Meraba canım öyle yazılanları okuyorum dun üye oldum :)
amin inşallah rabbim bütün isteyenlere nasıp etsin bayadır bakıyorum yazılanlara ben de üye olmaya karar verdim :)Merhaba canım hoşgeldin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
11 ocak ben de bekliyoruz bakalım :)Kızlaaar yeni bat tarihlerimiz ile yeni yılın ilk ayı, güselim Ocak ayı için bekleyenlerimiz hadi hepimiz burayaaa :)
Arya Stark........26 Aralık
Alemimedya........27 Aralık
Tuma479.......3 Ocak 2017
Aytos1986........3 Ocak 2017
Pinapple........5 Ocak 2017
GorTuu........8 Ocak 2017
YaKaMoZz-z........10 Ocak 2017
Allah bizimledir........10 Ocak 2017
-Anastasia........11 Ocak 2017
aysnrkrks........13 Ocak 2017
anneveoglusu........14 Ocak 2017
Mertege123........15 Ocak 2017
maviturna........ 18 Ocak 2017
Alsef........ 28 Ocak 2017
Liste epey uzadı..Hadi hayırlısı :)
AMİn inşallah canım .üye olarak iyi yapmışsın sohbet muhabbet bilgi alışverişi zaman geçiyor burdaamin inşallah rabbim bütün isteyenlere nasıp etsin bayadır bakıyorum yazılanlara ben de üye olmaya karar verdim :)
Canım inşallah hayırlı haberleri almışsındırBu yerlesme kanaması kırmızı olmaz demibiraz önce tuvalete gittim çamaşırımda kahverengiden daha açık bi leke vardı.ama peçeteyle silince kırmızı akıntı oldu.adet günüm yarın.devam etmezse umutlanayim mi yoksa bu ay umudu keseyim mi
merhaba.dünden beri kahverengi akıntı halinde devam ediyor.göğüslerim cok ağrıyor.ama sanki adet olacakmışım gibi geliyorCanım inşallah hayırlı haberleri almışsındır
Hayırlısiyla gelmiştir inşallah bebisinmerhaba.dünden beri kahverengi akıntı halinde devam ediyor.göğüslerim cok ağrıyor.ama sanki adet olacakmışım gibi geliyoryarın ola hayrola.
CAnım sen pco lumusun bende gördüm o ilacı ama hiç araştırmadımKızlar yardım lütfen( yaa 10 ocak bat . Gergin bir şekilde bekliyorum. Bir yandan da hamile değilsem nasil mucizem bir an önce gelir diye buradaki diğer yorumları okurken o da ne bisicik gördüm inofolic denilen bir ilaç varmış. Pkolular kullandiginda tedavi ediyormuş. Herhangi bir problem yoksa da hamile kalmayı hızlandırıyormuş. Sizin bilginiz var mı?
Anlattığın mantara benziyo ama kaşıntı Yok demişsin bilemedim benKızlar birşey sorucam
Bugün birliktelikten sonra özel bölgemin etrafinda beyaz peynir kesigi akıntılar gördüm.
Ama kokusuz ve kaşıntı yok.
Akıntım da yok zaten bu nerden geldi bilmiyorum çok utandm bi anda görünce ama ne olduğunu da bilemedim.
Sizce nedir ?
Anlattığın mantara benziyo ama kaşıntı Yok demişsin bilemedim ben
kızlar kırmızı kartı bu ay da yedim ilk klomen ve çatlama iğnesi boş çıktı.
Üzüldüm canimm..
Bende hasta olacak Gibiyim gerçi daha 7.8 gün var ama ağrım fazla
Canım ya hayırlısı olsun inşallah senin bat 11 ocaktı dimi yumurtan ne zaman catlamıştı kihayırlısı olsun canım ben üzülmüyorum. vardır bi hayır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?