Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

selam kızlar.
ben öbür adetimde izmire tedaviye gidecektim ancak bi kaza geçirdim evvelsi gün ve maddi anlamda baya bi sıkıntımız olcak. zaten durumumuz pek iç açıcı değildi maddi anlamda.neyse biz de yaz dönemi havalimanı sezonu açık olduğu için yaz dönemi de işten izin almak sıkıntı olcak. biz de tedaviyi erteledik.eşime dedim ki bak bence sana yüklenelim. sperm kaliteni yükseltelim. malum 'tarla çorak olsa da tohum sağlamsa tutar mutlaka' dedim.
Şimdi klomene başladı eşim her gün günde 1 tane tok karnına,
Keçi boynuzu pekmezi 1 kg.
50 gr zencefil,
50 gr zerdeçal,
50 gr polen
50 gr arı sütü
30 gr propolis
50 gr çakşır
50 gr üzüm çekirdeği
50 gr bal
bunlar karıştırdım sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yicek inşallah.

bir de keçi boynuzunu kaynatıp gece yatarken 1, sabah aç karnına 1; 1 hafta boyunca devam etcek sonra sadece yatarken içecek 1 bardak.

ben de sabahları 1 çay kaşığı hayıt tohumu suyla hap gibi yutmaya başladım yumurtalık tembelliği için.bakalım.belli mi olur. ama ben inanıyorum işe yarıcak.

insallah çabalarınız sonuc verir,işe yarar.güzel haberlerinizi alırız umarım

Kızlar listeden çıkartabilirsiniz. Bu ay da kırmızı kart. Allahım hayırlı zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..

Merhabalar tatlışlar..benim bata 5 gün kaldı..Bu ay sadece 1 sefer çalışma yapabildik, hastalıklar, telaşeler, e malum yaşlandık da artık hehehe bakalım hayırlısı..
yine de heyecan oluyor işte, Allah büyük, ya tutarsa
sizler de ne var ne yok?

bu arada listede sadece 2 kişi kaldık şuan? yokmu başka bat tarihi yakın olanlar? haydi yazdırın bakiim

Benim ki cok yakın sayılmaz belki ama 5 şubat

Benim de 6 gün var adetime

günaydınlarr kızlarrr

ben bu gün yumurtlama testine başlıyorum hayırlısı allahtan

günaydınlarr kızlarrr

ben bu gün yumurtlama testine başlıyorum hayırlısı allahtan

ben de internetten gebelik testi sipariş etmiştim 10 lu..bugün onlara başlarım artık :) bata 4 kaldı, hergün denerim şimdi ben hastalanana kadar..
test yapmak da ayrı bi hobi oldu benim için heheheh

Günaydın alsef.Benim bu ay da olmadı.Ovulasyon testi aldım,bi de sogan kürü denicem.Yaş 35.Keşke ilk cocukla bu kadar ara vermesydim diyorum

Günaydın alsef.Benim bu ay da olmadı.Ovulasyon testi aldım,bi de sogan kürü denicem.Yaş 35.Keşke ilk cocukla bu kadar ara vermesydim diyorum
soğan kürü falan, ben ürküyorum öyle şeylerden..iltihap, ödem falan söktürücü özelliği var ya soğan olsun, maydonoz olsun..öyle ekstra şeyler denemedim hiç, 4 aydır korunmuyorum..geçen ay ovulasyon testi denemiştim, o da işe yaramadı..ben de 36 yaşındayım, ya biz gençler gibi planlı programlı da yapamıyoruz bu işleri, en azından ben öyleyim kendi adıma..öyle gün aşırı 4 sefer falan diye eşimi zorlayınca ters tepiyo..fırına ekmek mi veriyoruz, rahat olalım diyo..bu sefer de yumurtlama günlerine 1 yada 2 sefer çalışma anca denk geliyo..o da tutmadı şimdiye kadar..Allah büyük, bakalım hayırlısı

Ne bileyim bi ümitle yapıcam işte.Kesinlikle dediğin gibi öyle planlı olmuyor.Allahım inş.nasip eder en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…