Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Bende iki günde bir iliski denicem bakalım canım geçen ay güya yumurtlama dönemlerine denk getirmiştim ama fos çıktı :)
ovulasyon testi kullaniyo musun kullaniyosan gördüğün saatten 12 saat ileri gidip o saatte ilişki öneririm bide öyle dene canım

Canım sen hangi ovulasyon testini kullaniyordun

ovulasyon testi kullaniyo musun kullaniyosan gördüğün saatten 12 saat ileri gidip o saatte ilişki öneririm bide öyle dene canım
Biz ilk defa geçen ay bebek denedik canım clearblue ovulasyon testi kullandım birde predictor aldım. Clearblue da gülen yüzü gordum 2 gün değerlendirdim ertesi gün clearblue boş surat oldu yani yumurtlama yok dedi ama predictor gün geçtikçe daha çok koyulaştı adete 9 gün kala fln hala koyuydu.. ama o günleri degerlendirmedim olmaz artik diye..

Canım ben 08.00-17.00 çalıştığım için yataktan kalktigim saatler hep aynı. Cumartesi pazar da nerdeyse aynı saatte kalkiyorum yataktan kalkmasam da. O yüzden bu bana daha uygun geldi. Bi de eşim kızıyo bu kadar ustune dusme takıntı yapma diye. Simdi eczaneden alsam ya da internetten alsam mutlaka anlar. Sürekli beraberiz aynı saatler çalışıyoruz farklı firmalar da olsa. O yüzden atesimi neden ölçtüğumu anlamıyo sabahları gorse hile hastayım galiba ondan olctum der cekilirimnapim

Kızlar foruma girmeyide azaltn ben bunu bu ay denedm gerçekten stresim azaldı daha bat var ama hiç umrumda değil arada aklıma gelio o kadr geçen ay kafayı yiyecek gbydm hani günde bir kere bakın oda merak ettiniz bisey olursa gerçekten burasıda insana stres yapıo en azından kendinizi üzmyrsnz anstasia benm eşimde senin gbi takıntı yaptgmı söyledi ve hak verdim kendmi dizginlemeye çalıştırmakta gelirse de rabbimden gelmese de rabbimden

Bir şey istersen insandan isteme! Zira; verirse minnettir, vermezse zillettir. Allah'tan iste ki; Verirse nimettir, vermezse hikmettir..” Kızlar bu söz ne kadr güzel ya bu söz beni çok rahatlatıo

aynen canım foruma girmeyi azaltmayı düşünüyorum ama bildirim gördükçe okumadan cevaplamadan yapamıyorum napım. neyse yapmaya çalışcam canım gerçekten azaltacak bence de stresi. bu arada bence kocalarımızın pek umurunde değil gibi yaa

Orası öle canm onlara göre biz hep greksiz stres yapyrz hep aceleciyiz haksızda değiller hani

ben labaquik kullandim canım cift cizgiyi gördükten 12 saat sayip ole iliski yasadim 1 gun arayla

Ayrıca kuzum hani bakma demiyrm günde bir kere bak snra bi bakıon iki günde bir gemişsin ben gerçekten azalınca çok rahatladım bide takip ettikçe şey oluo insanda bu arkadaş ne oldu ay inşallah hamiledr su ne oldu falan diyip merak edyrsn yemin ederm burda üzgün olan kişiyle bende çok üzülüom bi gözüm doluo bi canm sklıo ama destek olmakta lazm

Doğru söylüyorsun canım daha bir kez denedim olmayınca bi sorun mu var acaba diye her gün düşünmeye başladım. . Hiç girmeyeyim diyorum artık. Yoksa kafam ne yaparsam yapayım dagilmayacak

Bende bu üçüncü denemem olacak senin gbym emin ol sorun değilde rabbim vaktini vermemiştir daha die düşün bide soğan suyu iç kuzum gerçekten ii gelyr kısmet belki yıllar snra belki bu ay olacak bende ovulasyon testi kullandım geçen ay olmadı insan dio daha ne yapım ama gerçekte herşey bizde bitmio rabbim bian önce bizede güldrsn

Merhabalar benim adet günüm yarın beklemedeyim oğlum hasta dr taşındık bu gün rabbim şifa versin tüm hastalara

Canım yerleşme kanaması olabilir mi?

Bilmiyorum kan görmedim sildikçe peçeteye gelen pembe bişey koyu diil öğleden beri bu şekilde ama çok kasık ağrım var 2 ağrı kesici içtim mecburen belkide ondan kanama sökmüyordur ben ağrı kesici icince etkisi bitene kadar kanamam kesilir :/

kızlaaaaar naber nasılsınız? varmı güsel gelişmeler?
ben çok oldu giremedim siteye, iş güç yoğunluğu var bir de bebek planını akışa bıraktık.Daha doğrusu planlı hesaplı çalışma işini tamamen bıraktık.Ama korunmuyoruz da bakalım hayırlısı artık..
sizler neler yaptınız bizim sınıf?

fıstık naber? geçti bat tarihin, nedir durumun?
İYİLİK CANIM 14 OCAK GÜNÜ TAM GÜNÜNDE ADET OLDUM
BU AYDA OLMADI BEN AŞILAMAYA TÜP BEBEĞE DOĞRU GİDİYORUM

YENİ ADET TARİHİM 09 ŞUBATTI SANIRIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…