- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
öpüldün canım sağolasınyazdım seni çoktan cnm
Kuzum gebelik testini snra yine denesene inşallh çıkar bu sefer geçer bat gelmdyseBugünkü ovulasyon testim bat bugün ve adet oluyorum. Bence ovu gebelik göstermiyor
Denedim bugün canım çıkmadı ve adet olmaya başladım. Regl günüm bugünduKuzum gebelik testini snra yine denesene inşallh çıkar bu sefer geçer bat gelmdyse
Denedim bugün canım çıkmadı ve adet olmaya başladım. Regl günüm bugündu[/QUOT
Denedim bugün canım çıkmadı ve adet olmaya başladım. Regl günüm bugünduBöle olunca moralim çok bozuluo ya benm o yaşadgm anlar gelio aklıma yaparken kalbin yerinden çıkacak gibi oluyor insan snra hüsran rabbim bian önce bebiş versin bize kısmetini versin bize bol bol dua edelim
Anladim canim yaa hayirlisi diger aya insalllah demek ki kesin bilgi degil benimde son 1 gunum kaldi carsamba bat belirtiler ayni karnim sis ve batmalar oluyo hafif psiklojik belki bilmiyorum gebelikte de cikmiyo zaten bu zamanlar cikmiyorsa ne zaman cikacak hayret demek ki yok belirti fasa fisoMaalesef canım oluyorum pembe akıntı başladı. Demek ki ovulasyon testi gebelik göstermiyor onu anlamış oldum
bence de garanti bi gösterge değil, lh hormonunun artması gebelikte de aşırı oluyormu, hiçbir makalede okumadım.Bugünkü ovulasyon testim bat bugün ve adet oluyorum. Bence ovu gebelik göstermiyor
Bebeğin iki haftalık olduğunu nasıl ANladın canım
Bebeğin iki haftalık olduğunu nasıl ANladın canım
İnş canım adet oldum sanirken kahverengi akıntı ve turuncumsu bi akıntı vardı. Şaşırdımbence de garanti bi gösterge değil, lh hormonunun artması gebelikte de aşırı oluyormu, hiçbir makalede okumadım.
hayırlısı olsun tatlım sen de sıkma canını, inşallah yeni yılda hepimiz arka arkaya vercez güzel haberlerimizi :)
Canım gebelik testi yapsana bir daha ovulasyon testin baya koyu görünüyorİnş canım adet oldum sanirken kahverengi akıntı ve turuncumsu bi akıntı vardı. Şaşırdım
Bugün yaptım canım negatif çıktı. Ama akıntim değişik tuvalete gitmeye korkuyom kan vardır diyeCanım gebelik testi yapsana bir daha ovulasyon testin baya koyu görünüyor
Hayırlısı canım Rabbim gönlüne göre versinBugün yaptım canım negatif çıktı. Ama akıntim değişik tuvalete gitmeye korkuyom kan vardır diye
Amin canım isteyen herkese versin insHayırlısı canım Rabbim gönlüne göre versin
Hastalandinmiiii?Beni sil canım listeden şimdilik..
Hastalandinmiiii?
Durumun nasil canim devam ediyor mu reglin?Bugün yaptım canım negatif çıktı. Ama akıntim değişik tuvalete gitmeye korkuyom kan vardır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?