- 15 Aralık 2016
- 146
- 55
- 18
- 33
insallah çabalarınız sonuc verir,işe yarar.güzel haberlerinizi alırız umarımselam kızlar.
ben öbür adetimde izmire tedaviye gidecektim ancak bi kaza geçirdim evvelsi gün ve maddi anlamda baya bi sıkıntımız olcak. zaten durumumuz pek iç açıcı değildi maddi anlamda.neyse biz de yaz dönemi havalimanı sezonu açık olduğu için yaz dönemi de işten izin almak sıkıntı olcak. biz de tedaviyi erteledik.eşime dedim ki bak bence sana yüklenelim. sperm kaliteni yükseltelim. malum 'tarla çorak olsa da tohum sağlamsa tutar mutlaka' dedim.
Şimdi klomene başladı eşim her gün günde 1 tane tok karnına,
Keçi boynuzu pekmezi 1 kg.
50 gr zencefil,
50 gr zerdeçal,
50 gr polen
50 gr arı sütü
30 gr propolis
50 gr çakşır
50 gr üzüm çekirdeği
50 gr bal
bunlar karıştırdım sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yicek inşallah.
bir de keçi boynuzunu kaynatıp gece yatarken 1, sabah aç karnına 1; 1 hafta boyunca devam etcek sonra sadece yatarken içecek 1 bardak.
ben de sabahları 1 çay kaşığı hayıt tohumu suyla hap gibi yutmaya başladım yumurtalık tembelliği için.bakalım.belli mi olur. ama ben inanıyorum işe yarıcak.
Merhabalar
benim 9 şubat adet tarihim
bende özel günlere girdim
sağol canım bakalım bu ay inşallah yakalarım meleğimiyazdım tatlım..hadi rast gele
iyiyim çok şükür..debeleniyoruz işte hayatın koşturmacası içindesağol canım bakalım bu ay inşallah yakalarım meleğimi
sen nasılsın canım
günaydınlarr kızlarrr
ben bu gün yumurtlama testine başlıyorum hayırlısı allahtan
soğan kürü falan, ben ürküyorum öyle şeylerden..iltihap, ödem falan söktürücü özelliği var ya soğan olsun, maydonoz olsun..öyle ekstra şeyler denemedim hiç, 4 aydır korunmuyorum..geçen ay ovulasyon testi denemiştim, o da işe yaramadı..ben de 36 yaşındayım, ya biz gençler gibi planlı programlı da yapamıyoruz bu işleri, en azından ben öyleyim kendi adıma..öyle gün aşırı 4 sefer falan diye eşimi zorlayınca ters tepiyo..fırına ekmek mi veriyoruz, rahat olalım diyo..bu sefer de yumurtlama günlerine 1 yada 2 sefer çalışma anca denk geliyo..o da tutmadı şimdiye kadar..Allah büyük, bakalım hayırlısıGünaydın alsef.Benim bu ay da olmadı.Ovulasyon testi aldım,bi de sogan kürü denicem.Yaş 35.Keşke ilk cocukla bu kadar ara vermesydim diyorum
Ne bileyim bi ümitle yapıcam işte.Kesinlikle dediğin gibi öyle planlı olmuyor.Allahım inş.nasip eder en kısa zamandasoğan kürü falan, ben ürküyorum öyle şeylerden..iltihap, ödem falan söktürücü özelliği var ya soğan olsun, maydonoz olsun..öyle ekstra şeyler denemedim hiç, 4 aydır korunmuyorum..geçen ay ovulasyon testi denemiştim, o da işe yaramadı..ben de 36 yaşındayım, ya biz gençler gibi planlı programlı da yapamıyoruz bu işleri, en azından ben öyleyim kendi adıma..öyle gün aşırı 4 sefer falan diye eşimi zorlayınca ters tepiyo..fırına ekmek mi veriyoruz, rahat olalım diyo..bu sefer de yumurtlama günlerine 1 yada 2 sefer çalışma anca denk geliyo..o da tutmadı şimdiye kadar..Allah büyük, bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?