Genelde benim 16. Yada 17gunu adet olurumYumurtlamanin 14. Günü bugun. Adet olmadım test yaptım negatif
Ben hep 14. Gün olurdum gecikecek herhaldeGenelde benim 16. Yada 17gunu adet olurum
Stres yapmissindir canım ondan gecikmiştir ya da ilaç falan kullandiysanBen hep 14. Gün olurdum gecikecek herhalde
İlaç almadım canım büyük ihtimal stresStres yapmissindir canım ondan gecikmiştir ya da ilaç falan kullandiysan
Kan testimin sonucunu aldım kuzulaaarrr : 281 bhcg..
Yorumlarınızı bekliyorum..Laboratuarcı kız "abla kesin hamilesin ama 1 hafta bekle doktora öyle git ki kesen görünsün, için rahat etsin" dedi..Siz ne diyosunuz huhuuu?
Cok sağol fıstıkım, darısı başınıza en kısa zamanda inşAllaaaahhhh..
Çok güsel bir duygu, nasıl heyecanlıyım ama kimseye de söyleyemiyorum bir türlü emin olamıyorum nedense..
Ya boş gebelikse ya kimyasal gebelikse diye içim içimi yiyor..Doktora gitmek için birkeç gün daha bekliycem bakalım..[/QUOTE
Aminnnnnbekle canım az daha sabir et.iyi düşün iyi olsun.kötüsünü aklına getirme.şimdilik söyleme zaten.doktora gittikten sonra söylersin
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kesti kalp atışını görmeyi nasip etsinKan testimin sonucunu aldım kuzulaaarrr : 281 bhcg..
Yorumlarınızı bekliyorum..Laboratuarcı kız "abla kesin hamilesin ama 1 hafta bekle doktora öyle git ki kesen görünsün, için rahat etsin" dedi..Siz ne diyosunuz huhuuu?
benimki 2 nisan canımKızlaaar nabersiniz? Bat tarihlerinizi güncellememişim uzun zamandır, söylermisiniz yazayım ilk sayfaya..
Nasıl durumlar şuan? Kimlerinki yaklaştı?
merhaba cnm bat 7 nisan inşallah gelmezKızlaaar nabersiniz? Bat tarihlerinizi güncellememişim uzun zamandır, söylermisiniz yazayım ilk sayfaya..
inşallah cnm ya 1 bucuk yıl olacak neredeyse gecen ay rahım fılmı cekıldım temız çıkmıstı. rahım fılmınden sonra umıtlenmıstım ama adet oldum bakalım ınsallah nasıp bu ay olur. cok ıstıyorum artık ne olur banada dua etYazdım kızlar hadi inşallahh tutunmuştur bebişler..
Tamam Deryacığım edicem inşAllah kabul olur dualarımız..inşallah cnm ya 1 bucuk yıl olacak neredeyse gecen ay rahım fılmı cekıldım temız çıkmıstı. rahım fılmınden sonra umıtlenmıstım ama adet oldum bakalım ınsallah nasıp bu ay olur. cok ıstıyorum artık ne olur banada dua etAlsef adım derya
Tamam Deryacığım edicem inşAllah kabul olur dualarımız..
4 nisan benim deKızlaaar nabersiniz? Bat tarihlerinizi güncellememişim uzun zamandır, söylermisiniz yazayım ilk sayfaya..
Alsef canım Allah hayırlı bir evlat eylesin çok mutlu oldum takvimini görünce :) bizi de duanda unutma bize de nasip olsun inşallah en kısa zamanda :)Tamam Deryacığım edicem inşAllah kabul olur dualarımız..
canım çok sağol, ben hala doktora gitmedim o yüzden tam emin olamıyorum..Perşembe gününe randevu aldım şimdi, bakalım hayırlısı..Alsef canım Allah hayırlı bir evlat eylesin çok mutlu oldum takvimini görünce :) bizi de duanda unutma bize de nasip olsun inşallah en kısa zamanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?