yeni.evliler aşağı yukarı aynı seyleri yaşıyor galiba canim :)Beni anlatmışsın sanki :) bende onun gelmesini istiyorum
sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün emizamanla aşarım galiba bu utanma işini.bi kere bebek için bugün olmasi lazim demistim oda bugün uyusak deyince bozulup arkamı dönüp yatmıştım :) oda ben hemen yok deyince niye surat asıp arkanı donuyorsun,sen yaklaş iki cilve yapsan ben tamamım zaten demisti is birazda bende bitiyor
küslük bizde de yok.ufacik bi tartışma olsa kendi bile haklı olsa gelir özür diler istemeden kırdıysam diye :) evlenmeden önce 2 yıl çıktık kavgamiz bile olmadi cok şükür.am simdi sen böyle yazınca daha cok fırın ekmek yemem gerek onu anladım :) :) napiyormusuz cilve yapıp adami baştan çıkarıyormusuz :) :)Amin canım Allah hepimizi guldursun inşallah. Ama Kızım bizler cilveli olcaz. Ben valla istesem de istemesem de adamın tepesindeyim. Göz actirmiyom.hep ben istiyon yuzsuzluk tavan. Ve zevkine yapiyom çocuk için değil. Her seferinde nerdeyse orgazm olabiliyorum. Ama ten uyumu çok önemli ben ona inanıyorum. Adam benim benden kaçar oldu valla. Biz bazen kussek yatağa kus girsek bile ben hemen elimi orasina burasına atiyom hami kusmustun hakliyim diyodun diyo ben de küslük ayrı bu ayrı banane önce sevişelim sonra kuseriz diyom o da durur mu hazır asker.olay bitince zaten barismis oluyoz böyle böyle gidiyo. Bi de ben biseyler çok uzatan biri değilim. Kuslugu sevmem. Uç günlük dünyada kusmek neymiş zevkime bakarım
küslük bizde de yok.ufacik bi tartışma olsa kendi bile haklı olsa gelir özür diler istemeden kırdıysam diye :) evlenmeden önce 2 yıl çıktık kavgamiz bile olmadi cok şükür.am simdi sen böyle yazınca daha cok fırın ekmek yemem gerek onu anladım :) :) napiyormusuz cilve yapıp adami baştan çıkarıyormusuz :) :)
benim pijamaları bi görsen mikili falan :) adam bana bakıp ne düşünsün :) halbuki bi kere seksi bisey giymistim karşısında görünce ne yapacagini şaşırmıştı.bi kere giydim daha da giymedin.giysene işte salak.adam bana hep ip ucu vermiste aslında ben uyanmamışım.tamam su bat günüm gecsin eger bebiş yoksa adamı şenlendircemNe güzel işte kocan bulunmaz Hint kumaşı valla. Benimki de burnundan kıl aldırmaz o hep haklıdır bay doğru..
Neyse konuya gelelim.dediğin gibi biraz fırın ekmek Yemen gerek canım çünkü bu işler zor. Benimki evde bile suslu olmamı ister. Evde eşofman giyemem güzel kıyafetler giymek gerekliymis. Öyle istiyor ben de öyle yapıyorum. Geceleri yatağa pijamayla asla sokmaz. E öyle yatağa girince cilve yapmamak da elinde olmuyo rahat durmuyorum. Öyle iste benim işler. Erkeği idare etmek çok basit. Biraz da çocukmuş gibi yedirip icirceksin ne istediğini sorup pispislayacaksin ve biraz da annesinin ona davrandığı gibi davrancaksin ama dozunda. Bunların ayarını bildikten sonra herşey çok basit.
valla karşılıkli oturup konusur gibi kaynattık.iyi olduAllahım ne tatlısınız hepiniz ya:))Hem guldum hem utandım okurken
benim adet olacağım gun yada bir gun önce lekelenme olur ve arkasına adet olurum.adetim bittikten sonrada lekelenme falan olmaz bende canim.Baslik acmıstım ama kimse cvp yazmadı.Burdan sorayım.Adet oncesi ve sonrası lekelenmrniz oluyr mu?
Kahverengi leke ise bende olmuyır canımBaslik acmıstım ama kimse cvp yazmadı.Burdan sorayım.Adet oncesi ve sonrası lekelenmrniz oluyr mu?
Allah seni top etsin mikili pijama da nedir yav adam olsam sogurdum. Bırak şunları. Su bat gününe de takılma sakın. Bat günü sana takilsin. Rahat ol şeker. Sen işine bak. Adamı bugün senlendir. Artık evli bi kadın ol ve o pijamalardan kurtul. Burdan bütün bunu okuyan bayanlara sesleniyorum!artık evli birer kadinsiniz mikili bebekli pofidik şeylerden kaçıp yeni dantelli yapışan şeyler alıp giyin. Nedir bu yav adamlar soguyuverir. Aman haa! Adamlar iyi dayaniyo valla haabenim pijamaları bi görsen mikili falan :) adam bana bakıp ne düşünsün :) halbuki bi kere seksi bisey giymistim karşısında görünce ne yapacagini şaşırmıştı.bi kere giydim daha da giymedin.giysene işte salak.adam bana hep ip ucu vermiste aslında ben uyanmamışım.tamam su bat günüm gecsin eger bebiş yoksa adamı şenlendircem
Bu ay ilk defa olmadı.Sogan kuru mu ise yaradı o zaman:)K
Kahverengi leke ise bende olmuyır canım
Tamam canim tesekkur ederim:)
Sagol canim cvbın icin.Bu ay farkli oldu benim onceki aylardan.Ins.iyiye isarettirbenim adet olacağım gun yada bir gun önce lekelenme olur ve arkasına adet olurum.adetim bittikten sonrada lekelenme falan olmaz bende canim.
insallah canım.artık surdan peş peşe güzel haberler alıp verelim insallahSagol canim cvbın icin.Bu ay farkli oldu benim onceki aylardan.Ins.iyiye isarettir
hahahah :) :) bende bi acayipim.evlenmeden önce hep seksi iç çamaşırları giyerdim.evlendim bıraktım.tamam kız söz sana kurtulcam o pijamalardan.mikililerde cok rahattı beeeAllah seni top etsin mikili pijama da nedir yav adam olsam sogurdum. Bırak şunları. Su bat gününe de takılma sakın. Bat günü sana takilsin. Rahat ol şeker. Sen işine bak. Adamı bugün senlendir. Artık evli bi kadın ol ve o pijamalardan kurtul. Burdan bütün bunu okuyan bayanlara sesleniyorum!artık evli birer kadinsiniz mikili bebekli pofidik şeylerden kaçıp yeni dantelli yapışan şeyler alıp giyin. Nedir bu yav adamlar soguyuverir. Aman haa! Adamlar iyi dayaniyo valla haahahaha
Aminn inssinsallah canım.artık surdan peş peşe güzel haberler alıp verelim insallah
hahahah :) :) bende bi acayipim.evlenmeden önce hep seksi iç çamaşırları giyerdim.evlendim bıraktım.tamam kız söz sana kurtulcam o pijamalardan.mikililerde cok rahattı beeeArtık vazgecem napayim.adam sogumasin 6 ayda benden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?