- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Erken gebelikmi normal kaset miHerkeste olacak diye bişey yok yarın sabah test yapacam düşük ihtimal ama deneyeceğim
Ovülasyon testi mi yap at yarın bakalım inşallah çift çizgi görülürHerkeste olacak diye bişey yok yarın sabah test yapacam düşük ihtimal ama deneyeceğim
Canım bulantı eklendi ve yazım var yoktu önceden bunlar Bi de agzımda degişik Bi tat, bazen kusacak gibi oluyorum ama gelmiyo bişey. Ayrıca geceleri çok sıcak oluyo, su içmeye kalkıyorum çişe de kalkıyorum uykularım hep parça pinçik oldu önceden hiç uyanmazdım böyle. Yarın sabah erken gebelik testi yapıcam inşallah çıkar bat a 4 gün kalmış olacakSelisay canım ne yaptın test yaptın mı? Yada gelişme frlan varmı belirtilerinde
Sen hamilesinBende yapıcam bakalım yarın ola hayrola, adet olcakmışım gibi hissediyorum bakalım neyin belirtisi
Canım bulantı eklendi ve yazım var yoktu önceden bunlar Bi de agzımda degişik Bi tat, bazen kusacak gibi oluyorum ama gelmiyo bişey. Ayrıca geceleri çok sıcak oluyo, su içmeye kalkıyorum çişe de kalkıyorum uykularım hep parça pinçik oldu önceden hiç uyanmazdım böyle. Yarın sabah erken gebelik testi yapıcam inşallah çıkar bat a 4 gün kalmış olacak
Normal kaset test yaptım negatif artı med marka kaç üzerini ölçüyor bilmiyrm iki tane laboquick var onlara da kıyamıyorum bı kaç gün sonra yaparım onunla ovulasyon testim böyle ciktiErken gebelikmi normal kaset mi
Bende de adet ağrısı başladıBende yapıcam bakalım yarın ola hayrola, adet olcakmışım gibi hissediyorum bakalım neyin belirtisi
Ovulasyon silik gebelik testi negatif çıktıOvülasyon testi mi yap at yarın bakalım inşallah çift çizgi görülür
İnşaallah benim bugün catlamanin 7. Günü negatif çıktıCanım bulantı eklendi ve yazım var yoktu önceden bunlar Bi de agzımda degişik Bi tat, bazen kusacak gibi oluyorum ama gelmiyo bişey. Ayrıca geceleri çok sıcak oluyo, su içmeye kalkıyorum çişe de kalkıyorum uykularım hep parça pinçik oldu önceden hiç uyanmazdım böyle. Yarın sabah erken gebelik testi yapıcam inşallah çıkar bat a 4 gün kalmış olacak
Malesef canım bugün ultra erken gebelik testi yaptım bata 3 gün var yumurtlamadan sonraki 13. Gün ben adeti beklicem bu ay yok bende, sizlerden güzel haberler alırız inşallahSen hamilesin
Senin daha vaktin var belki yerleşmemiştir, bende yaptım negatif, en azından artık umutla beklemem bu ayNormal kaset test yaptım negatif artı med marka kaç üzerini ölçüyor bilmiyrm iki tane laboquick var onlara da kıyamıyorum bı kaç gün sonra yaparım onunla ovulasyon testim böyle cikti
İnşAllah hayıra alamettir kuzum. Evet 4 günümüz kalıyor benimde şimdi göğüslerimin ucu acımaya başladı belimde feci bir şekilde ağrıyorCanım bulantı eklendi ve yazım var yoktu önceden bunlar Bi de agzımda degişik Bi tat, bazen kusacak gibi oluyorum ama gelmiyo bişey. Ayrıca geceleri çok sıcak oluyo, su içmeye kalkıyorum çişe de kalkıyorum uykularım hep parça pinçik oldu önceden hiç uyanmazdım böyle. Yarın sabah erken gebelik testi yapıcam inşallah çıkar bat a 4 gün kalmış olacak
Baştada söyledim çok erken yaptınız kaç gün vardı bata? Üzülmeyin pozitif düşünün güzeli çağıralım hep beraberOvulasyon silik gebelik testi negatif çıktı
Bat 10 Şubat ama 30 ocakta pik gördüm 31 Ocakta silinmeye basladiBaştada söyledim çok erken yaptınız kaç gün vardı bata? Üzülmeyin pozitif düşünün güzeli çağıralım hep beraber
Yumurtlamayi sıfır sayarsak 7.gun adet ağrım başladı ama ya adet olacam sankiBaştada söyledim çok erken yaptınız kaç gün vardı bata? Üzülmeyin pozitif düşünün güzeli çağıralım hep beraber
14 gün olarak sayarsak 13 şubata denk geliyor 7 gün var daha sıkmayın canınıxı erken yaptınız bence benim 4 günüm var ben bile çıkmaz diye yapmıyorum inşAllah pozitifi görürüz hepimizBat 10 Şubat ama 30 ocakta pik gördüm 31 Ocakta silinmeye basladi
Yumurtlamadan 12 gün sonra adet oluyrm genelde 14 gün olmuyor 5 6 günüm felan var yani14 gün olarak sayarsak 13 şubata denk geliyor 7 gün var daha sıkmayın canınıxı erken yaptınız bence benim 4 günüm var ben bile çıkmaz diye yapmıyorum inşAllah pozitifi görürüz hepimiz
Ben hep 14 gün duyduğum içinYumurtlamadan 12 gün sonra adet oluyrm genelde 14 gün olmuyor 5 6 günüm felan var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?