Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

insallah canım..sizinde ikinci bebisiniz olacak sanırım bu.siz ne zamandir bekliyorsunuz ? Hayırlısı olsun.hepimiz bi umutla bekliyoruz
CANIM BEN 4 YIL BİTTİ İSTİYORUM BUNUN İÇİN İKİ KERE OPERASYON OLDUM

BEN HALA ADET OLMADIM AMA TESTTE YAPMADIM PAZARTESİ HALA OLMAMIŞ İSEM KAN VERECEĞİM ARTIK

CANIM BEN 4 YIL BİTTİ İSTİYORUM BUNUN İÇİN İKİ KERE OPERASYON OLDUM

BEN HALA ADET OLMADIM AMA TESTTE YAPMADIM PAZARTESİ HALA OLMAMIŞ İSEM KAN VERECEĞİM ARTIK
siz bayadır bekliyormuşsunuz.bizim daha 3.ayımız olacak bir an önce olsun diye sabırsızlaniyoruz simdiden.insallah bir daha operasyona gerek kalmaz,hayırlısıyla gelmiştir bebeğiniz

Ver bu ayda umutlarim bitti adet oldum eşim tüp bebek öncesi bir ay daha deneme taraftarı ben ise karar veremiyorum hemen yapmalimiyiz zor bir süreç bekliyor bizi hakkımızda hayırlısı

Ver bu ayda umutlarim bitti adet oldum eşim tüp bebek öncesi bir ay daha deneme taraftarı ben ise karar veremiyorum hemen yapmalimiyiz zor bir süreç bekliyor bizi hakkımızda hayırlısı
Hayırlısı olsun.tüp bebek surecide uzun olabilir.hemen tutmayabiliyor.bencede bir an önce başlayın.bayadır da bekliyorsunuz zaten tabi karar sizin

Hayırlısı olsun.tüp bebek surecide uzun olabilir.hemen tutmayabiliyor.bencede bir an önce başlayın.bayadır da bekliyorsunuz zaten tabi karar sizin
MERHABA CANIM TÜP BEBEK MADDİ VE MANEVİ OLARAK ZOR BİR SÜREÇ
BUNU DENEMELİMİYİM YOKSA AŞILAMA YAPIP OLURSA OLUR OLMAZSA KALSIN MI DİYE DÜŞÜNÜYORUM

BENİM ADET OLDU DEMİŞTİM YAA DÜN KAHVERENGİ LEKE GELDİ GERİSİ YOK AFEDERSİN AMA WCDE PEÇETEYE SIZINTI ŞEKLİNDE GELİYOR LEKE BAŞKA BİRŞEY YOK

Ozaman tam adetin başlamış sayılmaz canım belkide olmayacaksın bebiş gelmistir.insallah Allah nasip etmistir de hic birseye gerek kalmaz.

Az önce test yaptım ve silik bir kez hayalet gibi çıktı yarın sabah kan testi yaptıracağım
Rabbim hakkımızda hayırlısıni versin
Rüyada gibiyim ilk kuzumda da lekelenme ile gebelige başlamıştım
İnşallah Sağlıkla ve hayirlisi ile geliyordur kuzum ailem tam olacak onla Rabbim sen bu yolda hayırlısını nasip eyle onuda kalbime razı eyle amin

Canım cok ama cook sevindim. Kan testi de yaptir tabi kesinlessin. Burada herkesin mutluluguna sevinen birisin. Umarim bu defa biz senim adina seviniriz canim. Tebrikler canim..

canımm cok sevindim.insallah kan testiylede kesinleşir ve allah sağlıkla kucağına almayi nasip eder sevgililer gününe daha güzel bir hediye olamaz

canımm cok sevindim.insallah kan testiylede kesinleşir ve allah sağlıkla kucağına almayi nasip eder sevgililer gününe daha güzel bir hediye olamaz
kan değerim 21,60 canım sanırım hamileyim. çok teşekkür ederim. perşembe tekrarlayacağız testi değer yükselir inşallah

Amin çok teşekkür ederim kızlar rabbim isteyen herkese nasip eder hayırlısı ile inşallah

Amin çok teşekkür ederim kızlar rabbim isteyen herkese nasip eder hayırlısı ile inşallah
Canim Allah saglikli gebelik gecirmeni yavrunu da saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Bu arada denedigin birsey oldu mu hamile kalmak icin. Bizimle paylasir misin?

Canim Allah saglikli gebelik gecirmeni yavrunu da saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Bu arada denedigin birsey oldu mu hamile kalmak icin. Bizimle paylasir misin?
güzel duan için teşekkür ederim. Allah razı olsun. canım özel bir kür filan yapmadım yumurtla testi kullandım tek o özel günleri ve ertesini değerlendirdim
rabbim sağlıkla sanada nasip etsin inşallah

Biz de zamanini bekliyoruz canim. Zamani var diyoruz bekliyoruz. Yaşım da çok değil o yuzden beklemek strese sokmuyor beni. Inaniyorum dogru zamanda gelecek. Cunku hep hayırlısıni istiyoruz. Yaklasik 2.5 yil oldu isteyeli ama Allah nasip etmedi henüz.

ben ilk yavrumu 14 ay bekledikten sonra gebe kaldım bunda 4,5 yıl bekledim aşılama ve tüp bebeğe gidecek iken kendiliğinden geldi. İnşallah seninde yakın zamanda hayırlısı ile gelir diye dua ediyorum bu cuma saatinde

Son reglimden önce kasık ağrım ve göğüslerimde sızlama şeklinde ağrılarım oluyordu.bunlardan dolayi ümitlenmistim ama regli oldum.reglim olurken de sonrasinda da hala kasıklarimdaki batmalar devam ediyor.göğüs uçlarım sizliyor.regli olmama rağmen hamilelik mümkünmüdür acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…