- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
ovulasyon testi kullaniyo musun kullaniyosan gördüğün saatten 12 saat ileri gidip o saatte ilişki öneririm bide öyle dene canımBende iki günde bir iliski denicem bakalım canım geçen ay güya yumurtlama dönemlerine denk getirmiştim ama fos çıktı :)
Canım sen hangi ovulasyon testini kullaniyordunyumurtlamayla alakalı bi sorunun yoksa gösteriyo ama koyu çift çizgi ovalasyon ateş ölçmekden daha garanti ateş de iyi aslında ama hep aynı saatte yataktan çıkmadan ölçmek gerekiyo diye okumuştum ben hic de denemedim onu ovalasyon testi kullandım 2 ay
Biz ilk defa geçen ay bebek denedik canım clearblue ovulasyon testi kullandım birde predictor aldım. Clearblue da gülen yüzü gordum 2 gün değerlendirdim ertesi gün clearblue boş surat oldu yani yumurtlama yok dedi ama predictor gün geçtikçe daha çok koyulaştı adete 9 gün kala fln hala koyuydu.. ama o günleri degerlendirmedim olmaz artik diye..ovulasyon testi kullaniyo musun kullaniyosan gördüğün saatten 12 saat ileri gidip o saatte ilişki öneririm bide öyle dene canım
yumurtlamayla alakalı bi sorunun yoksa gösteriyo ama koyu çift çizgi ovalasyon ateş ölçmekden daha garanti ateş de iyi aslında ama hep aynı saatte yataktan çıkmadan ölçmek gerekiyo diye okumuştum ben hic de denemedim onu ovalasyon testi kullandım 2 ay
Kızlar foruma girmeyide azaltn ben bunu bu ay denedm gerçekten stresim azaldı daha bat var ama hiç umrumda değil arada aklıma gelio o kadr geçen ay kafayı yiyecek gbydm hani günde bir kere bakın oda merak ettiniz bisey olursa gerçekten burasıda insana stres yapıo en azından kendinizi üzmyrsnz anstasia benm eşimde senin gbi takıntı yaptgmı söyledi ve hak verdim kendmi dizginlemeye çalıştırmakta gelirse de rabbimden gelmese de rabbimden
Orası öle canm onlara göre biz hep greksiz stres yapyrz hep aceleciyiz haksızda değiller haniaynen canım foruma girmeyi azaltmayı düşünüyorum ama bildirim gördükçe okumadan cevaplamadan yapamıyorum napım. neyse yapmaya çalışcam canım gerçekten azaltacak bence de stresi. bu arada bence kocalarımızın pek umurunde değil gibi yaa
ben labaquik kullandim canım cift cizgiyi gördükten 12 saat sayip ole iliski yasadim 1 gun araylaBiz ilk defa geçen ay bebek denedik canım clearblue ovulasyon testi kullandım birde predictor aldım. Clearblue da gülen yüzü gordum 2 gün değerlendirdim ertesi gün clearblue boş surat oldu yani yumurtlama yok dedi ama predictor gün geçtikçe daha çok koyulaştı adete 9 gün kala fln hala koyuydu.. ama o günleri degerlendirmedim olmaz artik diye..
Ayrıca kuzum hani bakma demiyrm günde bir kere bak snra bi bakıon iki günde bir gemişsin ben gerçekten azalınca çok rahatladım bide takip ettikçe şey oluo insanda bu arkadaş ne oldu ay inşallah hamiledr su ne oldu falan diyip merak edyrsn yemin ederm burda üzgün olan kişiyle bende çok üzülüom bi gözüm doluo bi canm sklıo ama destek olmakta lazmaynen canım foruma girmeyi azaltmayı düşünüyorum ama bildirim gördükçe okumadan cevaplamadan yapamıyorum napım. neyse yapmaya çalışcam canım gerçekten azaltacak bence de stresi. bu arada bence kocalarımızın pek umurunde değil gibi yaa
Doğru söylüyorsun canım daha bir kez denedim olmayınca bi sorun mu var acaba diye her gün düşünmeye başladım. . Hiç girmeyeyim diyorum artık. Yoksa kafam ne yaparsam yapayım dagilmayacakAyrıca kuzum hani bakma demiyrm günde bir kere bak snra bi bakıon iki günde bir gemişsin ben gerçekten azalınca çok rahatladım bide takip ettikçe şey oluo insanda bu arkadaş ne oldu ay inşallah hamiledr su ne oldu falan diyip merak edyrsn yemin ederm burda üzgün olan kişiyle bende çok üzülüom bi gözüm doluo bi canm sklıo ama destek olmakta lazm
Yumurtlamanin 11. Günü regl oldum.
İlginç
Canım yerleşme kanaması olabilir mi?
fıstık naber? geçti bat tarihin, nedir durumun?Merhabalar benim adet günüm yarın beklemedeyim oğlum hasta dr taşındık bu gün rabbim şifa versin tüm hastalara
İYİLİK CANIM 14 OCAK GÜNÜ TAM GÜNÜNDE ADET OLDUMfıstık naber? geçti bat tarihin, nedir durumun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?