Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Ayy güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canım. Evet kaynattıktan valla biraz. Ee hadi herkes nasıl tanıştığını nasıl evlendiğini yazsın ben de sizinkiler okumak istiyorum

Bana kalsa evlilik için epey zaman vardı önümde ve hedeflerim. :)
Bir gün akşam otururken annesi aradi ( başka şehirde yaşıyor. ) buna kız bulmuş ismini veriyormuş faceden ekle diye buda benden korkusundan açık vermeden tamam tamam tamam diye cvplar verip kapatti.
Ne dedi dedim paraya ihtiyaci varmis onu istedi dedi
5dk sonra tekrar sordum ne demişti annen diye ? Korkudan attığı yalanı unuttu saftirik hastaymis doktora gidecekmis dedi tabi benim denyom attı 5 dakikada 2 yalanı duyunca.
Evi terk ettim kendi evime gittim peşimden gelmiş salonda anneme anlatirken duydum korktum söyleyemedim ama annem birini bulmuş vs ama ben sizin kızını seviyorum asla annemin sözünü dinlemem gibisine.
Annemle şakayla karışık o zaman gel istet kızımı üzmeye hakkın yok dedi..
1 hafta sonra istemeye geldiler :))))
Bana kalsa hâlâ bekardık... :)))

Boşver iyi olmus bak yuvaniz kurulmuş. Adam seni sevmese bu kadar ugrasmazdi. İnşallah bi de bebisiniz olur tam olur valla. İnşallah.

kızlar bu arada ben yine kırmızı kartı yedim
deneme süreci için ilk 3 aylık dönem tamamlanmıştır.
Şimdi artık kadrolu personel olarak aktif çalışmalara start veriyorum..kim tutar beniiiiiii

kızlar bu arada ben yine kırmızı kartı yedim
deneme süreci için ilk 3 aylık dönem tamamlanmıştır.
Şimdi artık kadrolu personel olarak aktif çalışmalara start veriyorum..kim tutar beniiiiiii

Benim bat 17 ocak ama pekte umudum yok zaten.
Aktif çalışma ne canım :)))

ne bilim işte daha çok, daha sık falan gibi bişi
Aynen bende görmek üzereyim geliyorrlar kalkıp spora geldim valla bebek var mıdır acaba diye yıllardır yaptığım sporu boşlamistim. Yapınca kendime geldim önümüzde ki aylara bakicaz bakalım kızlar keçi boynuzu kurunu denediniz mi hic

MERHABA KIZLAR

NASILSINIZ ADETLER NE DURUMDA

NERDESİNİZ HUUU

benim de bat a son 5 gün. pazartesi akşam üzeri yaptığım erken gebelik testinin negatifliğinden beri umudum kalmadı oylece bekliyorum. iğneden sonra 16. günüm. bat 5 gün sonra bilmiyorum kırmızı bekliyorum ben de.

erken gebelik testiyle normal gebelik testinin arasında ne fark var bilgisi olan var mı canlar? çünkü ilk gebeliğimde bat günümden 1 gün sonra yaptığım ucuz test negatif çıkmıştı. ama bir hafta sonra doktora adet olmadım hamile de değilmişim diye gitiiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim. acaba benim bünyemde idrara zor mu geçiyodur????

Merhaba.bende adetime bir hafta kala erken gebelik testlerinden yaptım ama benimde negatif çıktı.en güzeli beklemek. tek çizgiyi görünce benimde moralim bozuldu ama genede sabırsızlıka 2 günün geçmesini bekliyorum

yaa off çok zor beklemek bi de yapıp negatifi görünce iyice heves kaçıyo. inşallah vardır hayırlısıyla rabbim neyler,neylerse güzel eyler..

yaa off çok zor beklemek bi de yapıp negatifi görünce iyice heves kaçıyo. inşallah vardır hayırlısıyla rabbim neyler,neylerse güzel eyler..
aminnnn...evet beklemek gerçektende çok zor.o adet günü gelmek bilmiyor.inşallah yüzümüz güler hayırlısıyla bebişler gelir.iyi düşünelim iyi olsun

Kızlar bugn ovulasyon testim daha koyu çıktı bence yumurtlama bugn bugn doktora gittim dün ilişki oldu bugn yapma yarın yapn dedi sizce ne yapmalıyım

Kızlar bugn ovulasyon testim daha koyu çıktı bence yumurtlama bugn bugn doktora gittim dün ilişki oldu bugn yapma yarın yapn dedi sizce ne yapmalıyım

Canım koyu çıktıysa yarın çatlar ve catlamadan önce beraber olmanız daha iyi olur çünkü catladiktan sonra spermler hazırda bekliyomus ve çatlayan yumurtayı dolluyormus

Canım koyu çıktıysa yarın çatlar ve catlamadan önce beraber olmanız daha iyi olur çünkü catladiktan sonra spermler hazırda bekliyomus ve çatlayan yumurtayı dolluyormus
Saol kuzum bende doktor gerek yok falan diyecek kafam karıştı ama bana buradakiler daha güven veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…