- 21 Ağustos 2019
- 861
- 534
- 103
- 28
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Aaa ay pardon, ben de ovulasyon yaptım burdan okuduğuma göre gaza geldim de aynı böyle cıktı. T daha koyu ama burdaki e göre ama cden silikKeske kuzu ya ov. Testi bu malesef
Olsa cıkardı pembelik bence bu ayda olmadı malesef
Ovül testi bu dimi, bir kaç gün sonra gebelik testinden bakın bu testlerle moralinizi bozmayınOlsa cıkardı pembelik bence bu ayda olmadı malesef
Oheee maşallah göze bak be
Hahahaha ayın 5inde teste beklıyorum seni var gibi ama kuzu vala içime dogdu benm kirpikler karısıkSağol canım da Haticeye degil neticeye bak istersen bu kirpikler nedir böyle herşeyi hamileliğe mi yormaya basladım kafayı mı yiyorum yardım edin kızlaaar
Evet ovulasyon testi en iyisi adeti bekliyip gebelik testi yapmakOvül testi bu dimi, bir kaç gün sonra gebelik testinden bakın bu testlerle moralinizi bozmayın
Benim babaannem kuzenimin hamile olduğunu kirpiklerinden anlamıştı benimde kasigim seyirdi şuan niyeyseAynen var bence ya yerleşince daha da koyulaşır 2.çizgi görünüyo çünküya Minikfarem adınızı bilmiyorum kusura bakmayın kirpik muhabbeti duymuştum, az önce kaşlarına bakayım dedim(dün aldırdım da şekline bakmak için) aynaya baktım kirpiklerim birbirine girmiş. Benim kirpiklerim uzun ve güzeldir hele rimel sürünce örümcek gibi durur. İşe giderken rimel sürüyorum sadece sabah dikkat etmeden cıktım tabi. Şimdi baktım da birbirine girmiş. Gür ve tel tel olan kirpiklerim sanki aralarından yolmuşum Bi var Bi yok bazıları dalgalı gibi üst üste. Hamilelikte bu oluyo muymuş gerçekten Bi umutlandım yine
Maşaallah gözler de çok güzel aynen birbirine girmiş gebelikte oluyor diyorlar insaallah vardirİlki benim normal kirpiklerim, tel tel ve uzundur. Eyeliner var diye pek belli olmuyo ama, en belirgin fotograf buydu. Diğerini az önce çektim
Maşallah çok güzel gözleriniz, dediğiniz gibi karışmış kirpikler inşallah gebeliktendir, ben sabah kaset test yaptım çıkmadı çarşamba hızlı gebelik testi yapıcamİlki benim normal kirpiklerim, tel tel ve uzundur. Eyeliner var diye pek belli olmuyo ama, en belirgin fotograf buydu. Diğerini az önce çektim
Teşekkür ederim, ben de sabah yapıcam arkadasım yap dedi erken daha 8 gün var adete. Ama arkadasım ısrar etti silik cıkar belki adetten önce döllenmiştir dedi şüphe düşürdü. Sabah ola hayrolaMaşallah çok güzel gözleriniz, dediğiniz gibi karışmış kirpikler inşallah gebeliktendir, ben sabah kaset test yaptım çıkmadı çarşamba hızlı gebelik testi yapıcam
İnşAllah yarın sabah test yapacağım benim için erken bence negatif çıkar varsa bile ama arkadasımın ısrarı. O da hamile geçen hafta ögrendik 5 haftalıkmışMaşaallah gözler de çok güzel aynen birbirine girmiş gebelikte oluyor diyorlar insaallah vardir
Anneeeğ ben de varım mı diyo acabaBenim babaannem kuzenimin hamile olduğunu kirpiklerinden anlamıştı benimde kasigim seyirdi şuan niyeyse
Negatif çıkacağını bilsek de testin başında heyecanla beklemek güzelİnşAllah yarın sabah test yapacağım benim için erken bence negatif çıkar varsa bile ama arkadasımın ısrarı. O da hamile geçen hafta ögrendik 5 haftalıkmış
Benim 8 ocak son adetim. Adetin 25.güünündeyim. Yumurtlama 19. Gününde olduNegatif çıkacağını bilsek de testin başında heyecanla beklemek güzelilk gebeligimi adetin 21.gunu kasigima kramp girmişti çıkmaz dedim ama hemen silik çıkmışti iki gün sonra kan verdim 35 di
Adet dongum o zaman 28 gündü yani adete bir hafta kala al bı marka testle öğrenmiştim yumurtlama günümü bilmiyrm amaBenim 8 ocak son adetim. Adetin 25.güünündeyim. Yumurtlama 19. Gününde oldu
Senin döngü uzun heralde ben 26 günde bir oluyrm son adet 15 ocakBenim 8 ocak son adetim. Adetin 25.güünündeyim. Yumurtlama 19. Gününde oldu
Olsun insallaah hamilesindir yinedeKuzummmm bu malesed ov testi
Canım benimmm inşallah yaaaOlsun insallaah hamilesindir yinede
Ben de sabah yaptım adete daha 8 gün var ama. Arkadasım cıkar belki dedi negatifAdet dongum o zaman 28 gündü yani adete bir hafta kala al bı marka testle öğrenmiştim yumurtlama günümü bilmiyrm ama
Benim 33 gün. "Müş" hesaplara göre. Ya ama benim düzenliydi aslında Kasım 23ünde adet oldum. Aralık 26sında adet görünüyordu ama olmadım 11 gün gecikti kan testi negatif cıkmıştı aralıkta olmam gerekeni ocak 8de oldum. O yüzden kaydı hep tarihlerim. Ovulasyon testini de yumurtlama günümü bulmak için ilk defa ocakta almıştım zatenSenin döngü uzun heralde ben 26 günde bir oluyrm son adet 15 ocak
Belki öğleden sonra yerleşecek yarın pozitif olacak bakalim pozitif olalimBen de sabah yaptım adete daha 8 gün var ama. Arkadasım cıkar belki dedi negatifama varsa bile cıkmaz bence yumurtlamadan sonraki 22ç gün kanda cıkıyomuş idrarda ohoo daha geç cıkar. Benim yumurtlamadan sonraki 7.gün. Daah 5 6 gün beklemem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?