Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Yılın ilk kar beyaz testi benden size gelsin

Eklentiler

• 20170124_114545.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 30
Kizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmuyumurtluyurum

hahahah adet günü de böyle oluyormuş..sen normal test yaptın mı? hcg artık çıkabilir bence, silik de olsa

hahahah adet günü de böyle oluyormuş..sen normal test yaptın mı? hcg artık çıkabilir bence, silik de olsa
Valla hic bisey yapmadimmm sabah kalktim baktim adet olmamisim adet belirtimde yok bi ovulasyon denim dedim boyle cikti acepp bugunmu yumurtluyom yaaaa

yaw saçmalama ne yumurtlaması..ovulasyon testi bat günü civarı böyle çıkıyor genelde hamileysen..git gebelik testi yap hemen

yaw saçmalama ne yumurtlaması..ovulasyon testi bat günü civarı böyle çıkıyor genelde hamileysen..git gebelik testi yap hemen
Yapamam vallla simdilik gunumun gecmesini beklerim bende 5 yildir bekliyo 2 gun daha beklerim

Kizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmuyumurtluyurum
Merhaba canim. T de cikan cizgi digerine gore daha koyu olursa gebelik olma ihtimalini ben de duymustum. Gecen ay evde gebelik testim olmadığında bende ovu testiyle baktim ama benim t c ye gore daha silikti ve bi gun sonra adet oldum. Fakat senun ki daha koyu. Insallah hamilesindir.

ben de internetten gebelik testi sipariş etmiştim 10 lu..bugün onlara başlarım artık :) bata 4 kaldı, hergün denerim şimdi ben hastalanana kadar..
test yapmak da ayrı bi hobi oldu benim için heheheh

MERHABA CANIM BENCE BEKLE YAPMA TEST YAA İNSANIN CANI SIKILIYOR

BENDE DÜN YUMURTLAMA TESTİNE BAŞLADIM DÜN TEK ÇİZGİ İDİ
BAKALIM BU GÜN NE ÇIKACAK

Günaydın alsef.Benim bu ay da olmadı.Ovulasyon testi aldım,bi de sogan kürü denicem.Yaş 35.Keşke ilk cocukla bu kadar ara vermesydim diyorum

MERHABA CANIM BENDE İKİNCİ BEBEK İÇİN ARA VERDİĞİMDEN PİŞMANLIK DUYUYORUM
BENİMDE YAŞ 39 İNŞALLAH SAĞLIKLA GEBE KALABİLİRİZ

BEN DÜN YUMURTLAMA TESTİNE BAŞLADIM DÜN TEK ÇİZGİ İDİ
SENİN NE ZAMAN BAŞLAYACAK TEST

İnş.canım ya.Bi öğretmen arkadaşım 40 yasında 3.cocugunu dogurdu sorunsuz.İnş.bize de nasip olur.Benim adetin 3.günü bugün.Bittikten sonra hemen başlarım.

İnş.canım ya.Bi öğretmen arkadaşım 40 yasında 3.cocugunu dogurdu sorunsuz.İnş.bize de nasip olur.Benim adetin 3.günü bugün.Bittikten sonra hemen başlarım.

İNŞALLAH İNŞALLAH ARKADAŞIM RABBİM BİZLEREDE HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLADLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH

BENDE 12. GÜNDEYİM

Gebeyim cnm dr dan geldim bugn ama cok. Kucuk oldugundan keseyi goremedik dua edin de bi sorunckmsn

AAAYYY ÇOK SEVİNDİM CANIM YAAA UZUN ZAMANDAN SONRA BU HABERİ ALMAK NE MUTLU ETMİŞTİR SENİ

RABBİM SAĞLIKLA GEBELİĞİNİ TAMAMLAMAYI NASİP ETSİN ARKADAŞIM BİZLERİDE DUA ET ARKANDAN GELELİM

AAAYYY ÇOK SEVİNDİM CANIM YAAA UZUN ZAMANDAN SONRA BU HABERİ ALMAK NE MUTLU ETMİŞTİR SENİ

RABBİM SAĞLIKLA GEBELİĞİNİ TAMAMLAMAYI NASİP ETSİN ARKADAŞIM BİZLERİDE DUA ET ARKANDAN GELELİM
Amin amin cnm Rabim kimsennin kucagini bos birakmasin tez zamanda sizlere olsun darisi bende yavrumu kesesinni kalp atislarini gorum de tm sevineyim

Amin amin cnm Rabim kimsennin kucagini bos birakmasin tez zamanda sizlere olsun darisi bende yavrumu kesesinni kalp atislarini gorum de tm sevineyim
kaç haftalık bebek şuan canım

inşallah inşallah değerlerin katlanarak artar kalp atışlarını duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…