelik göstermiyor onu anlamış oldum
Anladim canim yaa hayirlisi diger aya insalllah demek ki kesin bilgi degil benimde son 1 gunum kaldi carsamba bat belirtiler ayni karnim sis ve batmalar oluyo hafif psiklojik belki bilmiyorum gebelikte de cikmiyo zaten bu zamanlar cikmiyorsa ne zaman cikacak hayret demek ki yok belirti fasa fiso

Bugünkü ovulasyon testim bat bugün ve adet oluyorum. Bence ovu gebelik göstermiyor
bence de garanti bi gösterge değil, lh hormonunun artması gebelikte de aşırı oluyormu, hiçbir makalede okumadım.
hayırlısı olsun tatlım sen de sıkma canını, inşallah yeni yılda hepimiz arka arkaya vercez güzel haberlerimizi :)

İnş canım adet oldum sanirken kahverengi akıntı ve turuncumsu bi akıntı vardı. Şaşırdım

Alsef beni de ekler misin? aralık olmadı, rahim filmi çektirdim artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.. 8 ocak bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…