Super haber bu canım cook sevindim. Darısı basımıza ins.Tavsiyelerin var mı bize?:)Kizlaar buaksam yaptigim testler de pozitif..
Cumartesi gidicem insallah doktora, hadi hayirlisi insAllah hepimiz icin..
Bende haber verecek kimseyi bulamadım hilal ve Anastasia vardı tekNerde bizim cemaat yahu? Herkesler dagilmis gitmis. Benim mujde verecegim zaman kimseler yok, nekadar da hevesle bekliyodum bu anı halbukiiii :'(
aminnn canım insallahh.insallah bende burdan size güzel haberler veririmCumartesi güzel haberlerini bekliyoruz buraya yaz tamam mı
Çok sevindim darısı hilal, Anastasia ve askn89 sizlere olsun Hayırlısı ile
Çok sevindim canım. Yumurtlamadan kaç gün sonra pozitifi gordun?Kizlaar buaksam yaptigim testler de pozitif..
Cumartesi gidicem insallah doktora, hadi hayirlisi insAllah hepimiz icin..
canım çok sevindim yaa allah bize de nasip etse keşke benim bat 3 nisan hiç sanmıyorum ama aşılama yaptırcam ekim gibi nasipse bakalım. ama senin de hamile olman çok mutlu etti beni. inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişiKizlar ben gordum cift cizgi ama inanamiyorum..kac kere yanildim biliyosunuz..foto ekleyemedim niyeki yaw
Bilmiyorumki, yumurtlama falan hiçbişey hesaplamadım ben..adetimin 7.ve9.günleri ilişki oldu, bat günümde de çift çizgiyi gördüm işte..pazartesi bat günümdü..ozamandan beri koyulaşarak artıyor çizgiler çok şükür :) darısı başlarınıza inşallah şekerler..Çok sevindim canım. Yumurtlamadan kaç gün sonra pozitifi gordun?
sağol fıstık inşallah senin de aşılamaya falan gerek kalmaz..hiç beklemediğin anda, birden olur inşallah..canım çok sevindim yaa allah bize de nasip etse keşke benim bat 3 nisan hiç sanmıyorum ama aşılama yaptırcam ekim gibi nasipse bakalım. ama senin de hamile olman çok mutlu etti beni. inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişi
Amin inş canım. Ben de eve gidince test yapacağım regl olmadımBilmiyorumki, yumurtlama falan hiçbişey hesaplamadım ben..adetimin 7.ve9.günleri ilişki oldu, bat günümde de çift çizgiyi gördüm işte..pazartesi bat günümdü..ozamandan beri koyulaşarak artıyor çizgiler çok şükür :) darısı başlarınıza inşallah şekerler..
Aminnn canimmm aminnn hamilelerin duası çabuk olur inşallah duan geçer benim ve benim gibi bekleyen herkesin kucağı dolar. Amiiinnnnsağol fıstık inşallah senin de aşılamaya falan gerek kalmaz..hiç beklemediğin anda, birden olur inşallah..
İdarini 4 saat den az tutma canım bence en az 4 saat tuttuktan sonra test yap benceAmin inş canım. Ben de eve gidince test yapacağım regl olmadım
hadi inşallaahhhAmin inş canım. Ben de eve gidince test yapacağım regl olmadım
Cikmicak ki bembeyaz bir test olur her zmnki gibiİdarini 4 saat den az tutma canım bence en az 4 saat tuttuktan sonra test yap bence
Yaptın mı canım testini?Cikmicak ki bembeyaz bir test olur her zmnki gibi
Yaptım canım tam tahmin ettiğim gibi bembeyazYaptın mı canım testini?
Hayırlısı olsun canim. Benim de bat az kaldı ama test bile yapmicam canım umut denen bisey kalmadı normal yoldan hamile kalmak adına. Yapcak bisey yok napalim. SabirYaptım canım tam tahmin ettiğim gibi bembeyaz
Aynen bende öyleyim normal yolla olması çok zorHayırlısı olsun canim. Benim de bat az kaldı ama test bile yapmicam canım umut denen bisey kalmadı normal yoldan hamile kalmak adına. Yapcak bisey yok napalim. Sabir
Nerde bizim cemaat yahu? Herkesler dagilmis gitmis. Benim mujde verecegim zaman kimseler yok, nekadar da hevesle bekliyodum bu anı halbukiiii :'(
SAĞOL TATLIIIMMM, İLK SEN ÖĞRENDİN BİLİYOMUSUN :)Tebrikler güzel annneeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?