- 31 Ağustos 2016
- 256
- 157
- 103
- 35
Ya sorma arkadaşım dün bildiğin depresyona girdim. Sonucu gordukten sonra 12 saat uyudumkimisinin ki kanda da gec çıkarmış ya belki öyledir ne biliyim yaa olumlu düşünmeye çalışıyorumhayırlısı olsun.diyecek başka bisey yok ki
tahmin edebiliyorum canım.birde insan kendini hamile olduğuna inandırıyor.sonuc beklediğimiz gibi olmayınca çöküş oluyorYa sorma arkadaşım dün bildiğin depresyona girdim. Sonucu gordukten sonra 12 saat uyudum
Kızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş
Demek hakkımızda hayırlısı bu imis
Bence psikolojik canim. Dediğin belirtiler hamileliğin 2. Ayından sonra belirir kafaya takmamaya stres yapmamaya çalış canım başka şansın yok malesefKızlar reglime 9 gün var.bayadır kasık ağrım oluyordu.özellikle sag tarafta.bir kac gündür dikkatimi çeken şey,kasıklarimin oldugu yer ve bikini bölgemin üstündeki şişlik.bariz belli bir şişkinlik var.göğüslerimde de içten ice sancima ve sızlama var.bu şişkinlik hamilelik belirtisi olabilirmi ki.ilk kez oluyor
Canım bhcg benim gibi düşüşe geçince kalmaz gidermiş Dr sağlıksız gebelik dedi. Kese yok baktı karından ve vajinadan görünmedi. Gelecek hafta bhcg düşmesi gerek yoksa dış gebelik olabilir dedi. Artık bir an önce içimden sokulmesini bekliyorumAyy canım kiyamam. Yat ve sakin kalkma hiçbirşey elleme sakın. Dinlenmek lazım yoksa düşer. Çünkü daha yeni yerleşti bebek. Acil calisiyosan da rapor al ve yat sadece tuvalete kalk canım
Canım çok üzüldüm Allah şifa versin. Üzülme. En azından hamile kalabiliyomussun. Düşüğün arkası tez olur derler. Sen içini ferah tut. Geçirdiğim operasyonlar ise yaramış demek ki. Sen bu aydan sonra tekrar çalışmalara devam et. Ben inanıyorum ki obur ay daha sağlıklı bi gebeliğin olcak Allahin izniyle. Dua edicem senin için canm. Moral çok önemliCanım bhcg benim gibi düşüşe geçince kalmaz gidermiş Dr sağlıksız gebelik dedi. Kese yok baktı karından ve vajinadan görünmedi. Gelecek hafta bhcg düşmesi gerek yoksa dış gebelik olabilir dedi. Artık bir an önce içimden sokulmesini bekliyorum
Allah razı olsun canım. Rabbim cümlemize için hayırlısını versin.Canım çok üzüldüm Allah şifa versin. Üzülme. En azından hamile kalabiliyomussun. Düşüğün arkası tez olur derler. Sen içini ferah tut. Geçirdiğim operasyonlar ise yaramış demek ki. Sen bu aydan sonra tekrar çalışmalara devam et. Ben inanıyorum ki obur ay daha sağlıklı bi gebeliğin olcak Allahin izniyle. Dua edicem senin için canm. Moral çok önemli
canım çok üzüldümKızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş
Demek hakkımızda hayırlısı bu imis
Canım gözün aydın çok sevindim. Bebisin gelmiş. Sağlıkla kucağında göstersin rabbim inşallah evladını canimArsivdeki butun testleri pespese yapiyom saat 7 den beri..bozuk cikmasinlar bide..ayy bi yardim şoktayiiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?