- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canim yarın kan testi yaptır tamam artık hamissin canım sağlıkla gelişir ve kucağında görürsün inşallah rabbimBugundû bat
Benim son bat olmuş çok şükür karşısına hamiş yapabilirsin :))Kızlaaar yeni bat tarihlerimiz ile yeni yılın ilk ayı, güselim Ocak ayı için bekleyenlerimiz hadi hepimiz burayaaa :)
Zanamm174........25 Ocak 2017
Alsef........ 28 Ocak 2017
Tuma479......29 Ocak 2017
hilallll........05 Şubat 2017
anneveoglusu........09 Şubat 2017
-Anastasia........13 Şubat 2017
Hadi hayırlısı :)
Canım sigarayı bırak yazık kuzuya sakın içme bende içerim ama 13 Şubatta öğrendim bıraktım takı düşük olana kadar. Şimdi Dr evdeyim kurtaj nedeniyle bir haftadır içmiyorum.Kan testi yaptıramıyorum bugün malesef, işyerim merkezde değil..iş çıkışı başka eczaneden başka marka birkaç test daha alıp öyle emin olacağım artık..bugün başladım sigara içmemeye çalışmaya bakalım..ama şuan kahvaltı ettim, canım nasıl sigara istiyor anlatamam..inşallah tutabilirim kendimi..folik asit içiyordum zaten, varmı başka tavsiyeler canlar?
Canım benim darısı başına inşallahhhh..En kısa zamanda sen de alırsın güsel haberini..Canım sigarayı bırak yazık kuzuya sakın içme bende içerim ama 13 Şubatta öğrendim bıraktım takı düşük olana kadar. Şimdi Dr evdeyim kurtaj nedeniyle bir haftadır içmiyorum.
Bol bol su iç ceviz badem ye
Meyve tuket ve cokkk mutlu ol
Hayırlı olsun canım inş kanda da pozitifti görürsün. Belirtilerin var mıydı? Benim de 2 gün kaldı bataKan testi yaptıramıyorum bugün malesef, işyerim merkezde değil..iş çıkışı başka eczaneden başka marka birkaç test daha alıp öyle emin olacağım artık..bugün başladım sigara içmemeye çalışmaya bakalım..ama şuan kahvaltı ettim, canım nasıl sigara istiyor anlatamam..inşallah tutabilirim kendimi..folik asit içiyordum zaten, varmı başka tavsiyeler canlar?
sağol cnm hiç belirti falan yok bende, şuan kasıklarımda adet olacakmışım gibi bi sancı var sadece..bat dündü işte, bakalım bugün tekrar kaset test yapıcam iş çıkışı..kan testini yaptırmıycam, cumartesi direk kadın doğumcuya gidicem..bat üzerinden 5 gün geçmiş oluyo, ultrasonda çıkarmı bilmem..Hayırlı olsun canım inş kanda da pozitifti görürsün. Belirtilerin var mıydı? Benim de 2 gün kaldı bata
Benim de 6 ay olmuştu şeker, kadın vücudunun hamile kalabilmek için bir süreye ihtiyacı oluyor biliyosun..Gözün aydın Alsef. Saglıklı bir süreç geçir inş. bebeğinle.Ben iyice ümitsizim artık kendimden. Olsa şimdiye olurdu 1o ay oldu.
İnş. canım cok sagolasın. Olmasa kesinlikle bu kadar net cıkmazdı. Rahat olBenim de 6 ay olmuştu şeker, kadın vücudunun hamile kalabilmek için bir süreye ihtiyacı oluyor biliyosun..
ilk çocuğumda, evlendiğimin ertesi ayı hamileydim..aradan 10 yıl geçince vücut unutmuş tabi bu işleri :)
inşallah en kısa zamanda olur senin de cnm..çok sağol..
ben hala emin değilim, bu akşam da 3-4 test yapar öyle emin olurum anca..
Benim sadece göğüsler şişti o da zaten her adet öncesi oluyor. Hiç umudum yok o yüzden test bile yapmicamsağol cnm hiç belirti falan yok bende, şuan kasıklarımda adet olacakmışım gibi bi sancı var sadece..bat dündü işte, bakalım bugün tekrar kaset test yapıcam iş çıkışı..kan testini yaptırmıycam, cumartesi direk kadın doğumcuya gidicem..bat üzerinden 5 gün geçmiş oluyo, ultrasonda çıkarmı bilmem..
Buarada bata 3 gün kala 2 gün kala 1 gün kala hep yaptım birer test ama hepsi resmen kar beyazdı, umudum çok azdı bu ay..dün akşam bir anda oldu ne olduysa, testten 1 saat sonra çıktı ikinci çizgi..darısı başına şeker..
Test yapmıcam ne demek yahu, ben 6 aydır resmen test havuzunda yüzüyom..elimi nereye atsam test çıkıyo evde :)Benim sadece göğüsler şişti o da zaten her adet öncesi oluyor. Hiç umudum yok o yüzden test bile yapmicam
İlk zamanlar bende oyleydim de olmayınca umudum gitti. Ancak regl günü geçerse yaparım bakalım kısmetTest yapmıcam ne demek yahu, ben 6 aydır resmen test havuzunda yüzüyom..elimi nereye atsam test çıkıyo evde :)
Her ay yapmıcam diyorum ama nerdeee, 4-5 gün kala başlıyorum hatta..bide iki saat uğraşıp 2.bi çizgi görmeye çalışıyorum deli gibi..inşallah senin de çıkar çift çizgi bu ay
Benim 13. Ayda geldi umutsuz olma bak bana :)Gözün aydın Alsef. Saglıklı bir süreç geçir inş. bebeğinle.Ben iyice ümitsizim artık kendimden. Olsa şimdiye olurdu 1o ay oldu.
Ne güzel maşallah. Saglıkla kavusun inş. canım. Ekstradan bişeyler yaptın mı peki?Benim 13. Ayda geldi umutsuz olma bak bana :)
Rahim filmi çektirdim o ay, ebru destanın kitabını okuyup kürleri yaptım canım, amiin hamile olan herkes kavuşur inş ben de, isteyen herkese de Allah nasip etsin :)Ne güzel maşallah. Saglıkla kavusun inş. canım. Ekstradan bişeyler yaptın mı peki?
insallah bebiş gelMistir.gerçi testlere bakarsak gelMişKan testi yaptıramıyorum bugün malesef, işyerim merkezde değil..iş çıkışı başka eczaneden başka marka birkaç test daha alıp öyle emin olacağım artık..bugün başladım sigara içmemeye çalışmaya bakalım..ama şuan kahvaltı ettim, canım nasıl sigara istiyor anlatamam..inşallah tutabilirim kendimi..folik asit içiyordum zaten, varmı başka tavsiyeler canlar?
Amin canımRahim filmi çektirdim o ay, ebru destanın kitabını okuyup kürleri yaptım canım, amiin hamile olan herkes kavuşur inş ben de, isteyen herkese de Allah nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?