- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
senin adet tarihi n ne zaman canim benim 11 ocak yarin yani ben 5 gun once ogrendim idrarda ciktibenim bata az kaldı. o kadar çok acıkıyorum kii anlatamam semerimden boşalırcasına yiyiyorum. Göbek çıktı vallahi gebeysem ne ala yoksa kaldı kocaman bir göbek 14 ocaktan sonra diyet yolu gözüktü bana sana
aa bende totem olsun diye hamilelik cetveli yaptın sanıyordum bebişin geldimi öyle miiisenin adet tarihi n ne zaman canim benim 11 ocak yarin yani ben 5 gun once ogrendim idrarda cikti
benim canım mercimekli köfte istedi özellikle yaptım koca tabağı yuttum inaninsallah hamilesindir bende cok acikiyorum meyve falan yiyorum
bende senin gibi düşünüyorum hatta gebelikle etkisisi yok benimki pis boğazlık biliyorumBende belki bebek vardır diye yedim de yedim iki aydır. Ama bu ay dikkat edicem adetimin 2. Günü bugun. Bu ay ne ilaç ne tedavi ne de kafaya takma olayı yapmicam. Protein diyeti yapcam. 5kilo almisim şaka maka ama bugün başladım. Kaç kilo verirsem onu da yazayım bari bana da bu ay ekşın olur.ben de bebek var sandım çok aciktigimdan falan ama hepsi psikolojik canlar
yok canim hamileyim cok sukur benimde harin adet tarihim ben erken ogrendim insallah Allah isteyen herkeze nasip etsin dualarimdasinizaa bende totem olsun diye hamilelik cetveli yaptın sanıyordum bebişin geldimi öyle miii
ne mutlu maşallah sağlıkla kucağında gör evladını tebrikler
benim 14 ocak adetim canım
yok canim hamileyim cok sukur benimde harin adet tarihim ben erken ogrendim insallah Allah isteyen herkeze nasip etsin dualarimdasiniz
yok canim hamileyim cok sukur benimde harin adet tarihim ben erken ogrendim insallah Allah isteyen herkeze nasip etsin dualarimdasiniz
Benim 25 ocak :)Kızlaaar yeni bat tarihlerimiz ile yeni yılın ilk ayı, güselim Ocak ayı için bekleyenlerimiz hadi hepimiz burayaaa :)
Arya Stark........26 Aralık
Alemimedya........27 Aralık
Tuma479.......3 Ocak 2017
Aytos1986........3 Ocak 2017
Pinapple........5 Ocak 2017
GorTuu........8 Ocak 2017
YaKaMoZz-z........10 Ocak 2017
Allah bizimledir........10 Ocak 2017
-Anastasia........11 Ocak 2017
aysnrkrks........13 Ocak 2017
anneveoglusu........14 Ocak 2017
Mertege123........15 Ocak 2017
maviturna........ 18 Ocak 2017
Alsef........ 28 Ocak 2017
Liste epey uzadı..Hadi hayırlısı :)
canim ben hazirandan beri istiyorum haziranda karar verdik olsun diye eylul de kimyasal gebelik gecirdim ekimde adetim gecikti 5 gun ve kanamayla gitti beta 35 cikmisti adet gecikmesine gore kucuktu deger yani ustunden 2 adet gecti bu ay hamileyim cok sukur adet tarihim yarin aslinda ben erken ogrendim once ovalasyon testiyle sonra idrar testiyle tastikledim dun kan verdim 62.78 cikti 3 haftalik daha cok kucuk insallah sagliklidir yine beta baktircam artis iyi mi diye ovalasyon testi kullandim 2 ayCanım hadi hikayeni anlat da moral olsun bize dehayirlisiyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah Allah ım
teşekkür ederim dualarimdasiniz bende surekli takip ediyodum bu siteyi konuşma lari okuyodum hamileligimi ogrendigim gun uye olmaya karar verdim yazmak istedim Allah isteyen her ay bekleyen herkeze nasip etsin inşallah en yakin zamanda yazarsın hamileyim diyeCanım hadi hikayeni anlat da moral olsun bize dehayirlisiyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah Allah ım
teşekkür ederim dualarimdasiniz bende surekli takip ediyodum bu siteyi konuşma lari okuyodum hamileligimi ogrendigim gun uye olmaya karar verdim yazmak istedim Allah isteyen her ay bekleyen herkeze nasip etsin inşallah en yakin zamanda yazarsın hamileyim diye
her gün yapmak istesen bile bi yerden sonra cani istemiyo insanın kendini zorlama bide gerçekten düşüyo sperm kalitesi bence 10uncu gününden sonra 1 gün yap 1 gün yapma yada ovulasyon testiyle takip et pozitif gördüğün gün başla ilişkiye bebek fikriyle yapmiycaz desekte ister istemez acaba oldu mu oluyo ama çok da takmamak lazim biz ne yaparsak yapalım Allah istediğin de oluyo en kısa zaman da nasip eder inşallah dua edinkızlar ben bu ay ne ilaç ne kür ne de gün aşırı ilişki.. hiçbirini yapmıcam. adetin 10 gününden sonra hergün ilişki yapcam ama öyle gönülsüzce değil boşvermişcesine yapcam valla bi de böyle deneyelim bakalım. sperm kalitesi düşerse düşsün hergün yapınca. nasılsa düşük kalite iyice düşsün napim kızlar. bakalım. hayırlısı
her gün yapmak istesen bile bi yerden sonra cani istemiyo insanın kendini zorlama bide gerçekten düşüyo sperm kalitesi bence 10uncu gününden sonra 1 gün yap 1 gün yapma yada ovulasyon testiyle takip et pozitif gördüğün gün başla ilişkiye bebek fikriyle yapmiycaz desekte ister istemez acaba oldu mu oluyo ama çok da takmamak lazim biz ne yaparsak yapalım Allah istediğin de oluyo en kısa zaman da nasip eder inşallah dua edin
Bende iki günde bir iliski denicem bakalım canım geçen ay güya yumurtlama dönemlerine denk getirmiştim ama fos çıktı :)kızlar ben bu ay ne ilaç ne kür ne de gün aşırı ilişki.. hiçbirini yapmıcam. adetin 10 gününden sonra hergün ilişki yapcam ama öyle gönülsüzce değil boşvermişcesine yapcam valla bi de böyle deneyelim bakalım. sperm kalitesi düşerse düşsün hergün yapınca. nasılsa düşük kalite iyice düşsün napim kızlar. bakalım. hayırlısı
yumurtlamayla alakalı bi sorunun yoksa gösteriyo ama koyu çift çizgi ovalasyon ateş ölçmekden daha garanti ateş de iyi aslında ama hep aynı saatte yataktan çıkmadan ölçmek gerekiyo diye okumuştum ben hic de denemedim onu ovalasyon testi kullandım 2 ayHaklisin canım ben dereceyle ölçmeye başladım adetten sonra başladım. Vücut ısısı yukseliyimus. Onu denicem ben o testlerden nefret eder oldum tek çizgi gore gore içim disim tek çizgi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?