Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dayanamadım bugün yine test yaptım

Valla bilmiyorum canım ama bat geçene kadar hiçbirsey yapmayacağım artık umutlanmayacağım da
Dimi öyle oluyo insan. Ama belirtiler birebir seninle. Ben de öyle düşün böyle düşün en sonunda ancak pazar günü yaparım karar verdim. Adet gecikmesi i bekleme 3 4 gün önce belli oluyo kanda dedi hamile Bi arkadasım. Zaten geçen sabah yaptıgım testi de onu. Israrıyla yapmıştım negatifti. Pazar günü adete 2 3 gün kalmış oluyor innnnnnşallah çıkar o zaman. Bence sen de öyle yap. Biraz sabretmek kaldı geriye. Oyun indirdim sırf zaman geçsin diye yoksa habire buraya girip okuyorum

Ben pazar günüde yaptıramam ama eşime söylemem gerekir öyle Zaten o da her hareketimi takip ediyor anlamak için en iyisi bende pazartesi yaptırım ama senin haberini bekliyorum büyük bir umutla insallah pazar günü olumlu bir haber getirirsin banada

Bir de benim kafam çok karıştı bizim burda bir sağlık kabini var kan da gebelik 20 dk da çalışıp veriyorlarmış nasıl oluyor anlamadım özellikle sordum aradım nasıl o kadar çabuk sonuç veriyorlar ki sizin sonuç ne zaman verilecek bakalım yoks hastaneye giderim

İnşAllah

Evet ol
Olabilir aynen. Çünkü ben saglık ocagında vermiştim geçen ay kan numunelerin hastaneye gönderiyorlar işlem sırasına alıyorlar sonra kan analizi yapılıyo anca sonuc cıkıyo 4 5 saat hatta bazen ertesi güne kayabiliyo. Ama saglık kabininde kan analiz cihazları varsa direkt kanını alıp makineye sokuyorlar yarım saate sonucunu cıkarıyo lar

Anladım canım teşekkür ederim

Benim pikten itibaren 4.gunum doldu 5.gune başlıyorum akıntı felan yok sizde var mı
Benim 26sında catlama oldu çatlamadan önce ve sonra bikaç gün yumurta akı gibi akıntı oldu. Şuan çatlamadan sonra 8.günüm ara ara beyaz akıntı oluyo

Sabah yine test yaptım negatif ama akşam ve bugün sarada sancı giriyo, acaba yenimi yerleşiyo banamı öyle geliyo bilmiyorum, 26 sı çatlamaydı, 26 olmuş ollursa bugün 8. Gün ve negatif çıktı, yarın yapmam cuma günü sabah erken gebeliği yaparım

Bı yazı okudum diyorki sperm 10 saatte gidiyormuş yumurtaya nerdeyse yarim gün yani o zaman çatlama olan günü saymayalim dollenmis olmuyor sonuçta

Resme bakarsak ben bir haftada yerleşiyor sanıyordum 8 9 günde diyor yani bir günde yumurta yolculuğu sayarsak 9 10 günde yerleşmiş oluyor

Eklentiler

• images (1).webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 53
Day 0 çatlama günü oluyor o günü saymayacağız

Kızlar son 7 gün kaldı. Elinde ovulasyon testi olan yapsın ben yaptım net cizgi yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…