- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
üzülme canım yeni ay yeni umut olur inşallah en kısa zamandakızlar kırmızı kartı bu ay da yedim ilk klomen ve çatlama iğnesi boş çıktı.
tabi baktir canim bende 20 aralikta gitmistim kontrol amacli 9 tup kan verdim ve alttan ultrosonla bakti rahme yumurtaliklara temiz dedi smer aldi insallah en kisa zamanda versin rabbim olur canimCanlarim çok teşekkür ederim desteğiniz için ama gerçekten üzülmüyorum. Ben bu ay dinlenicem obur ay İzmir ege üniversitesi ne gitcez tedaviye. Yani esim söz verdi. Aşılama yaptircaz büyük ihtimalle. Bakalım. İnşallah o zaman tutar. Şimdi adet bitiminde doktorun gel smear alcaz dedi. Yoksa kabul etmezler dedi.
teşekkür ederim okyanuscum.. bi de bisey sorcam bu smear testi ne zaman yapılmalı bilen var mı adet bittiği gün olur mu? yani 5. günü
cok üzüldüm canim gecmis olsuniyi günler kızlar ya inşallah güzel haberlerinizi alırsınız malesef benim 9. haftada hamilelik yolculuğum bugün sona erdi kalp atışını bu haftaya kadar duyamadığımız için umarım tüm isteyenlere Allah sağlıklı bebişler nasip eder hepinize mutluluk ve sağlık diliyorum
iyi günler kızlar ya inşallah güzel haberlerinizi alırsınız malesef benim 9. haftada hamilelik yolculuğum bugün sona erdi kalp atışını bu haftaya kadar duyamadığımız için umarım tüm isteyenlere Allah sağlıklı bebişler nasip eder hepinize mutluluk ve sağlık diliyorum
Yok değilim canım bu sıkıntı da yok da forumlarda gezerken pko yoksa hamileliği kolaylaştırır yazıyordu ondan sorayım dedimCAnım sen pco lumusun bende gördüm o ilacı ama hiç araştırmadım
Kızlar adetim biterse bu perşembe yapacagim bu duayı kismetse. Belki aranızda yapmak isteyen olur diye paylaşmak istedim hepimizin dilekleri kabul olur insallah
Tabiki kuzu ne gelirse Allah'tan. Dualarında beni de unutmaAa çok güzel bir şey canım ben de dua etmek istiyorum bu duayı denicem canım. Zaten bize bunu Allah verecek sonuçta. Gerisi vesile. O yüzden ben de dua etcem. Aslında dua ediyorum ama bu şekilde etmemiştim. Olur mu olur. Allahin izniyle
Meraba canım öyle yazılanları okuyorum dun üye oldum :)
kızlar kırmızı kartı bu ay da yedim ilk klomen ve çatlama iğnesi boş çıktı.
teşekkür ederim canim hosbuldukaramıza hoşgeldin canım
iyi günler kızlar ya inşallah güzel haberlerinizi alırsınız malesef benim 9. haftada hamilelik yolculuğum bugün sona erdi kalp atışını bu haftaya kadar duyamadığımız için umarım tüm isteyenlere Allah sağlıklı bebişler nasip eder hepinize mutluluk ve sağlık diliyorum
insallah hamilesindir bende cok acikiyorum meyve falan yiyorumbenim bata az kaldı. o kadar çok acıkıyorum kii anlatamam semerimden boşalırcasına yiyiyorum. Göbek çıktı vallahi gebeysem ne ala yoksa kaldı kocaman bir göbek 14 ocaktan sonra diyet yolu gözüktü bana sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?