Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Nerde bizim cemaat yahu? Herkesler dagilmis gitmis. Benim mujde verecegim zaman kimseler yok, nekadar da hevesle bekliyodum bu anı halbukiiii :'(

Cumartesi güzel haberlerini bekliyoruz buraya yaz tamam mı
Çok sevindim darısı hilal, Anastasia ve askn89 sizlere olsun Hayırlısı ile

Nerde bizim cemaat yahu? Herkesler dagilmis gitmis. Benim mujde verecegim zaman kimseler yok, nekadar da hevesle bekliyodum bu anı halbukiiii :'(
Bende haber verecek kimseyi bulamadım hilal ve Anastasia vardı tek

Kizlar ben gordum cift cizgi ama inanamiyorum..kac kere yanildim biliyosunuz..foto ekleyemedim niyeki yaw
canım çok sevindim yaa allah bize de nasip etse keşke benim bat 3 nisan hiç sanmıyorum ama aşılama yaptırcam ekim gibi nasipse bakalım. ama senin de hamile olman çok mutlu etti beni. inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişi

Çok sevindim canım. Yumurtlamadan kaç gün sonra pozitifi gordun?
Bilmiyorumki, yumurtlama falan hiçbişey hesaplamadım ben..adetimin 7.ve9.günleri ilişki oldu, bat günümde de çift çizgiyi gördüm işte..pazartesi bat günümdü..ozamandan beri koyulaşarak artıyor çizgiler çok şükür :) darısı başlarınıza inşallah şekerler..

sağol fıstık inşallah senin de aşılamaya falan gerek kalmaz..hiç beklemediğin anda, birden olur inşallah..

Amin inş canım. Ben de eve gidince test yapacağım regl olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…