- 14 Ocak 2019
- 228
- 299
- 33
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Ben dayanamadım bugün yine test yaptımDenedim ama son çare olarak o kaldıysa belki kullanırım. Bende de var duruyor, bat ı bekliyorum test yapcam ama freely ile yapmicam predictor alıp yaparım. Sen de bence öyle yap predictor erken gebelik testini al. Bebişi öğrenmek için değer hem saklarsın daha kaliteli kalem test ya. Ama diğer ihtimal negatif olsa da canın sagolsundenicez artık ben de bekliyorum Allah gönlüne göre versin canım
Ne cıktı? Ben karar verdim pzar günü kan vericemBen dayanamadım bugün yine test yaptım
Valla bilmiyorum canım ama bat geçene kadar hiçbirsey yapmayacağım artık umutlanmayacağım daHiç kullanmadım laboquick in normal kaset testinde 5 üzerini ölçtügu yazıyor
Negatif tabikiNe cıktı? Ben karar verdim pzar günü kan vericem
Dimi öyle oluyo insan. Ama belirtiler birebir seninle. Ben de öyle düşün böyle düşün en sonunda ancak pazar günü yaparım karar verdim. Adet gecikmesi i bekleme 3 4 gün önce belli oluyo kanda dedi hamile Bi arkadasım. Zaten geçen sabah yaptıgım testi de onu. Israrıyla yapmıştım negatifti. Pazar günü adete 2 3 gün kalmış oluyor innnnnnşallah çıkar o zaman. Bence sen de öyle yap. Biraz sabretmek kaldı geriye. Oyun indirdim sırf zaman geçsin diye yoksa habire buraya girip okuyorumValla bilmiyorum canım ama bat geçene kadar hiçbirsey yapmayacağım artık umutlanmayacağım da
Ben pazar günüde yaptıramam ama eşime söylemem gerekir öyleDimi öyle oluyo insan. Ama belirtiler birebir seninle. Ben de öyle düşün böyle düşün en sonunda ancak pazar günü yaparım karar verdim. Adet gecikmesi i bekleme 3 4 gün önce belli oluyo kanda dedi hamile Bi arkadasım. Zaten geçen sabah yaptıgım testi de onu. Israrıyla yapmıştım negatifti. Pazar günü adete 2 3 gün kalmış oluyor innnnnnşallah çıkar o zaman. Bence sen de öyle yap. Biraz sabretmek kaldı geriye. Oyun indirdim sırf zaman geçsin diye yoksa habire buraya girip okuyorum
Bir de benim kafam çok karıştı bizim burda bir sağlık kabini var kan da gebelik 20 dk da çalışıp veriyorlarmış nasıl oluyor anlamadım özellikle sordum aradım nasıl o kadar çabuk sonuç veriyorlar ki sizin sonuç ne zaman verilecek bakalım yoks hastaneye giderimDimi öyle oluyo insan. Ama belirtiler birebir seninle. Ben de öyle düşün böyle düşün en sonunda ancak pazar günü yaparım karar verdim. Adet gecikmesi i bekleme 3 4 gün önce belli oluyo kanda dedi hamile Bi arkadasım. Zaten geçen sabah yaptıgım testi de onu. Israrıyla yapmıştım negatifti. Pazar günü adete 2 3 gün kalmış oluyor innnnnnşallah çıkar o zaman. Bence sen de öyle yap. Biraz sabretmek kaldı geriye. Oyun indirdim sırf zaman geçsin diye yoksa habire buraya girip okuyorum
İnşAllahBen pazar günüde yaptıramam ama eşime söylemem gerekir öyleZaten o da her hareketimi takip ediyor anlamak için en iyisi bende pazartesi yaptırım ama senin haberini bekliyorum büyük bir umutla insallah pazar günü olumlu bir haber getirirsin banada
Olabilir aynen. Çünkü ben saglık ocagında vermiştim geçen ay kan numunelerin hastaneye gönderiyorlar işlem sırasına alıyorlar sonra kan analizi yapılıyo anca sonuc cıkıyo 4 5 saat hatta bazen ertesi güne kayabiliyo. Ama saglık kabininde kan analiz cihazları varsa direkt kanını alıp makineye sokuyorlar yarım saate sonucunu cıkarıyo larBir de benim kafam çok karıştı bizim burda bir sağlık kabini var kan da gebelik 20 dk da çalışıp veriyorlarmış nasıl oluyor anlamadım özellikle sordum aradım nasıl o kadar çabuk sonuç veriyorlar ki sizin sonuç ne zaman verilecek bakalım yoks hastaneye giderim
Anladım canım teşekkür ederimEvet ol
Olabilir aynen. Çünkü ben saglık ocagında vermiştim geçen ay kan numunelerin hastaneye gönderiyorlar işlem sırasına alıyorlar sonra kan analizi yapılıyo anca sonuc cıkıyo 4 5 saat hatta bazen ertesi güne kayabiliyo. Ama saglık kabininde kan analiz cihazları varsa direkt kanını alıp makineye sokuyorlar yarım saate sonucunu cıkarıyo lar
Rica ederim ne demekAnladım canım teşekkür ederim
Benim pikten itibaren 4.gunum doldu 5.gune başlıyorum akıntı felan yok sizde var mıRica ederim ne demek
Benim 26sında catlama oldu çatlamadan önce ve sonra bikaç gün yumurta akı gibi akıntı oldu. Şuan çatlamadan sonra 8.günüm ara ara beyaz akıntı oluyoBenim pikten itibaren 4.gunum doldu 5.gune başlıyorum akıntı felan yok sizde var mı
Hmm benim çok erken acele ediyrm yine 30 ocak pik di cumartesi sabah test yapacağımBenim 26sında catlama oldu çatlamadan önce ve sonra bikaç gün yumurta akı gibi akıntı oldu. Şuan çatlamadan sonra 8.günüm ara ara beyaz akıntı oluyo
Bı yazı okudum diyorki sperm 10 saatte gidiyormuş yumurtaya nerdeyse yarim gün yani o zaman çatlama olan günü saymayalim dollenmis olmuyor sonuçtaSabah yine test yaptım negatif ama akşam ve bugün sarada sancı giriyo, acaba yenimi yerleşiyo banamı öyle geliyo bilmiyorum, 26 sı çatlamaydı, 26 olmuş ollursa bugün 8. Gün ve negatif çıktı, yarın yapmam cuma günü sabah erken gebeliği yaparım
Resme bakarsak ben bir haftada yerleşiyor sanıyordum 8 9 günde diyor yani bir günde yumurta yolculuğu sayarsak 9 10 günde yerleşmiş oluyorSabah yine test yaptım negatif ama akşam ve bugün sarada sancı giriyo, acaba yenimi yerleşiyo banamı öyle geliyo bilmiyorum, 26 sı çatlamaydı, 26 olmuş ollursa bugün 8. Gün ve negatif çıktı, yarın yapmam cuma günü sabah erken gebeliği yaparım
Day 0 çatlama günü oluyor o günü saymayacağızSabah yine test yaptım negatif ama akşam ve bugün sarada sancı giriyo, acaba yenimi yerleşiyo banamı öyle geliyo bilmiyorum, 26 sı çatlamaydı, 26 olmuş ollursa bugün 8. Gün ve negatif çıktı, yarın yapmam cuma günü sabah erken gebeliği yaparım
Ben geç yumurtladim 30 ocak pikKızlar son 7 gün kaldı. Elinde ovulasyon testi olan yapsın ben yaptım net cizgi yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?