Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Naptın test yaptın mı canım ?

Bi yukardaki yorumda da yumurta beyazı akıntı gelmiş demişsin ya olabilir valla çünkü aşırı silik çıkmıştı benimki seninki baya koyu yani

Çok şükür Alllahıma HAMİLEYİM KIZLARR sabah erkenden kalktım test yaptım, çok şükür gördüm 2.çizgiyi. Gece çişe uyanmıştım tekrar yataga yatıp dua ettim Allahım rüyada göster bari ya Rabb i dedim ve uyudum sabah kendi kendime uyandım 8 gibi hemen gittim yaptım çok şükür hissediyodum zaten ama insan 2 çizgi görünce eli ayagı titriyormuş ağladım tabi baya şükrettim. Kan testini pzt vereceğiz cünkü pzt annemlere gidicez testi alıp öyle söylerim diye düşündüm. Bunca belirti boşa degilmiş. biliyodum hamile oldugumu. Bat a 4 gün kala predictor yaptım. Benim belirtilerümi yasayan varsa test yapsın erkenden ögrensin varsa bebiş. Yoksa da Bi dahaki aya inşallah herkese dua ediyorum sadece kendime degil. Allah kabul etti duamı inşallah darısı SİZİN basınıza Lilalyak M Minikfaremmm Hiresa JOYz Muges33 C Cachalot

Eklentiler

• IMG-20210206-WA0005.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 62
Ay canım cok sevindim kız demekki boşa degilmis o belirtilerin darısı bizim başımıza hadi bakalımmm

Tebrik ederimm Sağlıkla kucağına al inşallah Ama biriyle karıştırıldım galiba

Bi yukardaki yorumda da yumurta beyazı akıntı gelmiş demişsin ya olabilir valla çünkü aşırı silik çıkmıştı benimki seninki baya koyu yani
Öylemi dersin kuzum ay inşAllah hepimizr nasip olsun ya bekliyorum bakalım sende durumlar ne

Öylemi dersin kuzum ay inşAllah hepimizr nasip olsun ya bekliyorum bakalım sende
Yaa o kadar mutlu oldum ki kuzum maşallah maşallah bu haberi bekleyen gecesini gündüzüne katan herkes en kısa zamanda bu fotoğraftan atsın buralar dolsun taşsın bebiş haberiyle Belirtilerini yazsana kuzum ay bende mi yapsam yarın ama normal test var bende

Bendede kaset var ya 1 tane yapmaya kıyamıyorum 4 gun var daha bata senin kac gun kaldı

4 gün varsa senin de adetine kasette xıkmayabilir cok yeni çünkü. Erken gebelik testi yaptım ben predictor. Bel ve sırt agrısı en şiddetli belirti oydu. Kasık ve alt karın agrısı siskinliği 2. En belirgin belirti. Şişkinlik gaz, Bi gün beyaz akıntı diğer günler yoktu. Mide bulantısı agız kuruluğu. Bunlar vardı yaptım. Inşallah senin de vardır

AAa tebrik ederim canım çok sevindim Allah kucağına almayıda nasib etsin Kirpikler doğruymuş kız
Ahaha sagol canım Allah razı olsun aynen sen de bak aynaya ara sıra Allah sana da versin inşallah duam hepimiz içindi. Benim oldu sırada digerleri var inşallah ben inanıyorum

Anladım ağız kuruluğu hariç hepsi var bendede eczaneden mi aldın testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…