Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Valla canım adet sandım wcye gidince bir baktım kahverengi akıntı ama gebelik testi negatif çıktı anlamadım. Sen naptin
biraz daha bekle bakalım. inşallah adet değildir yerleşme kanaması da bazılarında birkaç gün sürebiliyormuş. sen anlarsın zaten adet mi değil mi? güzel haberler verirsin inşallah.
bende gitttim kan vermeye ama çok geç gitmişim yarın sabahtan tekrar gidicem.

Normalde pembe lekelenme ile başlardı ve aşırı ağrı olurdu. Şimdi hafif karın altında ağrı vardı geçti ve sadce kahverengi akıntı var ama yerleşme kanaması bu kadar geç olur mu

Normalde pembe lekelenme ile başlardı ve aşırı ağrı olurdu. Şimdi hafif karın altında ağrı vardı geçti ve sadce kahverengi akıntı var ama yerleşme kanaması bu kadar geç olur mu
hiçbir bilgim yok ben ilk bebeğim de yerleşme kanaması hiç yaşamadığım için 2. de de öyle birşey beklemiyorum hadi hayırlısı yine haberleşiriz

imzamı soruyorsan onu inşallah hamile kalırsam muhtemel doğum tarihi öyle olacak diye yazdım yani henüz bilmiyorum :)
Evet canım onu merak etmiştim seni anlıyorum canım Bende kimyasal gebelik gecirdigimde çok üzülmüştüm.Ama hayırlısı böyleymiş inşallah Allah hayırlısı ile nasip eder bize de..

Ben galiba 2.cocuktan vazgecicem
Niye öyle diyorsun ya bana öğlen ne güzel moral veriyorsun ne güzel annelik duygusunu tatmışsın inşallah belki buda bir kız olur tombiş tombiş sana yol arkadaşı olur kız evlat başkadır tabi en başta sağlıklı olsun

cnm bnm ne güzel dileklerde bulunmuşsun..eşim sorun çıkarıyor gereksiz, tam da yumurtlama dönemine denk getiriyor maşallah. adetimin bittiği 7.günü değerlendirebildik sadece, dün 9.gündü, bugün 10 hala konuşmuyoruz. saçma sapan şeylerden gerginlik çıkartıyor ve yine kaçacak gibi görünüyor yumurtlama günüm. böyle planlı olduğu zaman geriliyor adam, iş gibi oluyo diye isteksiz oluyor.benim de iyice şevkim kaçtı malesef..

cnm çok geçmiş olsun, en kısa zamanda düzene girer prolakinin inşallah..en hayırlı zamanda olsun, hiç sıkma canını..

Amin inşallah kuzum sende git bi kan ver sağlık ocağına bak benim ihmallerim yüzünden oldu bunlaar

Amin inşallah kuzum sende git bi kan ver sağlık ocağına bak benim ihmallerim yüzünden oldu bunlaar
ben sağlık ocağına gideceğime adliyeye gidip şu kocamı boşasam daha çok makbule geçecek
keşke tek başına da yapılsa çocuk

ben sağlık ocağına gideceğime adliyeye gidip şu kocamı boşasam daha çok makbule geçecek
keşke tek başına da yapılsa çocuk

Ay hic gülesim yoktu yinemi kavga ettiniz kız tutsana bacım şu dilini biraz :) en azından ovülasyon günlerinde ay bende bi sabır var çift çizgiyi gördüğüm günlerde sus pus ne derse tmm ondan sonra cikariyorum acisinii

Çok iyisiniz ya güldürdünüz beni kızlar

kız zaten biz akşama kadar gayet iyiyiz, ne zamanki anlıyor o gece çalışma yapılması gerektiğini adama bi haller oluyor..şakaya falan vuruyo önce, bakıyo ben ısrarlıyım sonra da geriliyoruz..ya aslında işin özü şu, bizim 2 aydır tam yumurtlama günlerine denk gelen bozuşmalarımız benim zorla gün aşırı çalışma dayatmamdan kaynaklanıyo..o diyoki böyle iş gibi olduğu zaman olmaz, akışına bırakalım o zaten olur diyo..ben de hayır illa günaşırı şu günler arasında olcak diyorum..haydaa bu sefer geriliyoruz, hiç yanaşmıyo, yatıyo aşşa

Kizlar yarin bat gunum bugunde gebelik testi yaptim ne bi cizgi ne bi pembelik ne de golgelik oldu olsa simdiye cikmaz miydi? Bir haftadirda adet olcakmisim gibi agrim vardi cikaracagim bir suru belirti var ama testte bisey yok boyle olupta sonradan hamile cikmis olan var mi? Hala umit arayisindayim

bat geçmeden çıkmayan çok kişi var..battan 1 hafta sonra silik çizgi çıktı diyenleri de çok okudum bu forumda..rahatlat kendini şeker, yarın ilk idrarla yap tekrar bakalım..inşallah tutunmuştur civcivin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…