Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Kan testi yaptıramıyorum bugün malesef, işyerim merkezde değil..iş çıkışı başka eczaneden başka marka birkaç test daha alıp öyle emin olacağım artık..bugün başladım sigara içmemeye çalışmaya bakalım..ama şuan kahvaltı ettim, canım nasıl sigara istiyor anlatamam..inşallah tutabilirim kendimi..folik asit içiyordum zaten, varmı başka tavsiyeler canlar?

Canım sigarayı bırak yazık kuzuya sakın içme bende içerim ama 13 Şubatta öğrendim bıraktım takı düşük olana kadar. Şimdi Dr evdeyim kurtaj nedeniyle bir haftadır içmiyorum.
Bol bol su iç ceviz badem ye
Meyve tuket ve cokkk mutlu ol

Canım benim darısı başına inşallahhhh..En kısa zamanda sen de alırsın güsel haberini..
Ben hala emin olamıyorum, 6 aydır olmuyodu ya bu ay da hiç umudum yoktu..öylesine yaptım ilk testi de, aradan 1 saat geçti bi baktım ikinci çizgi..inanamadım 3 test daha yaptım hepsinde silik de olsa vardı.Ay hadi inşallah doğru haberdir, akşamı zor ediyorum valla..

Canım demek vakit simdiymis. Rabbim kararlastirmis bu vakti. Dua et bende Sağlıkla tekrar çok beklemeden hamiş olayim

Hayırlı olsun canım inş kanda da pozitifti görürsün. Belirtilerin var mıydı? Benim de 2 gün kaldı bata

Hayırlı olsun canım inş kanda da pozitifti görürsün. Belirtilerin var mıydı? Benim de 2 gün kaldı bata
sağol cnm hiç belirti falan yok bende, şuan kasıklarımda adet olacakmışım gibi bi sancı var sadece..bat dündü işte, bakalım bugün tekrar kaset test yapıcam iş çıkışı..kan testini yaptırmıycam, cumartesi direk kadın doğumcuya gidicem..bat üzerinden 5 gün geçmiş oluyo, ultrasonda çıkarmı bilmem..
Buarada bata 3 gün kala 2 gün kala 1 gün kala hep yaptım birer test ama hepsi resmen kar beyazdı, umudum çok azdı bu ay..dün akşam bir anda oldu ne olduysa, testten 1 saat sonra çıktı ikinci çizgi..darısı başına şeker..

Gözün aydın Alsef. Saglıklı bir süreç geçir inş. bebeğinle.Ben iyice ümitsizim artık kendimden. Olsa şimdiye olurdu 1o ay oldu.

Gözün aydın Alsef. Saglıklı bir süreç geçir inş. bebeğinle.Ben iyice ümitsizim artık kendimden. Olsa şimdiye olurdu 1o ay oldu.
Benim de 6 ay olmuştu şeker, kadın vücudunun hamile kalabilmek için bir süreye ihtiyacı oluyor biliyosun..
ilk çocuğumda, evlendiğimin ertesi ayı hamileydim..aradan 10 yıl geçince vücut unutmuş tabi bu işleri :)
inşallah en kısa zamanda olur senin de cnm..çok sağol..
ben hala emin değilim, bu akşam da 3-4 test yapar öyle emin olurum anca..

İnş. canım cok sagolasın. Olmasa kesinlikle bu kadar net cıkmazdı. Rahat ol

Benim sadece göğüsler şişti o da zaten her adet öncesi oluyor. Hiç umudum yok o yüzden test bile yapmicam

Benim sadece göğüsler şişti o da zaten her adet öncesi oluyor. Hiç umudum yok o yüzden test bile yapmicam
Test yapmıcam ne demek yahu, ben 6 aydır resmen test havuzunda yüzüyom..elimi nereye atsam test çıkıyo evde :)
Her ay yapmıcam diyorum ama nerdeee, 4-5 gün kala başlıyorum hatta..bide iki saat uğraşıp 2.bi çizgi görmeye çalışıyorum deli gibi..inşallah senin de çıkar çift çizgi bu ay

İlk zamanlar bende oyleydim de olmayınca umudum gitti. Ancak regl günü geçerse yaparım bakalım kısmet

Ne güzel maşallah. Saglıkla kavusun inş. canım. Ekstradan bişeyler yaptın mı peki?
Rahim filmi çektirdim o ay, ebru destanın kitabını okuyup kürleri yaptım canım, amiin hamile olan herkes kavuşur inş ben de, isteyen herkese de Allah nasip etsin :)

insallah bebiş gelMistir.gerçi testlere bakarsak gelMiş insallah hayırlısıyla,sağlıkla kucağına alirsin.darısıda benim gibi bekleyen,isteyen herkese olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…