- 21 Ağustos 2019
- 861
- 534
- 103
- 28
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Belki öğleden sonra yerleşecek yarın pozitif olacak bakalim pozitif olalim
İnşallahBelki öğleden sonra yerleşecek yarın pozitif olacak bakalim pozitif olalim
Töbe yarabbi gözlerinizz muhteşem ötesi maşallah harika kirpik ve gözler nazar değmesin bin kere maşallahİlki benim normal kirpiklerim, tel tel ve uzundur. Eyeliner var diye pek belli olmuyo ama, en belirgin fotograf buydu. Diğerini az önce çektim
Ay çok sagol teşekkür ederimTöbe yarabbi gözlerinizz muhteşem ötesi maşallah harika kirpik ve gözler nazar değmesin bin kere maşallah
Denedim ama son çare olarak o kaldıysa belki kullanırım. Bende de var duruyor, bat ı bekliyorum test yapcam ama freely ile yapmicam predictor alıp yaparım. Sen de bence öyle yap predictor erken gebelik testini al. Bebişi öğrenmek için değer hem saklarsın daha kaliteli kalem test ya. Ama diğer ihtimal negatif olsa da canın sagolsunFreely gebelik testini denedinizmi evde var dün sabah yaptım negatif, değer kaç olunca gösteriyor acaba, laboquick erken ve kaset var onu denemedim bi kaç gün daha geçsin yine yapıcam
Canım iyi akşamlar ne durumdasın merak ettim, benim de şişlik var farkettim korktum buraya bakınca aynı durumda oldugunu gördüm rahatladım. Neden şişlik var acaba? Karnım zaten şiş pantolon u kapatamicak gibi sanki gaz var gibi ama kasıklarıma dikkatli baktım da az önce şişmiş. Geçtim aynanın karşına baktım her yerime göğüslerim aynı ağrıyor uçları da sızlıyor. Ama yeni bişey kesfettim bu aksam göğüs ucunun kenarlarındaki koyu bölümde kabarcıklar var a ık renkte, yağ bezesi gibi küçük küçük sende var mı?Merhaba canım benimde bat 10 Şubat bende ayın 23 nden itibaren gün aşırı ilişkiyi yaşadım benim aşırı derecede bel agrım kasıklarımda şişlik ve kramp var sadece suan çok erken ama benim bir kızım var onda lekelenme yaşadım o şekilde anlamıştım ilk hafta kısmet hepimizin hakkına hayırlısı olsun
Kuzum bende de var söylediğin herşey sadece göğüslerimde agrım yok ama büyüdüler bi de aşırı derece kabızlık sorunum var gaz şişlik devam ediyor bir de hıçkırık oluyor arada iştahımda artış yok aksine azalma var kendiliğinden gelip 5 dk sürüp birden kesilen bir hıçkırık var 2-3 günde bir oluyorCanım iyi akşamlar ne durumdasın merak ettim, benim de şişlik var farkettim korktum buraya bakınca aynı durumda oldugunu gördüm rahatladım. Neden şişlik var acaba? Karnım zaten şiş pantolon u kapatamicak gibi sanki gaz var gibi ama kasıklarıma dikkatli baktım da az önce şişmiş. Geçtim aynanın karşına baktım her yerime göğüslerim aynı ağrıyor uçları da sızlıyor. Ama yeni bişey kesfettim bu aksam göğüs ucunun kenarlarındaki koyu bölümde kabarcıklar var a ık renkte, yağ bezesi gibi küçük küçük sende var mı?
Test yapsam mı diye düşünüyorum kendimi zorla durduruyorum bahaneler arıyorum sen yaptın mı?Canım iyi akşamlar ne durumdasın merak ettim, benim de şişlik var farkettim korktum buraya bakınca aynı durumda oldugunu gördüm rahatladım. Neden şişlik var acaba? Karnım zaten şiş pantolon u kapatamicak gibi sanki gaz var gibi ama kasıklarıma dikkatli baktım da az önce şişmiş. Geçtim aynanın karşına baktım her yerime göğüslerim aynı ağrıyor uçları da sızlıyor. Ama yeni bişey kesfettim bu aksam göğüs ucunun kenarlarındaki koyu bölümde kabarcıklar var a ık renkte, yağ bezesi gibi küçük küçük sende var mı?
Allah Allah hıçkırığı ilk defa duydum ama vardır Bi nedeni.Kuzum bende de var söylediğin herşey sadece göğüslerimde agrım yok ama büyüdüler bi de aşırı derece kabızlık sorunum var gaz şişlik devam ediyor bir de hıçkırık oluyor arada iştahımda artış yok aksine azalma var kendiliğinden gelip 5 dk sürüp birden kesilen bir hıçkırık var 2-3 günde bir oluyor
Sabah arkadasımın ısrarı yla yaptım cıkar belki dedi ama biliyodum erken daha. Negatif yaptım. Ama umudumu kaybetmedim 1 hafta var dahaTest yapsam mı diye düşünüyorum kendimi zorla durduruyorum bahaneler arıyorum sen yaptın mı?
Daha öğrenmedim canım ama insallah öğrenirim Allah söyletmiştir insallah bu ay isteyen herkese nasip olsunAllah Allah hıçkırığı ilk defa duydum ama vardır Bi nedeni.Ay ne güzel inşallah ben de hamileyimdir ne zaman öğrendin? Zar zor 1 haftaya geldim son 1 hafta beklicem inşallah müjdeyi alırım ha Bi de yerleşme kanaması oldu mu ve yumurta çatladıktan kaç gün sonra oldu bu cok önemli kaç gün sonra oldugu
Bat günümüz aynı bildiğim kadarıylaSabah arkadasımın ısrarı yla yaptım cıkar belki dedi ama biliyodum erken daha. Negatif yaptım. Ama umudumu kaybetmedim 1 hafta var daha
İnnnnnnşallahBat günümüz aynı bildiğim kadarıylaikimizde aynı gün aynı mutluluğu yaşarız insallah
Denedim ama son çare olarak o kaldıysa belki kullanırım. Bende de var duruyor, bat ı bekliyorum test yapcam ama freely ile yapmicam predictor alıp yaparım. Sen de bence öyle yap predictor erken gebelik testini al. Bebişi öğrenmek için değer hem saklarsın daha kaliteli kalem test ya. Ama diğer ihtimal negatif olsa da canın sagolsundenicez artık ben de bekliyorum Allah gönlüne göre versin canım
Bende laboquick kaset test var cuma ya da cumartesi itibari ile hergun yapacam freely hiç kullanmadmFreely gebelik testini denedinizmi evde var dün sabah yaptım negatif, değer kaç olunca gösteriyor acaba, laboquick erken ve kaset var onu denemedim bi kaç gün daha geçsin yine yapıcam
Prodoctor benim kullandığımdoğru söylüyorsun banada biraz dandik geldi diğerine kıyamıyorum şimdi zaten olsada çıkmaz diye kendimi oyalıyorum canım presictor erken gebelik testi sıkıntılı çok pozitif veriyor sonucu, minikfarem geçen ay onu kullandı sanırım testler yanıltıcıydı
Evet doğru trendyolda da prodoctor için yazılmıştj, suya tutmuş pozitif çıkmışProdoctor benim kullandığım
İnsallah kuzum belirtilerin çoğu var zaten gönlünü ferah tut sadece sabırrrrrrrİnnnnnnşallahbekliyorum güzel haberini. Bende olmazsa kısmet, teyze olurum belki Allah hayırlısını nasip etsin çok iyi geliyorsunuz bana iyiki buraya katılmışım yoksa kafayı yerdim herkes benim için abla kardeş, herkesin hamilelik habe beni teyze hissine sokuyor. Inşallah bize de nasip olur buraya hamileyimmmm yazabilmek
Bende prodoctor kullandım ama ovula da aldım bugün o nasıldır sizce kullandınız mı kızlarEvet doğru trendyolda da prodoctor için yazılmıştj, suya tutmuş pozitif çıkmış
Hiç kullanmadım laboquick in normal kaset testinde 5 üzerini ölçtügu yazıyorBende prodoctor kullandım ama ovula da aldım bugün o nasıldır sizce kullandınız mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?