Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

beklenen adetim 13 subat iki hafta olmasına ragmen goguslerimde dolgunluk ve acı var hafif.. karnımda baskı hissediyorum bir sag tarafa bir sol tarafa geciyor sarı kahve arası lekelenme var hamile oldugumu dusunemiyorum nedense bakalım ne olucak

Yumurtlama belirtileri anlattıkların bu günleri degerlendir canım

Yumurtlama belirtileri anlattıkların bu günleri degerlendir canım
bende oyle dusunuyorum ama daha once hic yasamadım yumurtlama zamanı bu belirtileri tabi yinede degerlendirmek lazım belki bu ay daha fazla belirti gosteriyorumdur:)

Alsef canım var mı bir gelişme merak ettim inşallah gelmiştir bebiş
Canim bugun test yapamadim..benim bat dündü..dün sabah ve aksam 2 test yapmistim, ikisinde de hayalet cizgi gordum..belli belirsiz ama karbeyaz degildi yani..hala adet olmadim..bakalim hayirlisi..cok heyecanliyim valla, yarini iple cekiyorum

Buarada gunduz paylastim dun yaptigim testlerin fotosunu? Ikinci cizgiyi goren yokmuu?

Bata 1 hafta kaldı.bir kac gun onceden kasıklarımda aşırı batmalar basladi.sırtımda,kuyruk sokumumda yanma şeklinde ağrı var.yüz üstu yattığımda baskı hissedip cok rahatsiz olup yan yatiyorum.birde dün kaktigimda birden ateş bastı resmen yandim.su an da da kasıklarımda rahatsız edici batmalar var ama iş yerim cok soğuk oluyor.acaba üşüyorumda bu ağrılar ondan mi diyorum

Canım hayırlısı olsun bir dahaki aya umudumuZ

Kızlaaar uzun süredir giremiyordum siteye. Dün test yaptirdim. Bat 28 ocakti. Bhgc 1094 çıktı çok duygulandim ağladım Allahım sana binlerce kez şükürler olsun. Bir daha aynı şeyleri yaşamam inşallah dua edin kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin benimle beraber . Amin

hayırlı olsun.Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Canım tebrik ederim sağlıkla kucağında göstersin Rabbim inşallah yavrunu

Merhaba yıllık izindeyim oglusla vakit geçiriyoruz
Kızlar yumurtlama testi ile bu ayı değerlendirdik 14 15 günler pik yaptı yumoslar adet tarihim bu sefer sanki bu yüzden gecikecek
Rabbim hayırlısını nasip etsin
Bu ay gelmezse Şubat'ta aşılama olacak

hadi hayırlısı.inşallah bebisiniz gelir.ben de bir dahaki ayı bekleyeceğim
SABAH BAT GÜNÜMDEYİM DİYE TEST YAPTIM NEGATİF BU AYDA OLMADI ADET OLMAYI BEKLİYORUM ARTIK
SONRA DR GİDECEĞİM AŞILAMA İÇİN KONUŞACAĞIZ

HİLAL NE ZAMANDIR BEBİŞ İSTİYORSUN
RABBİM SANADA TEZ ZAMANDA HAYIRLISI İLE NASİP ETSİN İNŞALLAH

HİLAL NE ZAMANDIR BEBİŞ İSTİYORSUN
RABBİM SANADA TEZ ZAMANDA HAYIRLISI İLE NASİP ETSİN İNŞALLAH
belki adet gününün biraz daha gecmesi gerekiyordur.insallah gelmez adetin ben daha 4 aylık evliyim.2 aydır deniyoruz.yaşım 34.o yüzden bir an önce olsun istiyorum ama hayırlısı tabiiki

belki adet gününün biraz daha gecmesi gerekiyordur.insallah gelmez adetin ben daha 4 aylık evliyim.2 aydır deniyoruz.yaşım 34.o yüzden bir an önce olsun istiyorum ama hayırlısı tabiiki
daha yeni evliymişsin canım inşallah bekletmeden gelir bebişinde senin

benim umudum kalmadı testten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…