Valla hic bisey yapmadimmm sabah kalktim baktim adet olmamisim adet belirtimde yok bi ovulasyon denim dedim boyle cikti acepp bugunmu yumurtluyom yaaaahahahahadet günü de böyle oluyormuş..sen normal test yaptın mı? hcg artık çıkabilir bence, silik de olsa
Yapamam vallla simdilik gunumun gecmesini beklerim bende 5 yildir bekliyo 2 gun daha beklerimyaw saçmalama ne yumurtlaması..ovulasyon testi bat günü civarı böyle çıkıyor genelde hamileysen..git gebelik testi yap hemen
inş. hamilesindir canım. Böyle olanların genelde hamilelik çıkıyorKizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmuyumurtluyurum
Merhaba canim. T de cikan cizgi digerine gore daha koyu olursa gebelik olma ihtimalini ben de duymustum. Gecen ay evde gebelik testim olmadığında bende ovu testiyle baktim ama benim t c ye gore daha silikti ve bi gun sonra adet oldum. Fakat senun ki daha koyu. Insallah hamilesindir.Kizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmuyumurtluyurum
ben de internetten gebelik testi sipariş etmiştim 10 lu..bugün onlara başlarım artık :) bata 4 kaldı, hergün denerim şimdi ben hastalanana kadar..
test yapmak da ayrı bi hobi oldu benim için heheheh
Günaydın alsef.Benim bu ay da olmadı.Ovulasyon testi aldım,bi de sogan kürü denicem.Yaş 35.Keşke ilk cocukla bu kadar ara vermesydim diyorum
İNŞALLAH GEBESİNDİR SENDE BENİM GİBİ EPEYİ BEKLİYORSUN SONUCU BİLDİR OLDUMUYapamam vallla simdilik gunumun gecmesini beklerim bende 5 yildir bekliyo 2 gun daha beklerim
İnş.canım ya.Bi öğretmen arkadaşım 40 yasında 3.cocugunu dogurdu sorunsuz.İnş.bize de nasip olur.Benim adetin 3.günü bugün.Bittikten sonra hemen başlarım.MERHABA CANIM BENDE İKİNCİ BEBEK İÇİN ARA VERDİĞİMDEN PİŞMANLIK DUYUYORUM
BENİMDE YAŞ 39 İNŞALLAH SAĞLIKLA GEBE KALABİLİRİZ
BEN DÜN YUMURTLAMA TESTİNE BAŞLADIM DÜN TEK ÇİZGİ İDİ
SENİN NE ZAMAN BAŞLAYACAK TEST
Gebeyim cnm dr dan geldim bugn ama cok. Kucuk oldugundan keseyi goremedik dua edin de bi sorunckmsnİNŞALLAH GEBESİNDİR SENDE BENİM GİBİ EPEYİ BEKLİYORSUN SONUCU BİLDİR OLDUMU
İnş.canım ya.Bi öğretmen arkadaşım 40 yasında 3.cocugunu dogurdu sorunsuz.İnş.bize de nasip olur.Benim adetin 3.günü bugün.Bittikten sonra hemen başlarım.
Gebeyim cnm dr dan geldim bugn ama cok. Kucuk oldugundan keseyi goremedik dua edin de bi sorunckmsn
Amin amin cnm Rabim kimsennin kucagini bos birakmasin tez zamanda sizlere olsun darisi bende yavrumu kesesinni kalp atislarini gorum de tm sevineyimAAAYYY ÇOK SEVİNDİM CANIM YAAA UZUN ZAMANDAN SONRA BU HABERİ ALMAK NE MUTLU ETMİŞTİR SENİ
RABBİM SAĞLIKLA GEBELİĞİNİ TAMAMLAMAYI NASİP ETSİN ARKADAŞIM BİZLERİDE DUA ET ARKANDAN GELELİM
kaç haftalık bebek şuan canımAmin amin cnm Rabim kimsennin kucagini bos birakmasin tez zamanda sizlere olsun darisi bende yavrumu kesesinni kalp atislarini gorum de tm sevineyim
Valla haftasini bille soylemedi drum sadece takip kartina yazmis E=15mm diye bi yaZi daha cok kucuk dedi.kaç haftalık bebek şuan canım
inşallah inşallah değerlerin katlanarak artar kalp atışlarını duyarsın
SON ADET TARİHİN NE ZAMANValla haftasini bille soylemedi drum sadece takip kartina yazmis E=15mm diye bi yaZi daha cok kucuk dedi.
Aminn canım.İNŞALLAH İNŞALLAH ARKADAŞIM RABBİM BİZLEREDE HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLADLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH
BENDE 12. GÜNDEYİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?