- 1 Aralık 2020
- 612
- 246
- 53
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Ozaman tam 10unda teste başla benceAynen gebelik varsa gecikmesi lazım ama ben ovulasyondan 14 gün sonra değilde 12 gün sonra adet oluyrm
Evde var da cesaret edemiyorum ya erken gebelik testi alcam predictor. O adete 6 gün kala ya kadar sonuc veriyormuş. Benim çatlamada ilişki oldu o günden sayarsam bugün 10.günFreely diye bi gebelik testi var canım erken gebelik testi değil çoğu kişiden çok iyi olduğunu duydum bende ondan aldım aşılamanın 11.gunu yaptım çok zor görülen bi çizgi vardı ama emin olamadım sonra 13.gun tekrar yaptım birazdaha belirginleşti bugün tekrar yaptım daha köyü cıktı. Freely testi denemeni tavsiye ederim
Evde var da cesaret edemiyorum ya erken gebelik testi alcam predictor. O adete 6 gün kala ya kadar sonuc veriyormuş. Benim çatlamada ilişki oldu o günden sayarsam bugün 10.gün çıkar mı sence silik de olsaFreely diye bi gebelik testi var canım erken gebelik testi değil çoğu kişiden çok iyi olduğunu duydum bende ondan aldım aşılamanın 11.gunu yaptım çok zor görülen bi çizgi vardı ama emin olamadım sonra 13.gun tekrar yaptım birazdaha belirginleşti bugün tekrar yaptım daha köyü cıktı. Freely testi denemeni tavsiye ederim
Canım bi arkadaşım ebe ona sordum en erken idrarda 12 günlük ken çıkar dediEvde var da cesaret edemiyorum ya erken gebelik testi alcam predictor. O adete 6 gün kala ya kadar sonuc veriyormuş. Benim çatlamada ilişki oldu o günden sayarsam bugün 10.gün çıkar mı sence silik de olsa
Tamam pazar lan vercektim zaten o zaöan idrar testi yap iyim yarın boşuna.Canım bi arkadaşım ebe ona sordum en erken idrarda 12 günlük ken çıkar dedi
İlişkiden 5 gün sonra olan testler var ya o zaman idrara 5 günde geçiyordur2 gün sabret belirtiler hem üşütmeye hem hamileliğe benziyor
Valla inan o testlerden hic haberim yok ilk defa duydum kesin bi reklam olayıdır bu imkansız bence ilişkiden sonra 5.gün gebelik belli olması tam 12 gün ya da 14 gün bence en garantisi degil miİlişkiden 5 gün sonra olan testler var ya o zaman idrara 5 günde geçiyordur
Google a yaz bak dediğim markayaValla inan o testlerden hic haberim yok ilk defa duydum kesin bi reklam olayıdır bu imkansız bence ilişkiden sonra 5.gün gebelik belli olması tam 12 gün ya da 14 gün bence en garantisi degil mi
Ovulasyon gününü biliyormuydunuzO markayi 1 subatta ben kullandim adetim 7 negatif gosterdi doktora gittim gec dollenmisse 10 gunden sonra cikar dedi
Pembecik çıkmış hayırlı olsun:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsinKizlar benimde 5 şubat bat tarihim ocağın 22 sinde asilama olmuştum bugün test yaptım asilamanin 14.Günü bugünde yarında hastane kontrolüm var bugün test yaptım sonucu atıyorum inşallah yarın kanda da pozitif çıkar
Biz seni bekleriz canımBen 30 ocak pik gördüm yaw keşke erken görseydim şimdi sizle beraber test yapacaktım henüz hicbisey hissetmiyrm ben zaten en yakın 29 Ocak ve 31 Ocak degerlendirdm sonrası yok
Sağol canimBiz seni bekleriz canım
Amin cnm inşallah yarında kanda görürüm icim rahatlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahPembecik çıkmış hayırlı olsun:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin
Aşılama ne canim femare hapı sonra catlatma işleminemi deniyorrrKizlar benimde 5 şubat bat tarihim ocağın 22 sinde asilama olmuştum bugün test yaptım asilamanin 14.Günü bugünde yarında hastane kontrolüm var bugün test yaptım sonucu atıyorum inşallah yarın kanda da pozitif çıkar
Bende cumartesi yapıcam yrın erken işe gitmem lazım cumartes sabahı 10da yapalım hepimizSağol canimpikten sonra 5gun geçti henüz 7.gunde cumartesi sabah test yapacağım hergun sabah yapmaya devam edeceğim hayırlısı olsun hepimiz için
Bana erken ama yapacam ilk idrarlaBende cumartesi yapıcam yrın erken işe gitmem lazım cumartes sabahı 10da yapalım hepimiz
Letu diye bi ialc kullandım bide gonal f diye iğne yumurtayı geliştirip catlatma iğnesi oldum iğneden 36 saat sonrada eşimden alınan sağlıklı hareketli spermleri katater yardımı ile çatlayan yumurtaların yanına bıraktılar asilama işlemi bu şekildeAşılama ne canim femare hapı sonra catlatma işleminemi deniyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?