- 5 Mayıs 2020
- 702
- 335
- 53
- 34
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Yarın sabah yapacaz ama ben geç yumurtladimBatı 10 şubat olanlar 5 günümüz kaldı gelişme yaşadınız mı belirtileriniz var mı yada test yaptınız mı
Kaçında yumurtladınız be 25inde yumurtladımYarın sabah yapacaz ama ben geç yumurtladim
Anladım tüp bebek gibi işlem degil mi. Olmassa doğal yolla bu işleme geçerler heralde bana daLetu diye bi ialc kullandım bide gonal f diye iğne yumurtayı geliştirip catlatma iğnesi oldum iğneden 36 saat sonrada eşimden alınan sağlıklı hareketli spermleri katater yardımı ile çatlayan yumurtaların yanına bıraktılar asilama işlemi bu şekilde
Ben tam 10unu beklicem ovu testleri silik cıkıyoBatı 10 şubat olanlar 5 günümüz kaldı gelişme yaşadınız mı belirtileriniz var mı yada test yaptınız mı
Bende salı gününü beklemek istiyorum en azından bu kadar erken çıkacağını düşünmüyorum yumurtlama gününü sayarsak 11.gün bugünBen tam 10unu beklicem ovu testleri silik cıkıyobelirtide yok gerci sadece tansiyon dusmesi yasadım dün.
Ozaman bende tam salı yapiyim elimde bitane gebelik testi vardı salı buraya at sende yorumlayalımBende salı gününü beklemek istiyorum en azından bu kadar erken çıkacağını düşünmüyorum yumurtlama gününü sayarsak 11.gün bugün
Tamam cnım atarım sende at. Benim belim acayip ağrıyor ve akıntım çok var midemde çok bulanıyor ama onu hamileliğe yoramıyorum nedense çünkü erkenden bu kadar mide bulanmaz yaOzaman bende tam salı yapiyim elimde bitane gebelik testi vardı salı buraya at sende yorumlayalım
Bencede erken daha ama bel agrısı belirti sayılır. Bide bişey dicem akıntı ben evlendim evleneli yok hic yumurtlama testinide o yuzden aldım akıntı olmadıgı için anlamam diye niye hep bi kurulukTamam cnım atarım sende at. Benim belim acayip ağrıyor ve akıntım çok var midemde çok bulanıyor ama onu hamileliğe yoramıyorum nedense çünkü erkenden bu kadar mide bulanmaz ya
30 ocakta yumurtladim bugün az önce WC de gördüm sütlü kahve çok az akıntı gelmiştiKaçında yumurtladınız be 25inde yumurtladım
Piki gördün mü peki canım? Doktora gitmende fayda var bence bendede bazen kesiliyor afedersin ilişki esnasında sorun oluyor o kuruluk çok fazla oluncada enfeksiyon oluyor genelde ama benim bu ay yumurtlamadan sonra hiç kesilmedi bir ümit bakalım hayırlı haberler verelim birbirimizr inşallahBencede erken daha ama bel agrısı belirti sayılır. Bide bişey dicem akıntı ben evlendim evleneli yok hic yumurtlama testinide o yuzden aldım akıntı olmadıgı için anlamam diye niye hep bi kurulukinan hic belirti yok diger aya karar verdim artık doktor kontroline göbdercem eşimi
Evet geç yumurtlamışsınız siz bilirsiniz ama bence bu kadar erken yapmayın çıkmama ihtimali çok yüksek moralinixi bozmayın derim30 ocakta yumurtladim bugün az önce WC de gördüm sütlü kahve çok az akıntı gelmişti
Moralimi bozmam sorun değilEvet geç yumurtlamışsınız siz bilirsiniz ama bence bu kadar erken yapmayın çıkmama ihtimali çok yüksek moralinixi bozmayın derim
Dediğim gibi siz bilirsinizMoralimi bozmam sorun değil
Benimde bat 10. Bende salıyı bekliyorumBende salı gününü beklemek istiyorum en azından bu kadar erken çıkacağını düşünmüyorum yumurtlama gününü sayarsak 11.gün bugün
O da iyiymişBenimde adet tarihim 10 şubat. 23 ünde pik gördüm ertesi gün silikleşti hemen 3 günü değerlendirdik ama şuan hiçbir belirtim yok ya insan da şüpheleniyor öyle olunca ne bileyim bi kasık batması bi göğüste sızı falan arıyorum ama yok psikolojik bile hiçbir belirti hissedemiyorum
Hep beraber yapalım o vakitBenimde bat 10. Bende salıyı bekliyorum
Valla ben de anlamadım şöyle ki bi ay yumurtlamadan hemen sonra göğüs ağrım başlıyo açıp yorumları okuyorum gebelik belirtisi diyolar tamam diyorum normalde adete bir hafta kala ağrırdı şimdi erken başladı kesin hamileyim ama yok olmuyo sonra başka bi ay adete bi kaç gün kalmış göğüs ağrım hala başlamamış diyorum tamam bu sefer de farklı bu sefer kesin oldu yok yine olmadı bi ay çok gaz sancım oluyo batmalar var ama yine olmuyo bu ay da hiç bi belirtim yok sadece yumurtlamadan sonra bikaç sivilce çıktı yüzümde iki tanesi de dudağımın kenarında uçuk gibi çıktı geçen bi yerde okudum kız hamile kaldığı ay bi sürü sivilcem çıktı dudağımın kenarında özellikle demiş bu ay diyorum tamam işte benim de öyle kesin varO da iyiymişpeki regline yaklaşınca oluyormuydu belirtin benimde bu ay göğüs ağrısı olmadı bugün başka bir topikte bir arkadaşın yorumuna denk geldim normalde göğüs ağrısı olurmuş bu ay olmamış hamileymiş onu duyunca acaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?