bende oyle dusunuyorum ama daha once hic yasamadım yumurtlama zamanı bu belirtileri tabi yinede degerlendirmek lazım belki bu ay daha fazla belirti gosteriyorumdur:)Yumurtlama belirtileri anlattıkların bu günleri degerlendir canım
Hayırlısı cnm ya, sıkma canini..ben de heran olabilirimInsallah bu defa olmuştur canim. Ben de dün adet oldum.
Canim bugun test yapamadim..benim bat dündü..dün sabah ve aksam 2 test yapmistim, ikisinde de hayalet cizgi gordum..belli belirsiz ama karbeyaz degildi yani..hala adet olmadim..bakalim hayirlisi..cok heyecanliyim valla, yarini iple cekiyorumAlsef canım var mı bir gelişme merak ettim inşallah gelmiştir bebiş
gene mi olmadı ya
hayırlı olsun.Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsinKızlaaar uzun süredir giremiyordum siteye. Dün test yaptirdim. Bat 28 ocakti. Bhgc 1094 çıktı çok duygulandim ağladım Allahım sana binlerce kez şükürler olsun. Bir daha aynı şeyleri yaşamam inşallah dua edin kızlarRabbim isteyen herkese nasip etsin benimle beraber . Amin
Canım tebrik ederim sağlıkla kucağında göstersin Rabbim inşallah yavrunuKızlaaar uzun süredir giremiyordum siteye. Dün test yaptirdim. Bat 28 ocakti. Bhgc 1094 çıktı çok duygulandim ağladım Allahım sana binlerce kez şükürler olsun. Bir daha aynı şeyleri yaşamam inşallah dua edin kızlarRabbim isteyen herkese nasip etsin benimle beraber . Amin
hadi hayırlısı.inşallah bebisiniz gelir.ben de bir dahaki ayı bekleyeceğimnerdesiniz arkadaşlar benim bat yaklaştı bakalım ne olacak bu ay
SABAH BAT GÜNÜMDEYİM DİYE TEST YAPTIM NEGATİF BU AYDA OLMADI ADET OLMAYI BEKLİYORUM ARTIKhadi hayırlısı.inşallah bebisiniz gelir.ben de bir dahaki ayı bekleyeceğim
belki adet gününün biraz daha gecmesi gerekiyordur.insallah gelmez adetinHİLAL NE ZAMANDIR BEBİŞ İSTİYORSUN
RABBİM SANADA TEZ ZAMANDA HAYIRLISI İLE NASİP ETSİN İNŞALLAH
daha yeni evliymişsin canım inşallah bekletmeden gelir bebişinde seninbelki adet gününün biraz daha gecmesi gerekiyordur.insallah gelmez adetinben daha 4 aylık evliyim.2 aydır deniyoruz.yaşım 34.o yüzden bir an önce olsun istiyorum ama hayırlısı tabiiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?