Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yapıcam bakalım yarın ola hayrola, adet olcakmışım gibi hissediyorum bakalım neyin belirtisi

Selisay canım ne yaptın test yaptın mı? Yada gelişme frlan varmı belirtilerinde
Canım bulantı eklendi ve yazım var yoktu önceden bunlar Bi de agzımda degişik Bi tat, bazen kusacak gibi oluyorum ama gelmiyo bişey. Ayrıca geceleri çok sıcak oluyo, su içmeye kalkıyorum çişe de kalkıyorum uykularım hep parça pinçik oldu önceden hiç uyanmazdım böyle. Yarın sabah erken gebelik testi yapıcam inşallah çıkar bat a 4 gün kalmış olacak

Canım yapınca bize haber vermeyi unutma benimde 4 gün kaldı sabah yapsam mı diye çok kararsızım

Erken gebelikmi normal kaset mi
Normal kaset test yaptım negatif artı med marka kaç üzerini ölçüyor bilmiyrm iki tane laboquick var onlara da kıyamıyorum bı kaç gün sonra yaparım onunla ovulasyon testim böyle cikti

Eklentiler

• IMG_20210206_073549.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 31
İnşaallah benim bugün catlamanin 7. Günü negatif çıktı

Normal kaset test yaptım negatif artı med marka kaç üzerini ölçüyor bilmiyrm iki tane laboquick var onlara da kıyamıyorum bı kaç gün sonra yaparım onunla ovulasyon testim böyle cikti
Senin daha vaktin var belki yerleşmemiştir, bende yaptım negatif, en azından artık umutla beklemem bu ay

İnşAllah hayıra alamettir kuzum. Evet 4 günümüz kalıyor benimde şimdi göğüslerimin ucu acımaya başladı belimde feci bir şekilde ağrıyor seni bekliyorum inşallah güzel haberler verirsin kuzum

Bat 10 Şubat ama 30 ocakta pik gördüm 31 Ocakta silinmeye basladi
14 gün olarak sayarsak 13 şubata denk geliyor 7 gün var daha sıkmayın canınıxı erken yaptınız bence benim 4 günüm var ben bile çıkmaz diye yapmıyorum inşAllah pozitifi görürüz hepimiz

14 gün olarak sayarsak 13 şubata denk geliyor 7 gün var daha sıkmayın canınıxı erken yaptınız bence benim 4 günüm var ben bile çıkmaz diye yapmıyorum inşAllah pozitifi görürüz hepimiz
Yumurtlamadan 12 gün sonra adet oluyrm genelde 14 gün olmuyor 5 6 günüm felan var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…