Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Çok az kanama veya kahverengi akıntı varsa olabilir canım tam anlamıyla adetin geldimi
Benim kahverengi lekeler oldu tamam artık sökülür adet olurum derken kesildi sonra da tek peceteye silinirken görür oldum oğlumda da böyle
olmuştu

ben normal adet oldum canım.ama hala kasıklarimda ve belimde ağrılar var.bazen cok fazla oluyor.belkide başka birseydendir.zaten simdiki reglime 12 gün var.ben ona yoğunlaştım :)

canım tebrik ederim inan ki çok sevindim. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.benim de bat bugün adetimi bekliyorum. hiç ümidim yok. ağır kaldırdım,bitki çayları çok içtim. ani hareketler çok yaptım, yumurtlama testi falan kullanmadım klomen ve başka hiçbişey.. o yüzden her an adet olcakmışım gibi bekliyorum. sen yumoşlar pik yaptı dedikten kaç gün sonra lekelenme oldun hesaplar mısın?

14 gün sonra yeni gördüm cevabını

Bat bugün ama gelen giden yok daha.Aldım testi canım bugün ama cumaya kadar beklicem adet olmazsam yapcam tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum canım ya

Bat bugün ama gelen giden yok daha.Aldım testi canım bugün ama cumaya kadar beklicem adet olmazsam yapcam tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum canım ya
Kahverengi akintin oldumu en son sat ne zamandi inşallah gelmiştir meleğin donemdas oluruz

9 ocak sat tarihim canım ama benim kaderim düzensiz 43 günde 50 günde 35 günde falan oluyor ve her ay değişiklik gosteriyo. Bugün 43.gun bilmiyorum ama hiç ihtimal yok aşırı derecede dikkatsiz davrandim. Ama bugün olmayınca bi umutlandim. Ne bileyim bi de senin yazını görünce çok sevindim. Ben senin de kendiliğinden hamile kalabilecegine ihtimal vermiyodum. Malum yazdıklarından ötürü. İnşallah olur da dediğin gibi donemdas olurum canim

İnan bende hala şoktayim kendiliğinden gelmiş olmasına
Artık adet olayında aşılama yaptıralım diyorduk eşimle
Rabbim gönlüne göre versin inşallah

canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. ama bu sabah testi yaptım ancak negatif çıktı malesef. adetimi bekliyorum
İnan bende hala şoktayim kendiliğinden gelmiş olmasına
Artık adet olayında aşılama yaptıralım diyorduk eşimle
Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Kızlar sabah ikinci çizgi hiç görünmüyordu ama şimdi atmamistim aksam üzeri işten gelince tekrar baktim ve bi çizgi daha gordum. Ben mi yanlış gordum ya da hamile miyim siz de o hayalet çizgiyi gordunuz mu? Testi sabah yapınca çıkmamıştı ama şimdi var yoksa boşuna mı umutlaniyorum. Adetim geceli 2. Gün olmadım daha zaten düzensiz oluyorum

Eklentiler

• 20170221_184857.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 43
evet orda hayalet bir cizgi var bende gördüm.insallah hamilesindir.

evet orda hayalet bir cizgi var bende gördüm.insallah hamilesindir.

Ayyy canım inşallah vardır. Eşim bekleyelim bi 1 hafta 10 gün daha dedi adet olmazsan öyle test yaparız kesin sonuç olur dedi. Ben de daha önce çok test yaptım sabah yaptığıma akşam da baktim ama hiç böyle çizgi gormedim. Gelişmelerden haberdar ederim sizi

bencede biraz daha bekleyin daha kesin olsun hadi hayırlı guzel haberlerini bekliyoruz canım

Ya hani diyorlar ya rahat olun düsünmeyin hamilemiyim değilmiyim diye..valla o nasıl yapılıyorsa biri banada öğretsin.çalışıyorum bazen çokta yoğun oluyorum ama aklımdan çıkmıyor adetime 11 gun var.kendimi dinlemeye başladım

kızlar dün kan testi yaptırdım adetim 3 gün geçmişti hala olmadım daha ama malesef negatif. 0.1 değerim. napalım kısmet değilmiş..

kızlar dün kan testi yaptırdım adetim 3 gün geçmişti hala olmadım daha ama malesef negatif. 0.1 değerim. napalım kısmet değilmiş..
kimisinin ki kanda da gec çıkarmış ya belki öyledir ne biliyim yaa olumlu düşünmeye çalışıyorum hayırlısı olsun.diyecek başka bisey yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…