- 21 Ağustos 2019
- 861
- 534
- 103
- 28
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Tabi haber veririmAminnn inşAllahhaber ver canım aynıyız
İnşAllahTabi haber veririmgelişme olursa sende bildir takipteyim çok bekletmeden hayırlısıyla gelsin yavrularımız inşAllah
Hiç belirtin varmı? Yada daha önceden böyle olmamıştı bu ay böyle pldu dediğin mesela benim çok ilginçtirki hala göğüs ağrım başlamadıİnşAllahumutluyum bu ay çok dua ediyorum herkes için Allah hayırlısıyla bu müjdeyi nasip etsin bize
Bir iki güne pik olur yumurtlama iseYumurtlama olabilecek kadar koyu değil elimde test olsa keşke bakardım ama değerlendirmekte fayda var. Evet akıntım ve bel ağrım var arada bacaklarıma vuruyor midemde bulanıypr ama varsa gebeliktendir diyemiyorum çünkü 6 gğn kala bu ladar bulanmaz yabirde 10 gün kala göğüslerim ağrırdı göğüslerde tık yok
Yumurtlama 14.günde pik oldu batada 6 gün var 4 gün kala tekrar yumurtlarmıyım bilemiyorum çünkü önceden 3 4 gün kala hiç pik olmadıBir iki güne pik olur yumurtlama ise
Kişiye göre değişiyomuş canım sıkıntı yapma, belirti cok fazla var birkaçını yazayım belki sende de böyledirHiç belirtin varmı? Yada daha önceden böyle olmamıştı bu ay böyle pldu dediğin mesela benim çok ilginçtirki hala göğüs ağrım başlamadı
Bunların hiçbirini hayatımda daha yaşamamıştım. Adete 2 3 gün kala bel kasık agrım olurdu ama adete daha 15 gün varken baslama sı umutlandırdı beni yumurtlamadan beri agrım var ve geçmedi. Bakalım bekliyoruzKişiye göre değişiyomuş canım sıkıntı yapma, belirti cok fazla var birkaçını yazayım belki sende de böyledir
Göğüs hassasiyeti göğsüm sertleşti doldu uçları sızlıyor kahverengi halkların üstünde kabarcıklar cıktı
Şişkinlik ve hazım var pantolonun düğmesini kapatamıyorum
Afedersin kabızlık da basladı bikaç gündür
Kasığımda sancılar adet sancısı gibi
Şiddetli bel ve sırt agrısı
Bazen bacagıma da vuruyor agrı
Alt karın ve Rahim bölgesinde şişlik
Ara ara beyaz veya sarımsı akıntı
(eski zamanda kirpiklerin birbirine girmesinden anlıyolarmış kadınlar, kirpiklerim karıştı cılızlastı)
Afedersin hep istifra edecek gibi hissetme, mide bulantısı (ama hiç istifra etmedim)
Aklıma gelen bunlar.26 ocakta yumurtam çatlamıştı değerlendirdik o zamandan beri hepsini görüyorum artarak. Bat 10 şubat pazar günü kan vereceğim adete 3 gün kala. Inşallahhamileyimdir. Allah isteyen herkese nasip etsin
Günlerimiz aynı ben 25 ocakta pik oldum sende 26 da olmuşsunKişiye göre değişiyomuş canım sıkıntı yapma, belirti cok fazla var birkaçını yazayım belki sende de böyledir
Göğüs hassasiyeti göğsüm sertleşti doldu uçları sızlıyor kahverengi halkların üstünde kabarcıklar cıktı
Şişkinlik ve hazım var pantolonun düğmesini kapatamıyorum
Afedersin kabızlık da basladı bikaç gündür
Kasığımda sancılar adet sancısı gibi
Şiddetli bel ve sırt agrısı
Bazen bacagıma da vuruyor agrı
Alt karın ve Rahim bölgesinde şişlik
Ara ara beyaz veya sarımsı akıntı
(eski zamanda kirpiklerin birbirine girmesinden anlıyolarmış kadınlar, kirpiklerim karıştı cılızlastı)
Afedersin hep istifra edecek gibi hissetme, mide bulantısı (ama hiç istifra etmedim)
Aklıma gelen bunlar.26 ocakta yumurtam çatlamıştı değerlendirdik o zamandan beri hepsini görüyorum artarak. Bat 10 şubat pazar günü kan vereceğim adete 3 gün kala. Inşallahhamileyimdir. Allah isteyen herkese nasip etsin
Yumurtlama değerlendirince oluyormuş benim her ay yumuetlamadan sonra başlar ağrılarım ama bu aya kadar hiç tam olgunlaşmadı testim ebru ablanın masajlarını yaptım ve bu ay tam anlamıyla piki gördim şükürler olsun hayırlısı olsun canım inşallah bebişlerimizdirBunların hiçbirini hayatımda daha yaşamamıştım. Adete 2 3 gün kala bel kasık agrım olurdu ama adete daha 15 gün varken baslama sı umutlandırdı beni yumurtlamadan beri agrım var ve geçmedi. Bakalım bekliyoruz
AynenGünlerimiz aynı ben 25 ocakta pik oldum sende 26 da olmuşsunçoğu bendede var o akıntılar kabarcıklar ağrı akıntı mide bulantısı birtek göğüslerim ağrırdı yok anam hayırlısı artık yaptır bakalım canım eğer çıkarsa bende yaptırırım kan testi
İnnnnnnşallahYumurtlama değerlendirince oluyormuş benim her ay yumuetlamadan sonra başlar ağrılarım ama bu aya kadar hiç tam olgunlaşmadı testim ebru ablanın masajlarını yaptım ve bu ay tam anlamıyla piki gördim şükürler olsun hayırlısı olsun canım inşallah bebişlerimizdir
Güzel haberler verirsin inşallah canımİnnnnnnşallahevet değerlendirdik diye oluyomuş onu ögrenince biraz modum düşmüştü geçen hafta. Ama geçmesi gerekirken hala artması umutlandırdı beni. Çünkü 26sından sonra hiç ilişki olmadı ağrım o kadar cok ki. Zaten bebek vardır diye riske girmedik şu kan sonucu cıksın hayırlısıyla sonra ona göre davranıcaz
İnşAllahGüzel haberler verirsin inşallah canım
Ay maşallah benim de 9.günü yarın erken gebelik testi yapcam bat 10 şubat çıkar inşallah dua eder misin hamile duası kabul olur derlerKizlar benimde 5 şubat bat tarihim ocağın 22 sinde asilama olmuştum bugün test yaptım asilamanin 14.Günü bugünde yarında hastane kontrolüm var bugün test yaptım sonucu atıyorum inşallah yarın kanda da pozitif çıkar
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım kimsenin kucağını boş bırakmasın herşey gönlünüzce olsunAy maşallah benim de 9.günü yarın erken gebelik testi yapcam bat 10 şubat çıkar inşallah dua eder misin hamile duası kabul olur derler
Freely diye bi gebelik testi var canım erken gebelik testi değil çoğu kişiden çok iyi olduğunu duydum bende ondan aldım aşılamanın 11.gunu yaptım çok zor görülen bi çizgi vardı ama emin olamadım sonra 13.gun tekrar yaptım birazdaha belirginleşti bugün tekrar yaptım daha köyü cıktı. Freely testi denemeni tavsiye ederimAy maşallah benim de 9.günü yarın erken gebelik testi yapcam bat 10 şubat çıkar inşallah dua eder misin hamile duası kabul olur derler
2 gün sabret belirtiler hem üşütmeye hem hamileliğe benziyorAranızda belirti yaşayan var mı kızlar benim 2 gündür bel ağrım var vücudum hasta olunca kırık olur aynı o şekilde ağrıyor arada ağzıma mide ekşimedi geliyor ve şiddetli bi baş ağrısı var akıntım da fazla bat a 2 gün var günüm geçmeden test yapmakta istemiyorum hayal kırıklığına uğrarım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?