Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Yumurtlamanin 14. Günü bugun. Adet olmadım test yaptım negatif

Kan testimin sonucunu aldım kuzulaaarrr : 281 bhcg..
Yorumlarınızı bekliyorum..Laboratuarcı kız "abla kesin hamilesin ama 1 hafta bekle doktora öyle git ki kesen görünsün, için rahat etsin" dedi..Siz ne diyosunuz huhuuu?

cokkk sevindim.Allah hayırlı uğurlu etsin,sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah.gözün aydın canim.okurken bile kalbim nasil atti.allahim banada nasip etsin insallah buraya böyle yazmayi kendine cok dikkat et bundan sonra olur mu

Cok sağol fıstıkım, darısı başınıza en kısa zamanda inşAllaaaahhhh..
Çok güsel bir duygu, nasıl heyecanlıyım ama kimseye de söyleyemiyorum bir türlü emin olamıyorum nedense..
Ya boş gebelikse ya kimyasal gebelikse diye içim içimi yiyor..Doktora gitmek için birkeç gün daha bekliycem bakalım..

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kesti kalp atışını görmeyi nasip etsin

Kızlaaar nabersiniz? Bat tarihlerinizi güncellememişim uzun zamandır, söylermisiniz yazayım ilk sayfaya..
Nasıl durumlar şuan? Kimlerinki yaklaştı?

Yazdım kızlar hadi inşallahh tutunmuştur bebişler..
inşallah cnm ya 1 bucuk yıl olacak neredeyse gecen ay rahım fılmı cekıldım temız çıkmıstı. rahım fılmınden sonra umıtlenmıstım ama adet oldum bakalım ınsallah nasıp bu ay olur. cok ıstıyorum artık ne olur banada dua et Alsef adım derya

Tamam Deryacığım edicem inşAllah kabul olur dualarımız..

Alsef canım Allah hayırlı bir evlat eylesin çok mutlu oldum takvimini görünce :) bizi de duanda unutma bize de nasip olsun inşallah en kısa zamanda :)
canım çok sağol, ben hala doktora gitmedim o yüzden tam emin olamıyorum..Perşembe gününe randevu aldım şimdi, bakalım hayırlısı..
Hepiniz için de dua ediyorum, Allahım kabul etsin de biran evvel sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin bebişlerimizi inşallaaaahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…