- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
Ayy güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canım. Evet kaynattıktan valla biraz. Ee hadi herkes nasıl tanıştığını nasıl evlendiğini yazsın ben de sizinkiler okumak istiyorum
Bana kalsa evlilik için epey zaman vardı önümde ve hedeflerim. :)
Bir gün akşam otururken annesi aradi ( başka şehirde yaşıyor. ) buna kız bulmuş ismini veriyormuş faceden ekle diye buda benden korkusundan açık vermeden tamam tamam tamam diye cvplar verip kapatti.
Ne dedi dedim paraya ihtiyaci varmis onu istedi dedi
5dk sonra tekrar sordum ne demişti annen diye ? Korkudan attığı yalanı unuttu saftirik hastaymis doktora gidecekmis dedi tabi benim denyom attı 5 dakikada 2 yalanı duyunca.
Evi terk ettim kendi evime gittim peşimden gelmiş salonda anneme anlatirken duydum korktum söyleyemedim ama annem birini bulmuş vs ama ben sizin kızını seviyorum asla annemin sözünü dinlemem gibisine.
Annemle şakayla karışık o zaman gel istet kızımı üzmeye hakkın yok dedi..
1 hafta sonra istemeye geldiler :))))
Bana kalsa hâlâ bekardık... :)))
kızlar bu arada ben yine kırmızı kartı yedim
deneme süreci için ilk 3 aylık dönem tamamlanmıştır.
Şimdi artık kadrolu personel olarak aktif çalışmalara start veriyorum..kim tutar beniiiiiii
ne bilim işte daha çok, daha sık falan gibi bişiBenim bat 17 ocak ama pekte umudum yok zaten.
Aktif çalışma ne canım :)))
Aynen bende görmek üzereyim geliyorrlarne bilim işte daha çok, daha sık falan gibi bişi
Ben dün oldum canım bugünde inofolic e başladım bakalım hayirli olur insallahMERHABA KIZLAR
NASILSINIZ ADETLER NE DURUMDA
NERDESİNİZ HUUU
benim 2 günüm kaldi.beklemedeyimMERHABA KIZLAR
NASILSINIZ ADETLER NE DURUMDA
NERDESİNİZ HUUU
Ben dün oldum canım bugünde inofolic e başladım bakalım hayirli olur insallah
benim 2 günüm kaldi.beklemedeyim
aminn insallah canım.bir cok belirti var ama kimisi adet belirtilerimle aynı.hayırlısı artıkİnşallah senin bebiş yola çıkmıştır canım
Merhaba.bende adetime bir hafta kala erken gebelik testlerinden yaptım ama benimde negatif çıktı.en güzeli beklemek. tek çizgiyi görünce benimde moralim bozuldu ama genede sabırsızlıka 2 günün geçmesini bekliyorumbenim de bat a son 5 gün. pazartesi akşam üzeri yaptığım erken gebelik testinin negatifliğinden beri umudum kalmadı oylece bekliyorum. iğneden sonra 16. günüm. bat 5 gün sonra bilmiyorum kırmızı bekliyorum ben de.
Merhaba.bende adetime bir hafta kala erken gebelik testlerinden yaptım ama benimde negatif çıktı.en güzeli beklemek. tek çizgiyi görünce benimde moralim bozuldu ama genede sabırsızlıka 2 günün geçmesini bekliyorum
aminnnn...evet beklemek gerçektende çok zor.o adet günü gelmek bilmiyor.inşallah yüzümüz güler hayırlısıyla bebişler gelir.iyi düşünelim iyi olsunyaa off çok zor beklemek bi de yapıp negatifi görünce iyice heves kaçıyo. inşallah vardır hayırlısıyla rabbim neyler,neylerse güzel eyler..
Kızlar bugn ovulasyon testim daha koyu çıktı bence yumurtlama bugn bugn doktora gittim dün ilişki oldu bugn yapma yarın yapn dedi sizce ne yapmalıyım
Saol kuzum bende doktor gerek yok falan diyecek kafam karıştı ama bana buradakiler daha güven veriyorCanım koyu çıktıysa yarın çatlar ve catlamadan önce beraber olmanız daha iyi olur çünkü catladiktan sonra spermler hazırda bekliyomus ve çatlayan yumurtayı dolluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?