Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

maşallah ne güzel..en büyük mutluluk bu işte..evde huzur ve sevgi varsa herşey olur..hiç acele etme cnm

Teşekkür ederim canım biz çok engel aştık ve evlenmemiz hayal bile edilemezdi. O kadar imkansızdı ki o yüzden o şekilde söyledi. ama işte yaparsın biz kadınlar gene de takiyo kafaya. insan oğlu işte yetinmeyi bilmiyo.

anlatsana cnm hikayeni, çok merak ettim..nasıl olsa bizbizeyiz :)

Bu yandan cizgi ne ola ki? Test bozuk kesin

Eklentiler

• 2017-01-03 10.41.22.webp
    4 KB · Görüntüleme: 47
Alsef canım bak şöyle oldu; 19 yaşındayken yanlış bir evlilik yaptım.ben de hamile kaldım.evlendikten sonra iki ay içinde bir işe girdim havalimanında yani Şimdiki işim. çocuk daha doğmadan sıkıntılar başladı hamileyken şiddet ailesine hizmet,ayni evde yaşamak, üst baş almamak beni her konuda mağdur etmek her şey vardı.Ev,iş,temizlik Her şey bana bakıyordu Üstüne üstlük maaşımı Hiç göremiyordum eski Eşim çalışmıyordu bile evden tek ben ve annesi çalışıyordu eve para getiriyordu ve evde çocuk dahil 7 kişiydik Eski eşim doğuluydu sürekli kavga sürekli kavga.. Ben iş yerindeydim telefonla tartıştıktan sonra bu en sonki tartışmamız da bitti artık boşanmak istiyorum seni sevmiyorum dedim.tamam Defol dedi Ben de kızımı sana asla bırakmam dedim ve araç kiralayıp ailemin yanına gitmeye karar verdim. dolmuşla cesaret edemedim karşıma çıkar diye ama nasıl ağlıyordum.. havalimanında bilirsiniz belki rent a car'lar vardır ben gittim hepsini İki Gözüm İki Çeşme kimse bana araba vermedi Çünkü Ehliyetim yeni basılmıştı en az üç yıl olacaktı en sonunda birini tekrar gel ben vereyim dedi.Onun kim olduğunu bile bilmiyordum ilk defa gördüm neyse hem başıma geleni anlatıyorum Hem ağlıyorum bana öyle bir baktı ki içimden bir şey koptu çok güzel baktı anlatamam Neyse ben parasını verdim 1 hafta Arabayı kiraladım o da kendi üzerine açtı kontratı ben aldım arabayı gittim.Benim tabi ki numaramı aldı sürekli mesaj atıyor, arıyor.Nasıl oldun sakinleştinmi boşver üzülme Bak bende aynı durumdayım benim evliliğim de iyi gitmedi küçük yaşta evlenince yanlış evlilikler olmuş dedi ve Biz başladık dertleşmeye. Ben 89 o da 85 doğumlu.bu olayın olalı 4 yılı açtı O da aynı benim evlendiğim yıl evlenmiş ve çocukları olmamış Dört yılın sonunda aşılama sonucunda eşi hamile kalmış ama o eşi de ailesini istememiş.eşim tek çocuk O yüzden Ailesi Eşimin üzerine çok düşer.tedavi sonunda hamile kaldıktan sonra eşime Emirler vermeye başlamış 180 bin liralık ev aldırıp ben bu evde oturmam annemlerle oturalım Ben onların arsasına ev yaptırmak istiyorum bir sürü sorun yaratmış.eşim de çok sinirlenmiş eski eşi de karnındaki çocuğa güvenerek böyle davranmış eşim de en sonunda dayanamamış Başlarım sana da bebeğine de demiş evi dağıtmış kırmış dökmüş. atmış sonra kadın Annesini babasını arayıp evi toplamış gitmiş dava açmış uzaklaştırma vermiş biz böyle Bunları konuştuk Neyse ben de annemlere gittim daha açılmadı Ama şimdiki eşimle konuşmaya başladım evden Ayrıldıktan İki gün sonra dava açtım gittim Bir hafta sonra ailemin zoruyla eski eşimin evine götürüldüm. ama aklım benim şimdiki eşim de kaldı onu sevdim ve o beni zaten tanıyormuş ve beğeniyor olmuş hep. artık ben eski eşimin yanında durabilirmiyim bütün bu olanlardan sonra.Neyse ben bu konuyu eski eşime söyledim istemiyorum seni ben başkasını seviyorum dedim o bana asla senin gibi davranmıyor dedim ve tekrar gittim hakim kararıyla kızımı icra yoluyla evden aldım ama düşman olduk. Eski eşimde o sandı ki şimdiki eşimi eskiden beri seviyorum ama öyle değildi neyse benim eski eşim gitmiş eşimin eski eşini bulunmuş ve ikiside peşimize Adam takmış kafelerde restoranlarda çekilmiş resimlerinizi mahkemeye sundular. sanki biz evliliklerimizi birbirimiz için bitirmiştik öyle davrandılar ama biz ayrılmadık inadına birbirimize kenetlendik. Biz beraberken çocuğu doğdu o kadın çocuğu hala göstermiyor kininden dolayı benim çocuğum benim yanımda.Kendi babası Ankara'da Yani bizden çok uzakta. Ama eşime de baba diyor ve eşim de kızıma ne alırsa alsın en iyisini alır en iyi şekilde davranır. benim kızımda baba deyince aklına Eşim gelir .1 buçuk yıl oldu evleneli onun kızı üç buçuk yaşında benim kızım yedi buçuk yaşında ama o kızına da hep hasret ve çok özlüyor.ben de kendim için istiyosam da esas eşimin annesi babası için istiyorum.Bir kızı oldu doya doya sevemedi üç buçuk yıldır. bize herkes çok tepki gösterdi ama sonra bizi gelip ayı kişiler tebrik etti. bu kadar zorluğu herkes aşamaz diye.eşimi çok seviyorum o beni benim onu sevdiğimden de çok seviyor. Biraz uzun oldu ama çok engel açtık İyi ki çıkmış karşıma ve çok mutluyuz bizim yüzümüz ikinci evliliğimizde güldü..

Benimde bu ayki adet günüm 8 ocak.adetime 7gün kala dayanamayip test yapmistim.tabi negatif çıktı.belirti olarak yaklasik 10 gündür sırt ve bel ağrısı cekiyorum.su son 2 gündür belimdeki ağrı dahada şiddetli.ara ara kasıklarımda ve karnımda ufak kramplar oluyor.adet günümü merakla bekliyorum.herkes için hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Valla canım film gibi aynı Allah bahtınızı açık etsin insan imtihan ediliyor en acısı eşiyle imtihan olmak herhalde ..

Evet canım bi de buraya sadece bu kadar yazabildim. İki evlilik yaşadım yani birini hala yaşıyorum. Eğer sevdiğiniz biriyle evliyseniz herşey odul gibi. Aynı yerde yaşıyorsun aynı yemeği yiyosun acıyı tatlıyı iyiyi kötüyü beraber yaşıyorsun en önemlisi beraber uyuyosun huzurla.. bi de sevmedigin biriyle aynı seyleri yaşamak işkence gibi.. o yüzden yaşım küçüktu ama bu gününe bi değil bin kere şükür.

Bizde bir arkadaş yemeğinde tanımıştık eşimin yanında (eski) sevgilisi vardı tabi benimde.. :)) bunun kız arkadaşı içip sarhoş olmuştu restorandan kovulmuştuk bunlar yüzünden ne ara evlendik anlamadım valla şimdi aklıma o yemek geldikçe ağzının üzerine geçiresim geliyo :))
Ay sen anlatınca benm anilar aklima geldi 2 yıl çektim bende ama sonunda aldım adamı tabi iyimi ettim kötü mü bilmiyorum

hahaha yok canım benim onlar bizi aldı merak etme sen. ben de o günleri düşündükçe kötü oluyorum. ama hepsi geride kaldı. senin de tanışman benimkinin başka versiyonuymuş haa

hahaha yok canım benim onlar bizi aldı merak etme sen. ben de o günleri düşündükçe kötü oluyorum. ama hepsi geride kaldı. senin de tanışman benimkinin başka versiyonuymuş haa

Aynen kadını da gör bi cirkindi sorma...
Biz çok kötü dönemler geçirdik ben çok pes ettim ama eşim her defasında elimi tuttu şükür.
Bazen inatligi tutar öküzün ama napalim alisicaz zamanla

Aynen kadını da gör bi cirkindi sorma...
Biz çok kötü dönemler geçirdik ben çok pes ettim ama eşim her defasında elimi tuttu şükür.
Bazen inatligi tutar öküzün ama napalim alisicaz zamanla

Aynen bizi anlattın bak şimdi biz de aynıyiz. Ama dediğin gibi hep pes ettiğimde beni bırakmadi. Ben daha ayrıldığı kadını net bi şekilde görmedim ama huyu 5 para etmezmis. Onu tanıyan çoğu insan öyle söylüyor. Esimden duysaydim sadece inanmadım da başkalarından duyunca inanmamak elde değil. Psikolojik sorunları varmış zaten önceden de şimdi de devam ediyormuş. Neyse.. ama bazen eşime demiyorum değilim ben olmasaydın barisirdin belki çocuğundan ayrı kalmak zorunda kalmasın diye. O da bana sen olmasaydın benim hayatım biterdi. Ailemi eve sokmazdi anneme babama zaten saygısı yoktu huylu huyundan vazgeçmez uç gün sonra aynı olurdu ben de en sonunda cinnet geçirip onu öldürurdüm ben hapise o mezara çocuğum ortada kalırdı. En azından şimdi sadece göremiyorum icraya parasını verince goruyorum o da yeter ama velayetini alınca o da yanımda olcak nasılsa bi tane de bizim olur3 çocukla mutlu mesut yaşarız diyo.

Ay inşallah olur kuzum ya Neden olmasn Allahn izniyle ..
Bizde 5 aydır deniyoruz bakalım ne zaman süpriz yapacak bizim meleğimiz..

canım valla gerçekten büyük şeyler atlatmışsınız ama kader işte..bi şekilde karşına çıkarmış eşini güzel mevlam, ne güzel kavuşmuşsunuz..maşallah size, Allah sonsuz mutluluk nasip etsin inşallah..

kııız neler kaynatmışsınız akşam ben yokken, ay pek hoş
inşallah yeni yılda bebişlerinizi de alırsınız kucaklarınıza da tamamlanır huzurunuz

inşallah yeni yılda bebişlerinizi de alırsınız kucaklarınıza da tamamlanır huzurunuz

Kaçırdın kız :)))
Aminn inşallah canimmm

Ayy güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canım. Evet kaynattıktan valla biraz. Ee hadi herkes nasıl tanıştığını nasıl evlendiğini yazsın ben de sizinkiler okumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…