Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Kızlar çarşamba günü kanda gebelik baktircam bat a6 gün kala. Sizce çıkar mı kanda. Hem kan vermeden önce aç olmam falan gibi şeyler gerekir mi?hem ovilasyon testinden gebelik belli oluyomuymus ya?bana yardım lütfen beklemek çok zor. Çarşamba iş çıkışı yaptircam acil serviste arkadaşım var da.

6 kala negatif olup sonra hamile cikan cok girduk..o yuzden biraz daha sabretsen, 3 kala falan mesela..

Günaydınn bata 3 gün var sabah çok hafif kahverengi akıntı geldi sanki uyku sersemi yanlış görmediysem:) Sanırım regl olucam (((

Teşekkür ederim canım ama hiç ümidim yok keşke olsa bekleyemiyorum.
neden hem bu kadar sabırsız hem de ümitsizsin..
bata 3-4 gün kaladan önce öğrenme şansı zaten çok zor..kendini oyalayacak, o konuyu düşünmeyecek birşeyler bulmaya çalış..kana bukadar erken baktırırsan negatif çıkacak ve moralin daha da bozulacak..acaba erken olduğu içinmi negatif çıktı yoksa hamile olmadığım içinmi vs vs..
bata 3 gün kalaya kadar kan testi yaptırma, inan çok yanıltıcı oluyor..
bata 5-6 gün kala normal testlerden yapmaya başla..her sabah bir tane yap mesela ( 3-4 lira falandı sanırım ) bazen çok silik ikinci çizgi yakalayanlar oluyor 5-6 gün kala..

benim de 4-5 gün kaldı şaka maka.bat 10 aralık..ama en ufak bi belirtim yok valla..sizlerde varmı bişeyler?
bu batına 2-3 gün kalan arkadaşlar yok mu testlerden bi haber?

Kızlar beni listeden silin artık ocak ayına inşallah. hasta oldum erkenden. düşük yaptıktan sonra degisebiliyomus günler nasip kısmet artık. hayırlısı olsun.
uzulme cnm, en hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah.

günaydın kızlar bata 4 gün kaldı regl sancısı gibi kasık ağrıları ve fazlasıyla hassaslaşan göğüsler var
ama bunlar regl öncesi normal durumlar bende bugün test yapsam çıkarmı acaba

günaydın kızlar bata 4 gün kaldı regl sancısı gibi kasık ağrıları ve fazlasıyla hassaslaşan göğüsler var
ama bunlar regl öncesi normal durumlar bende bugün test yapsam çıkarmı acaba
valla şekerim 5-6 gün kala, normal idrar testinde silik 2.çizgi gördük diyenler oldu ama onlar baya istisna oluyo..
benim de 5 gün var..ben başladım test yapmaya, her akşam işten eve gelince yapıcam bir tane..bakarsın görürüz silik çizgiyi..( ben internetten toplu olarak almıştım bu testleri, evde 8-9 tane testim var )

Kızlar benim normalde battan önce mutlaka göğüslerim ağrır hatta geçen ay battan 10-15 gün önce ağrılar başladı. Bu sefer ağrı falan yok bat 3 gün kaldı bide ayaklarım buz resmen 2 kat çorap giydim kalın çizme giydim parmaklarım donuyor r

senin bat 8 aralık değilmi, 2 gün kaldı resmen..yapıyomusun test, bence artık idrarda çıkabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…