Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım da Haticeye degil neticeye bak istersen bu kirpikler nedir böyle herşeyi hamileliğe mi yormaya basladım kafayı mı yiyorum yardım edin kızlaaar
Hahahaha ayın 5inde teste beklıyorum seni var gibi ama kuzu vala içime dogdu benm kirpikler karısık

Benim babaannem kuzenimin hamile olduğunu kirpiklerinden anlamıştı benimde kasigim seyirdi şuan niyeyse

İlki benim normal kirpiklerim, tel tel ve uzundur. Eyeliner var diye pek belli olmuyo ama, en belirgin fotograf buydu. Diğerini az önce çektim
Maşallah çok güzel gözleriniz, dediğiniz gibi karışmış kirpikler inşallah gebeliktendir, ben sabah kaset test yaptım çıkmadı çarşamba hızlı gebelik testi yapıcam

Maşallah çok güzel gözleriniz, dediğiniz gibi karışmış kirpikler inşallah gebeliktendir, ben sabah kaset test yaptım çıkmadı çarşamba hızlı gebelik testi yapıcam
Teşekkür ederim, ben de sabah yapıcam arkadasım yap dedi erken daha 8 gün var adete. Ama arkadasım ısrar etti silik cıkar belki adetten önce döllenmiştir dedi şüphe düşürdü. Sabah ola hayrola

Benim babaannem kuzenimin hamile olduğunu kirpiklerinden anlamıştı benimde kasigim seyirdi şuan niyeyse
Anneeeğ ben de varım mı diyo acaba hadi inşallah Allahım hepimizi güldürür inşallah şu ayda. Şubat ayı her günden 4er tane olan, 1i pztye gelen en düzenli aymış bu yılın onun şansına güzel haber alırız inşallah

İnşAllah yarın sabah test yapacağım benim için erken bence negatif çıkar varsa bile ama arkadasımın ısrarı. O da hamile geçen hafta ögrendik 5 haftalıkmış
Negatif çıkacağını bilsek de testin başında heyecanla beklemek güzel ilk gebeligimi adetin 21.gunu kasigima kramp girmişti çıkmaz dedim ama hemen silik çıkmışti iki gün sonra kan verdim 35 di

Negatif çıkacağını bilsek de testin başında heyecanla beklemek güzel ilk gebeligimi adetin 21.gunu kasigima kramp girmişti çıkmaz dedim ama hemen silik çıkmışti iki gün sonra kan verdim 35 di
Benim 8 ocak son adetim. Adetin 25.güünündeyim. Yumurtlama 19. Gününde oldu

Adet dongum o zaman 28 gündü yani adete bir hafta kala al bı marka testle öğrenmiştim yumurtlama günümü bilmiyrm ama
Ben de sabah yaptım adete daha 8 gün var ama. Arkadasım cıkar belki dedi negatif ama varsa bile cıkmaz bence yumurtlamadan sonraki 22ç gün kanda cıkıyomuş idrarda ohoo daha geç cıkar. Benim yumurtlamadan sonraki 7.gün. Daah 5 6 gün beklemem lazım

Senin döngü uzun heralde ben 26 günde bir oluyrm son adet 15 ocak
Benim 33 gün. "Müş" hesaplara göre. Ya ama benim düzenliydi aslında Kasım 23ünde adet oldum. Aralık 26sında adet görünüyordu ama olmadım 11 gün gecikti kan testi negatif cıkmıştı aralıkta olmam gerekeni ocak 8de oldum. O yüzden kaydı hep tarihlerim. Ovulasyon testini de yumurtlama günümü bulmak için ilk defa ocakta almıştım zaten bakalım hayırlısı.

Belki öğleden sonra yerleşecek yarın pozitif olacak bakalim pozitif olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…