bak daha yeniymişsiniz işte, eşine hoşlandığın şeyleri söylemekten, şeffaf olmaktan çekinme..direk ilişkiye girmeyin mesela, 5-10 dakika ilişkiye hazırlık diye bir süreç olmalı, buna önsefişme deniyor..öpme, sevme vs vs işte :)benim daha yıl olmadı 6 aylık evliyim.yeniyiz yani daha
Kızlar bu çocuk takıntısı olunca, çocuk yapmak için ilişkiye girince odaklanmak gerçekten çok zorlaşıyor..düşünmeyin diycem ama akıldan da çıkmıyo bu konu, yapacak bişey yok..en iyisi bu isteksizlik ve orgazmla ilgili sorunları çözme işini hamilelik sonrasına erteleyin..gerçi hamilelikte de hormonlar bütün dengeleri alt üst edecek..ne diyim kadınlık zor vesselam, erkeklerin hiç böyle dertleri yok oh ne ala memleket beeeSende bendensin.
Yok bende tık yok resmen.
Eşimde tam tersi hep çok istekli olmuştur biraksam hergün yani.
Ama ben kendimi odaklayamiyorum eşimi elbette çok seviyorum ama sanırım benmle alakali bir durum
Benim sorumu da cevapla güzin abla :)Madem burda biZ bizeyiz bende bir soru sormak istiyorum eşiniz boşaldığında içinizde hissediyor musunuz nasıl oluyo ben hissettmiuorum da
ben hissetmiyorum canımBenim sorumu da cevapla güzin abla :)Alsef
bende hissetmiyorum eşim arada soruyor hissetmem mi gerekiyor bilmiyorumben hissetmiyorum canım
aynen su an kendi istedigim şeyleri demeye cekiniyorum.benim canım istesede hep onun gelmesini istemesini bekliyorum.dediğin gibi o ön hazırlıkta kısa sürüyor.aslında eşime çekinmeden söylesem o cok anlayışli ve empati kuran biridir.elinden geleni yapar.ben utanıyorum.cevaplarınız icin cok teşekkür ederim.bu arada bata 2 gün kaldı.benim asıl derdim o şu anbak daha yeniymişsiniz işte, eşine hoşlandığın şeyleri söylemekten, şeffaf olmaktan çekinme..direk ilişkiye girmeyin mesela, 5-10 dakika ilişkiye hazırlık diye bir süreç olmalı, buna önsefişme deniyor..öpme, sevme vs vs işte :)
o süreç zaten orgazm için uyarılma süreci, muhtemelen onu atlayarak direk ilişkiye dalıyorsunuz ve doğal olarak eşin tatmin oluyor sen olamıyorsun..kadınlar için önhazırlık süreci çok öenmli, ayyy güzin abla gibi bana anlattırdığınız şeylere bak ayoll
Cnm özel muaynehaneye gitmekten vazgeçtim, özel hastanedeki bir doktora gidicem..onun da en erken randevusu pazartesi 11 di, bekliyorum bakalım sabırla..Alsef dr ne dedi canım dr gittin mi
hiç düşünmemiştim bunu ya, hissediyorum galiba ama öyle avcumu açmışımda çeşmeden su dolmuşcasına güldür güldür değil tabiki..ekstra bir ıslaklık falan gibi.. :)B
bende hissetmiyorum eşim arada soruyor hissetmem mi gerekiyor bilmiyorum
Beni anlatmışsın sanki :) bende onun gelmesini istiyorumaynen su an kendi istedigim şeyleri demeye cekiniyorum.benim canım istesede hep onun gelmesini istemesini bekliyorum.dediğin gibi o ön hazırlıkta kısa sürüyor.aslında eşime çekinmeden söylesem o cok anlayışli ve empati kuran biridir.elinden geleni yapar.ben utanıyorum.cevaplarınız icin cok teşekkür ederim.bu arada bata 2 gün kaldı.benim asıl derdim o şu an:) :)
Teşekkür ederim efenim :)hiç düşünmemiştim bunu ya, hissediyorum galiba ama öyle avcumu açmışımda çeşmeden su dolmuşcasına güldür güldür değil tabiki..ekstra bir ıslaklık falan gibi.. :)
inşallah güzel haberlerini alırız takvimin çıkmayınca korktum vallahiCnm özel muaynehaneye gitmekten vazgeçtim, özel hastanedeki bir doktora gidicem..onun da en erken randevusu pazartesi 11 di, bekliyorum bakalım sabırla..
sen nasıslın cnm?
Süpersin ya güldürdün beni :)) haklısın zamanla aşılır umarımkızlar ben de az hissediyorum sıvısını değil ama boşaldığında içinde az az kıpırdar gibi oluyo penisi zaten o zamana herşey bitmiş oluyo. bi de sevgili yeni evli arkadaşlarım. ilk başta böyle sorunlar olabilir uyum sağlamak zor olur ama zamanla düzelir.utanmayın eşinizle bir ömür harcayacaksınız. ve bütün özelinizi eşinizden başka ne anneniz bilir ne çocuğunuz. eşe utanılmaz. aksine eş demek rahatlıktır açılabilmektir kimseye anlatamadıklarını anlatabilmektir. o yüzden madem bu ilişkiye giriliyor sınırlarınızı ya da isteklerinizi onunla açıkca konuşmalısınız ve ilişki anında istediğinizi söyleyin ki orgazm olmazı hem sizin hem onun için daha kolay hale gelsin.yeterince açık oldu mu kızlar. benim bu ikinci evliliğim. ilk evlilik berbattı sevemedim ve hiçbişey hissedemezdim. ama bu eşimle ver coşkuyu
hala devam ediyormu sıkıntılar? dış gebelik nasıl bir süreç cnm?inşallah güzel haberlerini alırız takvimin çıkmayınca korktum vallahi
ne olsun dış gebelik ile uğraşıyorum
sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün emikızlar ben de az hissediyorum sıvısını değil ama boşaldığında içinde az az kıpırdar gibi oluyo penisi zaten o zamana herşey bitmiş oluyo. bi de sevgili yeni evli arkadaşlarım. ilk başta böyle sorunlar olabilir uyum sağlamak zor olur ama zamanla düzelir.utanmayın eşinizle bir ömür harcayacaksınız. ve bütün özelinizi eşinizden başka ne anneniz bilir ne çocuğunuz. eşe utanılmaz. aksine eş demek rahatlıktır açılabilmektir kimseye anlatamadıklarını anlatabilmektir. o yüzden madem bu ilişkiye giriliyor sınırlarınızı ya da isteklerinizi onunla açıkca konuşmalısınız ve ilişki anında istediğinizi söyleyin ki orgazm olmazı hem sizin hem onun için daha kolay hale gelsin.yeterince açık oldu mu kızlar. benim bu ikinci evliliğim. ilk evlilik berbattı sevemedim ve hiçbişey hissedemezdim. ama bu eşimle ver coşkuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?