Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Yumurtam 23 aralıkta catladi canım 1 gün öncesinde de iğne yapılmıştı. Bugün 17.gunu yani adet olmam çatlama iğnesinden sonra 17.gun. batı baz almiyo.

Canlarim çok teşekkür ederim desteğiniz için ama gerçekten üzülmüyorum. Ben bu ay dinlenicem obur ay İzmir ege üniversitesi ne gitcez tedaviye. Yani esim söz verdi. Aşılama yaptircaz büyük ihtimalle. Bakalım. İnşallah o zaman tutar. Şimdi adet bitiminde doktorun gel smear alcaz dedi. Yoksa kabul etmezler dedi.

tabi baktir canim bende 20 aralikta gitmistim kontrol amacli 9 tup kan verdim ve alttan ultrosonla bakti rahme yumurtaliklara temiz dedi smer aldi insallah en kisa zamanda versin rabbim olur canim

teşekkür ederim okyanuscum.. bi de bisey sorcam bu smear testi ne zaman yapılmalı bilen var mı adet bittiği gün olur mu? yani 5. günü

iyi günler kızlar ya inşallah güzel haberlerinizi alırsınız malesef benim 9. haftada hamilelik yolculuğum bugün sona erdi kalp atışını bu haftaya kadar duyamadığımız için umarım tüm isteyenlere Allah sağlıklı bebişler nasip eder hepinize mutluluk ve sağlık diliyorum

cok üzüldüm canim gecmis olsun

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah hayırlısını nasip etsin. meleğin seni ahirette bekliyo olcak. inşallah bu dünyaya da bir bebeğin gelir hayırlısıyla sağlıkla.

Kızlar adetim biterse bu perşembe yapacagim bu duayı kismetse. Belki aranızda yapmak isteyen olur diye paylaşmak istedim hepimizin dilekleri kabul olur insallah

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-10-10-51-00.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar adetim biterse bu perşembe yapacagim bu duayı kismetse. Belki aranızda yapmak isteyen olur diye paylaşmak istedim hepimizin dilekleri kabul olur insallah

Aa çok güzel bir şey canım ben de dua etmek istiyorum bu duayı denicem canım. Zaten bize bunu Allah verecek sonuçta. Gerisi vesile. O yüzden ben de dua etcem. Aslında dua ediyorum ama bu şekilde etmemiştim. Olur mu olur. Allahin izniyle

Tabiki kuzu ne gelirse Allah'tan. Dualarında beni de unutma

canım çok geçmiş olsun, rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin

benim bata az kaldı. o kadar çok acıkıyorum kii anlatamam semerimden boşalırcasına yiyiyorum. Göbek çıktı vallahi gebeysem ne ala yoksa kaldı kocaman bir göbek 14 ocaktan sonra diyet yolu gözüktü bana sana

insallah hamilesindir bende cok acikiyorum meyve falan yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…