Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Day 0 çatlama günü oluyor o günü saymayacağız
Evet canım çatlama günğnden sonra sayıyorum yarın 9. Gün ben cuma yapıcam 10. Gün olacak 5 şubat, zaten 9 şubat adet günü 4 gün önceden belli olur heralde hızlı gebelikte çünkü ovülasyonu biliyorum, geç döllenme flanda yok

Canım çatlamamız aynı gün ben de cuma mı yapsam pazar mı kararsızım. Çatlamadan 12 gün sonra kanda cıkıyomuş inşallah hamileyizdir

Kızlar ovulasyon testi yapayım bari dedim hamilelik varsa çizgi belirgin oluyomuş diye öylesine yaptım gebelik varsa da bunla belli olmaz ama yine de yapayım dedim siz de yorumlar mısınız?

Kızlar ovulasyonla gebelik arasında Bi bağlantı varmış, öylesine yapayım dedim Bi de siz yorumlayın. Gebelik varsa da bunda Belli olmaz bence. Kan vericem pazar günü. Ama evde vardı yapayım dedim sizce ne durumdayım? Fotografta silik duruyo kamera kalitesi yüzünden gerçekte daha koyu

Eklentiler

• Screenshot_20210203-225828.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 48
Benimde böyle çıkıyor birgebeningünlüğü sayfasında bir bayan ovül takip ediyordu adeti yaklaşınca 3-4 gün yumurtlama görünmüş hep sayfa sahibi ebru hanıma sormuş oda gebelik testi yaptırmış pozitif çıkmış, sanırım o şekilde yumurtlama kadar koyu çıkması gerekli

Vala benmki bundan baya silik senin yine iyi cıkmıs 2 güne bir yenile testi bence

Buarada bende oranın aracılığıyla aldım bi deniyim dedigimdede pikti tesaduf o yuzden testi sevdim başarılıı

Benimde elimde bir tane kalmıştı çok akıntın olunca yapayım dedim 6 gün kaldı şu dakika itibariyle hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim tez zamanda dualarımızı gerçekleştirsin

Eklentiler

• IMG_20210203_125814.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 43
Aranızda belirti yaşayan var mı kızlar benim 2 gündür bel ağrım var vücudum hasta olunca kırık olur aynı o şekilde ağrıyor arada ağzıma mide ekşimedi geliyor ve şiddetli bi baş ağrısı var akıntım da fazla bat a 2 gün var günüm geçmeden test yapmakta istemiyorum hayal kırıklığına uğrarım diye

Bugun yine yap koyulasmissa olabilir gebelik

Benimde elimde bir tane kalmıştı çok akıntın olunca yapayım dedim 6 gün kaldı şu dakika itibariyle hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim tez zamanda dualarımızı gerçekleştirsin
İkinci yumurtlama olabilir mi akıntı da var demişsin her ihtimale karşı değerlendir koyu çıkmış bı tık

İkinci yumurtlama olabilir mi akıntı da var demişsin her ihtimale karşı değerlendir koyu çıkmış bı tık
Yumurtlama olabilecek kadar koyu değil elimde test olsa keşke bakardım ama değerlendirmekte fayda var. Evet akıntım ve bel ağrım var arada bacaklarıma vuruyor midemde bulanıypr ama varsa gebeliktendir diyemiyorum çünkü 6 gğn kala bu ladar bulanmaz ya birde 10 gün kala göğüslerim ağrırdı göğüslerde tık yok

Öyle mii, ama kan vericem nolur nolmaZ buna güvenemiyorum cünkü adet yaklasınca da lh hormonu arttıgı için çizgi koyulasıyomuş. Ama bu şekilde hamileliği ögrenen de var tabi bakalım hayırlısı

Aminnn inşAllah haber ver canım aynıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…