Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

bat geçmeden çıkmayan çok kişi var..battan 1 hafta sonra silik çizgi çıktı diyenleri de çok okudum bu forumda..rahatlar kendini şeker, yarın ilk idrarla yap tekrar bakalım..inşallah tutunmuştur civcivin..
Ayy insallah yaa oyleleride var demek ki hala umit var ne zor ya her ay bu psikoloji ile yiprandigimi hissediyorum insallah bu ay olur da bi rahata ererim insallah hep birlikte

Ama adamda.hakli sanki kuzum ya bende senin gibiyim beynime sartlandirdim görevmis gibi.
Bide gözümde büyüterek oluyo zaten sirf bebek olsun diye.
Eşimde bnu fark etti 3 gün önce feci kapıştık ama düşününce hakli buluyorum onu

dimi aynı şey işte, görev haline gelince adamların işine gelmiyo bu..kendilerini kullanılmış hissediyolar galiba saftirikler
ama napalım onlarsız da olmuyo işte, valla mecbur olmasak hiiiç işim olmaz
anlamıyoki sadece 1 haftalık verimli bir dönemimiz olduğunu ve bu elmas değerindeki sevgili yumurtacığımızın kocaaa bir ay boyunca sadece 1 gün döllenme yeteneği olduğunu.
sanıyo ki nezaman yapsak olcak, bukadar kolay bu iş..işte böyle ince, hassas düşünceleri olmadığı için, kendileri kalas gibi dümdüz oldukları için bence biz daha çok haklıyız..
hem bukadar emek veriyoruz hem de ne bu tirpler yahu, yapmıyorum işte

Alsef beni de ekler misin? aralık olmadı, rahim filmi çektirdim artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.. 8 ocak bat

merhaba arkadaşım adetin kaçıncı günü çektirdin özeldemi yaptırdın
bende yaptırmam gerek adetin 3. günündeyim de

canım seni en iyi ben anlarım esimde de oluyor bu tarz yaklaşımlar görev icabi olma işi bende de oluyor düşün bu bende 4 yıl oldu bu süreç sen daha yenisin bu konuda pes etmek yokkk

4 yıldır hislerimi paylaşmışsın ama bu artık sadece kocişte yok bende de olmaya başladı canım yaa
inşallah senin meleğin benim kadar geç gelmezde sende bu şevk hep olur

4 yıldır hislerimi paylaşmışsın ama bu artık sadece kocişte yok bende de olmaya başladı canım yaa
inşallah senin meleğin benim kadar geç gelmezde sende bu şevk hep olur
bende de şevk olduğundan değil, bebek aşkından işte..biranevvel olsun istiyorum, bu kadar sene sonra karar vermişim, vazgeçmeden yapalım istiyorum..yoksaaa ne şevki ayol, ben kiim günaşırı çalışma kiim

zaten bebeğin olsun diye yapıyorsun bende öyle çok halvete girme meraklısı değilimdir ama inan artık bebek olsun diye bu ayy bol bol çalıştık evlendiğimizden bu yana bu kadar halvet olmamıştık inan

zaten bebeğin olsun diye yapıyorsun bende öyle çok halvete girme meraklısı değilimdir ama inan artık bebek olsun diye bu ayy bol bol çalıştık evlendiğimizden bu yana bu kadar halvet olmamıştık inan
hahahah ne olacak bu bizim hallerimiz yahu..
bebişlerimize kavuşsak da rahatlasak..bütün tartışmaları alttan almaktan canım çıktı kaç aydır, bi hamile kalsam 9 ay konuşmayacam bu gidişle kocamla, öyle biriktirdim yani

Kızlar bana ovulasyon testinde en iyisini söylermişnz ben bu ay predictor kullandm ii gibi ama fikrinizi alım dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…