- 1 Aralık 2020
- 612
- 246
- 53
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Üzülme adet olana kadar umut varrrrrrrrrrrrrrOvulasyon silik gebelik testi negatif çıktı
Hadi ya yanlış hissettim ozaman tühh pes etmek yok amaMalesef canım bugün ultra erken gebelik testi yaptım bata 3 gün var yumurtlamadan sonraki 13. Gün ben adeti beklicem bu ay yok bende, sizlerden güzel haberler alırız inşallah
Canım bulantı eklendi ve yazım var yoktu önceden bunlar Bi de agzımda degişik Bi tat, bazen kusacak gibi oluyorum ama gelmiyo bişey. Ayrıca geceleri çok sıcak oluyo, su içmeye kalkıyorum çişe de kalkıyorum uykularım hep parça pinçik oldu önceden hiç uyanmazdım böyle. Yarın sabah erken gebelik testi yapıcam inşallah çıkar bat a 4 gün kalmış olacak
Bi yukardaki yorumda da yumurta beyazı akıntı gelmiş demişsin ya olabilir valla çünkü aşırı silik çıkmıştı benimki seninki baya koyu yaniEvet canım 2 gün önce yani 7 gün kala yaptım zannetmiyorum ya öylemi diyorsun hiç ikinci sefer yumurtlamadım öyle bir şey olduysa ilk olacakkız değerlendir değerlendir sıkıldım iyice birazcık dinleneyim dedim değerlendirmedik valla koyu ama pik kadar değildi elimdede 1 tane test kaldığı için dahada bakamadım
Olsun canım ben zaten kaç aydır alıştım negatif görmeyeHadi ya yanlış hissettim ozaman tühh pes etmek yok ama
Ama ovulasyn testlerin 2. defa pik yaptıOlsun canım ben zaten kaç aydır alıştım negatif görmeye
Eveeeet çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahNaptın test yaptın mı canım ?
Ay canım cok sevindim kız demekki boşa degilmis o belirtilerin darısı bizim başımıza hadi bakalımmmÇok şükür Alllahıma HAMİLEYİM KIZLARRsabah erkenden kalktım test yaptım, çok şükür gördüm 2.çizgiyi. Gece çişe uyanmıştım tekrar yataga yatıp dua ettim Allahım rüyada göster bari ya Rabb i dedim ve uyudum sabah kendi kendime uyandım 8 gibi hemen gittim yaptım çok şükür hissediyodum zaten ama insan 2 çizgi görünce eli ayagı titriyormuş ağladım tabi baya şükrettim. Kan testini pzt vereceğiz cünkü pzt annemlere gidicez testi alıp öyle söylerim diye düşündüm. Bunca belirti boşa degilmiş. biliyodum hamile oldugumu. Bat a 4 gün kala predictor yaptım. Benim belirtilerümi yasayan varsa test yapsın erkenden ögrensin varsa bebiş. Yoksa da Bi dahaki aya inşallah herkese dua ediyorum sadece kendime degil. Allah kabul etti duamı inşallah darısı SİZİN basınıza Lilalyak M Minikfaremmm Hiresa JOYz Muges33 C Cachalot
Tebrik ederimm Sağlıkla kucağına al inşallahÇok şükür Alllahıma HAMİLEYİM KIZLARRsabah erkenden kalktım test yaptım, çok şükür gördüm 2.çizgiyi. Gece çişe uyanmıştım tekrar yataga yatıp dua ettim Allahım rüyada göster bari ya Rabb i dedim ve uyudum sabah kendi kendime uyandım 8 gibi hemen gittim yaptım çok şükür hissediyodum zaten ama insan 2 çizgi görünce eli ayagı titriyormuş ağladım tabi baya şükrettim. Kan testini pzt vereceğiz cünkü pzt annemlere gidicez testi alıp öyle söylerim diye düşündüm. Bunca belirti boşa degilmiş. biliyodum hamile oldugumu. Bat a 4 gün kala predictor yaptım. Benim belirtilerümi yasayan varsa test yapsın erkenden ögrensin varsa bebiş. Yoksa da Bi dahaki aya inşallah herkese dua ediyorum sadece kendime degil. Allah kabul etti duamı inşallah darısı SİZİN basınıza Lilalyak M Minikfaremmm Hiresa JOYz Muges33 C Cachalot
Öylemi dersin kuzum ay inşAllah hepimizr nasip olsun yaBi yukardaki yorumda da yumurta beyazı akıntı gelmiş demişsin ya olabilir valla çünkü aşırı silik çıkmıştı benimki seninki baya koyu yani
Öylemi dersin kuzum ay inşAllah hepimizr nasip olsun yaBi yukardaki yorumda da yumurta beyazı akıntı gelmiş demişsin ya olabilir valla çünkü aşırı silik çıkmıştı benimki seninki baya koyu yani
Yaa o kadar mutlu oldum ki kuzum maşallah maşallah bu haberi bekleyen gecesini gündüzüne katan herkes en kısa zamanda bu fotoğraftan atsın buralar dolsun taşsın bebiş haberiyleÇok şükür Alllahıma HAMİLEYİM KIZLARRsabah erkenden kalktım test yaptım, çok şükür gördüm 2.çizgiyi. Gece çişe uyanmıştım tekrar yataga yatıp dua ettim Allahım rüyada göster bari ya Rabb i dedim ve uyudum sabah kendi kendime uyandım 8 gibi hemen gittim yaptım çok şükür hissediyodum zaten ama insan 2 çizgi görünce eli ayagı titriyormuş ağladım tabi baya şükrettim. Kan testini pzt vereceğiz cünkü pzt annemlere gidicez testi alıp öyle söylerim diye düşündüm. Bunca belirti boşa degilmiş. biliyodum hamile oldugumu. Bat a 4 gün kala predictor yaptım. Benim belirtilerümi yasayan varsa test yapsın erkenden ögrensin varsa bebiş. Yoksa da Bi dahaki aya inşallah herkese dua ediyorum sadece kendime degil. Allah kabul etti duamı inşallah darısı SİZİN basınıza Lilalyak M Minikfaremmm Hiresa JOYz Muges33 C Cachalot
Bendede kaset var ya 1 tane yapmaya kıyamıyorumÖylemi dersin kuzum ay inşAllah hepimizr nasip olsun yabekliyorum bakalım sende
Yaa o kadar mutlu oldum ki kuzum maşallah maşallah bu haberi bekleyen gecesini gündüzüne katan herkes en kısa zamanda bu fotoğraftan atsın buralar dolsun taşsın bebiş haberiyleBelirtilerini yazsana kuzum ay bende mi yapsam yarın ama normal test var bende
4 benim de bat 10 şubat. Kasette çıkmayabilir predictor erken gebelik testi yaptım benBendede kaset var ya 1 tane yapmaya kıyamıyorum4 gun var daha bata senin kac gun kaldı
Pik olmadı o ya ikinci kez koyulaştı çok ama c kadar olmadan silikleşti tekrarAma ovulasyn testlerin 2. defa pik yaptı
4 gün varsa senin de adetine kasette xıkmayabilir cok yeni çünkü. Erken gebelik testi yaptım ben predictor. Bel ve sırt agrısı en şiddetli belirti oydu. Kasık ve alt karın agrısı siskinliği 2. En belirgin belirti. Şişkinlik gaz, Bi gün beyaz akıntı diğer günler yoktu. Mide bulantısı agız kuruluğu. Bunlar vardı yaptım. Inşallah senin de vardırÖylemi dersin kuzum ay inşAllah hepimizr nasip olsun yabekliyorum bakalım sende
Yaa o kadar mutlu oldum ki kuzum maşallah maşallah bu haberi bekleyen gecesini gündüzüne katan herkes en kısa zamanda bu fotoğraftan atsın buralar dolsun taşsın bebiş haberiyleBelirtilerini yazsana kuzum ay bende mi yapsam yarın ama normal test var bende
AAa tebrik ederim canım çok sevindim Allah kucağına almayıda nasib etsinEveeeet çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ahaha sagol canım Allah razı olsunAAa tebrik ederim canım çok sevindim Allah kucağına almayıda nasib etsinKirpikler doğruymuş kız
Anladım ağız kuruluğu hariç hepsi var bendede4 gün varsa senin de adetine kasette xıkmayabilir cok yeni çünkü. Erken gebelik testi yaptım ben predictor. Bel ve sırt agrısı en şiddetli belirti oydu. Kasık ve alt karın agrısı siskinliği 2. En belirgin belirti. Şişkinlik gaz, Bi gün beyaz akıntı diğer günler yoktu. Mide bulantısı agız kuruluğu. Bunlar vardı yaptım. Inşallah senin de vardır
Totem yaptım beklicem ben kuzu4 benim de bat 10 şubat. Kasette çıkmayabilir predictor erken gebelik testi yaptım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?