Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Kızlar işten gelince yum testi yaptım ikinci çizgi aynı koyulukta olmasa da çıktı şimdi yumurtlama basladimi

Eklentiler

• IMG-20170125-WA0005.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 30
evet canım biri açık renk biri koyu idi seninki gibi
sen kaçıncı günündesin ben 13,gündeyim

Canım önemli olan T cizgisinin çok koyu olması yada eşit koyulukta olması.
Eğer öyleyse yumurtan yeterli büyüklüğe ulaşmis ve önümüzdeki 24 saat içinde catlayacaktir.
Benimde dün 13. Gün idi aynı gün pik yapmış demekki :)
Isten çıkınca eve gidip test yapicam silikleşmişmi bugünü de değerlendirecem bakalım hakkimizda hayırlısı.

huhuuu kızlaaar nabersiniz?
benim bat yarın, muhtemelen yine yok bişey çünkü şuan kasık ağrılarım ve belim başladı..yarın görürüm kırmızı kartı..testlerim de kar beyaz zaten
sizlerden naber? bence yumurtlamışsınız, iyi değerlendirdinizmi bakiimm?

Dünü degerlendirdim bugün hiç içimden gelmiyor. Yapmayacam galiba :'(

Kizlar bat günüm dündü, hala adet olmadım..testlerde de hayalet cizgiler gormeye basladim sanki..ya kafayi yiyorum yada hamileyim..fotodan cok belli degil gerci ama bi bakïn helee

Eklentiler

• 2017-01-29 11.19.06.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 46
Bunlar dünki testlerimdi, bugun de testim yok, nobetci eczanede cok uzakta..ama hala adet olmadim..yarina kadar catliycammm

Ovu testiylede deneyebilirsin bikac gun once ben ov testiyle ogrendim gebeligimi hata dedim bune ya bat gunu pozitifmi olur dedim.yaninda varsa bi dene istersen.....

Dün aynı koyulukta idi göğüsler hashasti degerlendirdik bugün sulu hafif yapışkan akıntı var bugünde değerlendireceğim

Testim dün bitti 5 adet az yaa

Alsef canım var mı bir gelişme merak ettim inşallah gelmiştir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…