- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Evet canım çatlama günğnden sonra sayıyorum yarın 9. Gün ben cuma yapıcam 10. Gün olacak 5 şubat, zaten 9 şubat adet günü 4 gün önceden belli olur heralde hızlı gebelikte çünkü ovülasyonu biliyorum, geç döllenme flanda yokDay 0 çatlama günü oluyor o günü saymayacağız
Çatşaman ne zaöan oldu erken yapmıyor musun testi bence biraz bekle çatlamadan 11 12 gün sonra belli oluyomuşHmm benim çok erken acele ediyrm yine 30 ocak pik di cumartesi sabah test yapacağım
Canım çatlamamız aynı gün ben de cuma mı yapsam pazar mı kararsızım. Çatlamadan 12 gün sonra kanda cıkıyomuş inşallah hamileyizdirSabah yine test yaptım negatif ama akşam ve bugün sarada sancı giriyo, acaba yenimi yerleşiyo banamı öyle geliyo bilmiyorum, 26 sı çatlamaydı, 26 olmuş ollursa bugün 8. Gün ve negatif çıktı, yarın yapmam cuma günü sabah erken gebeliği yaparım
Benimde böyle çıkıyor birgebeningünlüğü sayfasında bir bayan ovül takip ediyordu adeti yaklaşınca 3-4 gün yumurtlama görünmüş hep sayfa sahibi ebru hanıma sormuş oda gebelik testi yaptırmış pozitif çıkmış, sanırım o şekilde yumurtlama kadar koyu çıkması gerekliKızlar ovulasyonla gebelik arasında Bi bağlantı varmış, öylesine yapayım dedim Bi de siz yorumlayın. Gebelik varsa da bunda Belli olmaz bence. Kan vericem pazar günü. Ama evde vardı yapayım dedim sizce ne durumdayım? Fotografta silik duruyo kamera kalitesi yüzünden gerçekte daha koyu
Ozaman muhtemelen adette gecikir seninBen geç yumurtladim 30 ocak pik
Vala benmki bundan baya silik senin yine iyi cıkmıs 2 güne bir yenile testi benceKızlar ovulasyonla gebelik arasında Bi bağlantı varmış, öylesine yapayım dedim Bi de siz yorumlayın. Gebelik varsa da bunda Belli olmaz bence. Kan vericem pazar günü. Ama evde vardı yapayım dedim sizce ne durumdayım? Fotografta silik duruyo kamera kalitesi yüzünden gerçekte daha koyu
Buarada bende oranın aracılığıyla aldım bi deniyim dedigimdede pikti tesaduf o yuzden testi sevdim başarılııBenimde böyle çıkıyor birgebeningünlüğü sayfasında bir bayan ovül takip ediyordu adeti yaklaşınca 3-4 gün yumurtlama görünmüş hep sayfa sahibi ebru hanıma sormuş oda gebelik testi yaptırmış pozitif çıkmış, sanırım o şekilde yumurtlama kadar koyu çıkması gerekli
BenimdeYumurtlama ve çatlama günlerimiz aynı
Benimde elimde bir tane kalmıştı çok akıntın olunca yapayım dedim 6 gün kaldı şu dakika itibariyleKızlar ovulasyonla gebelik arasında Bi bağlantı varmış, öylesine yapayım dedim Bi de siz yorumlayın. Gebelik varsa da bunda Belli olmaz bence. Kan vericem pazar günü. Ama evde vardı yapayım dedim sizce ne durumdayım? Fotografta silik duruyo kamera kalitesi yüzünden gerçekte daha koyu
30 u akşam 6 gibi pik di sabah silinmişti hızlı çatladıÇatşaman ne zaöan oldu erken yapmıyor musun testi bence biraz bekle çatlamadan 11 12 gün sonra belli oluyomuş
Bugun yine yap koyulasmissa olabilir gebelikKızlar ovulasyonla gebelik arasında Bi bağlantı varmış, öylesine yapayım dedim Bi de siz yorumlayın. Gebelik varsa da bunda Belli olmaz bence. Kan vericem pazar günü. Ama evde vardı yapayım dedim sizce ne durumdayım? Fotografta silik duruyo kamera kalitesi yüzünden gerçekte daha koyu
Aynen gebelik varsa gecikmesi lazım ama ben ovulasyondan 14 gün sonra değilde 12 gün sonra adet oluyrmOzaman muhtemelen adette gecikir senin
12 Şubat felan yani sadece iki gün oynayacak adet belkide oynamazOzaman muhtemelen adette gecikir senin
İkinci yumurtlama olabilir mi akıntı da var demişsin her ihtimale karşı değerlendir koyu çıkmış bı tıkBenimde elimde bir tane kalmıştı çok akıntın olunca yapayım dedim 6 gün kaldı şu dakika itibariylehayırlısı olsun hakkımızda Rabbim tez zamanda dualarımızı gerçekleştirsin
Yumurtlama olabilecek kadar koyu değil elimde test olsa keşke bakardım ama değerlendirmekte fayda var. Evet akıntım ve bel ağrım var arada bacaklarıma vuruyor midemde bulanıypr ama varsa gebeliktendir diyemiyorum çünkü 6 gğn kala bu ladar bulanmaz yaİkinci yumurtlama olabilir mi akıntı da var demişsin her ihtimale karşı değerlendir koyu çıkmış bı tık
Öyle mii, ama kan vericem nolur nolmaZ buna güvenemiyorum cünkü adet yaklasınca da lh hormonu arttıgı için çizgi koyulasıyomuş. Ama bu şekilde hamileliği ögrenen de var tabiBenimde böyle çıkıyor birgebeningünlüğü sayfasında bir bayan ovül takip ediyordu adeti yaklaşınca 3-4 gün yumurtlama görünmüş hep sayfa sahibi ebru hanıma sormuş oda gebelik testi yaptırmış pozitif çıkmış, sanırım o şekilde yumurtlama kadar koyu çıkması gerekli
Benimde elimde bir tane kalmıştı çok akıntın olunca yapayım dedim 6 gün kaldı şu dakika itibariylehayırlısı olsun hakkımızda Rabbim tez zamanda dualarımızı gerçekleştirsin
Aminnn inşAllahBenimde elimde bir tane kalmıştı çok akıntın olunca yapayım dedim 6 gün kaldı şu dakika itibariylehayırlısı olsun hakkımızda Rabbim tez zamanda dualarımızı gerçekleştirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?