- 31 Ağustos 2016
- 256
- 157
- 103
- 35
Yazdım şeker seni de..benim de 9 nisan canım. sen nasıl yaptın doktora gittin miAlsef
Yazdım şeker seni de..
Perşembeye randevu almıştım doktor için ama değiştirip çarşamba yaptım onu az önce
Kan testi vereli 1 hafta olmuş olacak, sanırım kese görünür çarşamba günü..İnşallah tabi, herşey yolundadır..çatlıyorum meraktan..
Ay kızlar eşime sinirlendim buraya yazıyorum ..ovulasyon günlerimdeyim benim eşim bana yaklaşmıyor çift çizginin olduğu gün kendim gittim yanına sonraki gün de yapalım dedim maç yapmışlarmış yorgunmuş dedi birsey demedi bugün yüne bekledim adamda tık Yok sinirlendim bende kadınlar ayda bir kez yumurtluyor bu günleri değerlendirmemiz lazım dedim sonra bana bebek deme dedim gecen ayda aynısını yaptı bıktım ya ben niye bu kadar uğraşıyorum yıpratıyorum kendimi.. bundam sonra soran olursa eşim istemiyor diyeceğim ..kızgınlığımı buraya yazayım da bira rahatlayayım dedim
Ay kızlar eşime sinirlendim buraya yazıyorum ..ovulasyon günlerimdeyim benim eşim bana yaklaşmıyor çift çizginin olduğu gün kendim gittim yanına sonraki gün de yapalım dedim maç yapmışlarmış yorgunmuş dedi birsey demedi bugün yüne bekledim adamda tık Yok sinirlendim bende kadınlar ayda bir kez yumurtluyor bu günleri değerlendirmemiz lazım dedim sonra bana bebek deme dedim gecen ayda aynısını yaptı bıktım ya ben niye bu kadar uğraşıyorum yıpratıyorum kendimi.. bundam sonra soran olursa eşim istemiyor diyeceğim ..kızgınlığımı buraya yazayım da bira rahatlayayım dedim
Âmin inşaallah Rabb'im ol derse oluverir ..ben elimden geleni yapmayı çalışıyorum dün görümcen arıyo tel sordukları soru şu ee bebek var mı bu sorudan bıktım konuşmak istemiyorum kimseyle bir de bana diyor ki olmuyorsa tüp bebek yapalım ve ben daha 7 aylık evliyim ben bu kadar stres halindeyken eşimin rahatlığı ve dünkü konuşma beni patlama noktasına getirdicanım erkekler bizim gibi bakmıyorlar olaya onlar psikolojik olarak hazır değillerse olmuyor ilişki. yorgunluk bunu etkiliyor. sonuna kadar haklısın. bizde de oluyor bu tarz polemikler eşimle. rabbim nasip edecekse tek ilişki ilede nasip ediyor. yeterki ol desin rabbim.
diyecek söz bulamıyorum 7 aylık evlilikte ne aceleleri var yaa... niye hormon alasın boşuboşunaÂmin inşaallah Rabb'im ol derse oluverir ..ben elimden geleni yapmayı çalışıyorum dün görümcen arıyo tel sordukları soru şu ee bebek var mı bu sorudan bıktım konuşmak istemiyorum kimseyle bir de bana diyor ki olmuyorsa tüp bebek yapalım ve ben daha 7 aylık evliyim ben bu kadar stres halindeyken eşimin rahatlığı ve dünkü konuşma beni patlama noktasına getirdi
canım bende hiç söylemiyorum yumurtlama günüm olduğunu... bunun için yapmak istemiyorum ..ama gebelik şansı içinde yüksek günleri değerlendirmeye çalışmalıyız ilk gün ben gittim ondan sonraki günler kendini yorup geliyor ve istemiyor malum günleri boş geçince sinirlendim bende .. ay bilmiyorum ya baskıdan patladım bende ..Rabb'im tez zaman da hepimize nasip etsincanım sinirlenme neden bu kadar sinirleniyosun ki. bak ben sana benim taktiği söyleyim.ben hiç onun istemesine fırsat vermiyorum hep ben istiyomuş gibi yapıyorum. ilişkiler de hep benim isteğim sonucu yaşaniyor. yumurtlama günlerine gelince de o günlerde ona yumurtladım da falan filan hiçbişey söylemiyorum. çünkü o zaman stres oluyo ve yapmak istiyosa bile yapmıyo. ona hiçbi dönemi belli etme. iş olarak görmesin.unutma biz kadınlar hep fedakarız çünkü anne ve anne adaylarıyız.onlar bu duyguyu bilmeden yaşıyolar ne yazık.
Şaka yollu da olsa ben üzülüyorum alınıyorum bu sözlere ..bundn sonra eşim istemiyor diyeceğim uzatmayacağım ..insanlar bilinçsiz düşünmeden sordukları soruların insanları üzdüğünü bilmiyorlar ..ben kimseye bebek ne zaman niye yapmıyorsunuz diye sormam millet ne rahat ya ..diyecek söz bulamıyorum 7 aylık evlilikte ne aceleleri var yaa... niye hormon alasın boşuboşuna
ben oğlumu korunmayı bıraktıktan 14 ay sonra hamile olduğumu öğrendim
böyle diyenlere düşünmüyoruz de uzatma derim sana canım
inan milletin lafı bitmiyor gebe olursun doğurursun ikinciyi almıyormusun oğlansa sünnet ne zaman hep soracakları laf var yani.....
arkadaşlar simdi gordum.belki burdanda yardım edecek birileri çıkar.gerçi sizlerede mesaj gelmistirMerhaba ben irem izmir de bi tanıdığımız bulunmakta bebek 3 aylık ve annenin sütü yok malesef te bebek ek gıda alamıyor bilgileri asagida yazıcam acil anne sütü gerek
Arkadaşlar Mina bebek, çok sevdiğim bir arkadaşımın akrabası anne sütüne ihtiyacı var mama alamıyor 3 aylık ve süt bulamazsak fazla zamanı kalmıyacak.Bugün Ankara ve Antalya'dan biraz süt gelmiş.Sizden ricam herkes çevresine bahsetsin bu konudan vereceğim telefon numarasindan bebeğin teyzesine ulaşılabilir ve kargo ucretsiz.Mina bebeği hep birlikte hayata kazanalım.❤
YEŞİM KANAT 0506 141 60 19
EGE UNİVERSİTESİ COCUK HASTANESİ H BLOK 2.KAT NO.3 İZMİR
bende bu samimiyete güvenerek şunu deyim herkes vajinal orgazmı yasayamiyor ki.buna bende dahil :) bu yüzden aman iliski olsunda ne olursa olsun kafasındayizHa buarada bir taktik daha var..Daha önce de söylemiştim yine söylüyorum, ilişkinin gerçek bir ilişki olması da önemliymiş kızlar..Yani iki tarafın da orgazm olması gerekiyormuş..Çünkü bayanın o esnadaki vücut kasılma tepkileri spermin çok daha hızlı ilerlemesine ve olması gereken yere çok daha fazla spermin ulaşmasına vesile oluyormuş.Buna da dikkat edin..İş gibi yaptığınız zaman, ilişki gerçekliğini yitirdiği zaman spermler belli noktalarda kalıp ilerleyemiyor bir nevikapişşş?
Ayy pek de açık açık anlattım yahu, baya samimiyeti abarttık mı ne
evet bu işin tedavisi oldugunu biliyorum.yani biraz utanarak söyleyeceğim ama ben orgazmi vajinal olarak yaşamasamda yüzeysel yaşıyorum.buda her zaman olmuyor tabiki ama yaşıyorum.bu kadar açık konustugum icinde özür dilerimBu konuda bilirkişilik yapmayacağım tabiki ama bunun çözümü, yöntemleri, terapileri hatta tedavileri var..
Bu şekilde işkenceden farksız olur hilallllcik.. vajinal yada yüzeysel diye ayrı değerlendirme, şimdi nasıl anlatacağımı da bilemedim ama bu konuda araştırma yapıp uzman desteği alabilirsin..kocanın da dahil olması lazım ama bunu halletme sürecine..bilmesi lazım ve düzeltmek için asıl onun çaba göstermesi lazım..
evet bu işin tedavisi oldugunu biliyorum.yani biraz utanarak söyleyeceğim ama ben orgazmi vajinal olarak yaşamasamda yüzeysel yaşıyorum.buda her zaman olmuyor tabiki ama yaşıyorum.bu kadar açık konustugum icinde özür dilerim
benim daha yıl olmadı 6 aylık evliyim.yeniyiz yani dahakaç yıllık evlisin? bu sıkıntı ilk zamanlarda çok oluyor ama sonra bir uyum yakalanıyor zamanla..
yakalanmazsa da dediğim gibi çareleri çözümleri var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?