Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

kimisinin ki kanda da gec çıkarmış ya belki öyledir ne biliyim yaa olumlu düşünmeye çalışıyorum hayırlısı olsun.diyecek başka bisey yok ki
Ya sorma arkadaşım dün bildiğin depresyona girdim. Sonucu gordukten sonra 12 saat uyudum

Kızlar reglime 9 gün var.bayadır kasık ağrım oluyordu.özellikle sag tarafta.bir kac gündür dikkatimi çeken şey,kasıklarimin oldugu yer ve bikini bölgemin üstündeki şişlik.bariz belli bir şişkinlik var.göğüslerimde de içten ice sancima ve sızlama var.bu şişkinlik hamilelik belirtisi olabilirmi ki.ilk kez oluyor

Kızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş
Demek hakkımızda hayırlısı bu imis

Ayy canım kiyamam. Yat ve sakin kalkma hiçbirşey elleme sakın. Dinlenmek lazım yoksa düşer. Çünkü daha yeni yerleşti bebek. Acil calisiyosan da rapor al ve yat sadece tuvalete kalk canım

Bence psikolojik canim. Dediğin belirtiler hamileliğin 2. Ayından sonra belirir kafaya takmamaya stres yapmamaya çalış canım başka şansın yok malesef

İster istemez stres yapıyorum yaa.ama kasıklarimda ki şişlik ne bilmiyorum.ağrımda var.hayırlısı bakalım

Ayy canım kiyamam. Yat ve sakin kalkma hiçbirşey elleme sakın. Dinlenmek lazım yoksa düşer. Çünkü daha yeni yerleşti bebek. Acil calisiyosan da rapor al ve yat sadece tuvalete kalk canım
Canım bhcg benim gibi düşüşe geçince kalmaz gidermiş Dr sağlıksız gebelik dedi. Kese yok baktı karından ve vajinadan görünmedi. Gelecek hafta bhcg düşmesi gerek yoksa dış gebelik olabilir dedi. Artık bir an önce içimden sokulmesini bekliyorum

Sonra yine aranızda olacağım inşallah o zamana sizin gebe haberinizi alirim

Canım çok üzüldüm Allah şifa versin. Üzülme. En azından hamile kalabiliyomussun. Düşüğün arkası tez olur derler. Sen içini ferah tut. Geçirdiğim operasyonlar ise yaramış demek ki. Sen bu aydan sonra tekrar çalışmalara devam et. Ben inanıyorum ki obur ay daha sağlıklı bi gebeliğin olcak Allahin izniyle. Dua edicem senin için canm. Moral çok önemli

Allah razı olsun canım. Rabbim cümlemize için hayırlısını versin.
Çok beklenilen ve istenilen bir bebekti esimde bende çok üzgünüz kanama başlamadı. İyiki oğluma siylenemisiz

canım çok üzüldüm üzülme diyeceğim ama ne kadar cok üzüldüğünü biliyorum.ama eminim beklediginiz bebiş en kısa zamanda sizi üzmeden gelecek.

canım ya önce mesajını aldım gebeyim diye, sonra sayfada yazdıklarını okudum..
üzme kendini, bunda da vardır bir hayır..Allahım en doğru zamanda en hayırlı evlatları versin bize inşallah..

ben ara vermiştim bir süredir bebek çalışmasına, bu ay da yine adetin 7. ve 9. günü oldu sadece değerlendirme..yani yine sanmıyorum olduğunu..ama akışına bıraktık, olsun diye gün saymıyorum ve ekstra çabalamıyorum..olursa şansımıza, korunmuyoruz işte..şimdi bat 20 mart, 5 gün kaldı..hayırlısı Allahtan..
hepimiz için hayırlısı..

Kürtaj olmak zorunda kaldım değer düşmedi yükseldi son hafta inşallah bunla geçmiş gitmiştir
Alsef hayırlısı nasip olsun inşallah

Arsivdeki butun testleri pespese yapiyom saat 7 den beri..bozuk cikmasinlar bide..ayy bi yardim şoktayiiimmmm

Eklentiler

• 20170320_223414.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 50
Arsivdeki butun testleri pespese yapiyom saat 7 den beri..bozuk cikmasinlar bide..ayy bi yardim şoktayiiimmmm
Canım gözün aydın çok sevindim. Bebisin gelmiş. Sağlıkla kucağında göstersin rabbim inşallah evladını canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…