Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evde var da cesaret edemiyorum ya erken gebelik testi alcam predictor. O adete 6 gün kala ya kadar sonuc veriyormuş. Benim çatlamada ilişki oldu o günden sayarsam bugün 10.gün

Evde var da cesaret edemiyorum ya erken gebelik testi alcam predictor. O adete 6 gün kala ya kadar sonuc veriyormuş. Benim çatlamada ilişki oldu o günden sayarsam bugün 10.gün çıkar mı sence silik de olsa

Evde var da cesaret edemiyorum ya erken gebelik testi alcam predictor. O adete 6 gün kala ya kadar sonuc veriyormuş. Benim çatlamada ilişki oldu o günden sayarsam bugün 10.gün çıkar mı sence silik de olsa
Canım bi arkadaşım ebe ona sordum en erken idrarda 12 günlük ken çıkar dedi

Days comfort marka da öyle yazıyor testte pozitif negatif testin algılama derecesine göre degsiir bazısı 25 üzeri bazısı 5 üzeri felan doğru testle erken öğrenilebilir

İlişkiden 5 gün sonra olan testler var ya o zaman idrara 5 günde geçiyordur
Valla inan o testlerden hic haberim yok ilk defa duydum kesin bi reklam olayıdır bu imkansız bence ilişkiden sonra 5.gün gebelik belli olması tam 12 gün ya da 14 gün bence en garantisi degil mi

O markayi 1 subatta ben kullandim adetim 7 negatif gosterdi doktora gittim gec dollenmisse 10 gunden sonra cikar dedi

Pembecik çıkmış hayırlı olsun:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin

Aşılama ne canim femare hapı sonra catlatma işleminemi deniyorrr

Aşılama ne canim femare hapı sonra catlatma işleminemi deniyorrr
Letu diye bi ialc kullandım bide gonal f diye iğne yumurtayı geliştirip catlatma iğnesi oldum iğneden 36 saat sonrada eşimden alınan sağlıklı hareketli spermleri katater yardımı ile çatlayan yumurtaların yanına bıraktılar asilama işlemi bu şekilde

Kızlar sağ kasığımda bı hareketlilik var sanki batıp batıp gidiyor ilk gebeligimde adete 7 gün kala kasık krampiydi belirtim şimdi batma var kasıkta ara ara başka belirti yok adete yakın bir hafta önce bacaklarım agrirdi gece üşüme gelirdi ateş basardi şuan onlarda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…