Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah umutluyum bu ay çok dua ediyorum herkes için Allah hayırlısıyla bu müjdeyi nasip etsin bize
Hiç belirtin varmı? Yada daha önceden böyle olmamıştı bu ay böyle pldu dediğin mesela benim çok ilginçtirki hala göğüs ağrım başlamadı

Bir iki güne pik olur yumurtlama ise

Hiç belirtin varmı? Yada daha önceden böyle olmamıştı bu ay böyle pldu dediğin mesela benim çok ilginçtirki hala göğüs ağrım başlamadı
Kişiye göre değişiyomuş canım sıkıntı yapma, belirti cok fazla var birkaçını yazayım belki sende de böyledir
Göğüs hassasiyeti göğsüm sertleşti doldu uçları sızlıyor kahverengi halkların üstünde kabarcıklar cıktı

Şişkinlik ve hazım var pantolonun düğmesini kapatamıyorum
Afedersin kabızlık da basladı bikaç gündür

Kasığımda sancılar adet sancısı gibi
Şiddetli bel ve sırt agrısı

Bazen bacagıma da vuruyor agrı

Alt karın ve Rahim bölgesinde şişlik

Ara ara beyaz veya sarımsı akıntı

(eski zamanda kirpiklerin birbirine girmesinden anlıyolarmış kadınlar, kirpiklerim karıştı cılızlastı)

Afedersin hep istifra edecek gibi hissetme, mide bulantısı (ama hiç istifra etmedim)

Aklıma gelen bunlar.26 ocakta yumurtam çatlamıştı değerlendirdik o zamandan beri hepsini görüyorum artarak. Bat 10 şubat pazar günü kan vereceğim adete 3 gün kala. Inşallah hamileyimdir. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bunların hiçbirini hayatımda daha yaşamamıştım. Adete 2 3 gün kala bel kasık agrım olurdu ama adete daha 15 gün varken baslama sı umutlandırdı beni yumurtlamadan beri agrım var ve geçmedi. Bakalım bekliyoruz

Günlerimiz aynı ben 25 ocakta pik oldum sende 26 da olmuşsun çoğu bendede var o akıntılar kabarcıklar ağrı akıntı mide bulantısı birtek göğüslerim ağrırdı yok anam hayırlısı artık yaptır bakalım canım eğer çıkarsa bende yaptırırım kan testi

Yumurtlama değerlendirince oluyormuş benim her ay yumuetlamadan sonra başlar ağrılarım ama bu aya kadar hiç tam olgunlaşmadı testim ebru ablanın masajlarını yaptım ve bu ay tam anlamıyla piki gördim şükürler olsun hayırlısı olsun canım inşallah bebişlerimizdir

Aynen 26sında silikleşti benim yani çatlama oldu. 23 24 25 pikti

İnnnnnnşallah evet değerlendirdik diye oluyomuş onu ögrenince biraz modum düşmüştü geçen hafta. Ama geçmesi gerekirken hala artması umutlandırdı beni. Çünkü 26sından sonra hiç ilişki olmadı ağrım o kadar cok ki. Zaten bebek vardır diye riske girmedik şu kan sonucu cıksın hayırlısıyla sonra ona göre davranıcaz

Güzel haberler verirsin inşallah canım

Kizlar benimde 5 şubat bat tarihim ocağın 22 sinde asilama olmuştum bugün test yaptım asilamanin 14.Günü bugünde yarında hastane kontrolüm var bugün test yaptım sonucu atıyorum inşallah yarın kanda da pozitif çıkar

Eklentiler

• 20210204_111220_mfnr.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 28
Ay maşallah benim de 9.günü yarın erken gebelik testi yapcam bat 10 şubat çıkar inşallah dua eder misin hamile duası kabul olur derler

Ay maşallah benim de 9.günü yarın erken gebelik testi yapcam bat 10 şubat çıkar inşallah dua eder misin hamile duası kabul olur derler
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım kimsenin kucağını boş bırakmasın herşey gönlünüzce olsun

Freely diye bi gebelik testi var canım erken gebelik testi değil çoğu kişiden çok iyi olduğunu duydum bende ondan aldım aşılamanın 11.gunu yaptım çok zor görülen bi çizgi vardı ama emin olamadım sonra 13.gun tekrar yaptım birazdaha belirginleşti bugün tekrar yaptım daha köyü cıktı. Freely testi denemeni tavsiye ederim

Ben 30 ocak pik gördüm yaw keşke erken görseydim şimdi sizle beraber test yapacaktım henüz hicbisey hissetmiyrm ben zaten en yakın 29 Ocak ve 31 Ocak degerlendirdm sonrası yok

2 gün sabret belirtiler hem üşütmeye hem hamileliğe benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…