Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cooook sevindim valla sanki ben testim pozitif çıkmış çok şükür senin gibi kalbi güzel yüzü güzel bebislerin olsun inşaallah

Bat seninde mi 10 subat peki kbakma karısıyo konular ya ondan böyle oldu
Benim 9 şubat ama daha erken olucak galiba karnımda hafif ağrj var. Evet aslında hepimiz yakınız karışıyo benimde yumurtlama 25iydi sonrasında kalmış olmam mümkün değil, olsa öıkardı mutlaka

Tebrik ederim sag salim kucagina almayida nasip etsin gun gun belirtilerini yazdin hissediyordunda

Cooook sevindim valla sanki ben testim pozitif çıkmış çok şükür senin gibi kalbi güzel yüzü güzel bebislerin olsun inşaallah
Aminnn inşAllah ben de her okuduğumda kendime olmuş gibi seviniyordum Allah size de nasip etsin inşallah kendim için ne dilediysem size de aynısı gerçekten içten da ediyorum herkese

Erken gebelik testiyle gebelik testi genelde adetten sonra gosterir
Ben adetten önce de sonuc alınıyor diye bildigi için bu markayı tercih ettim ve göründü çki zaten belirtim de cok. Ama kan testi daha kesin olur tsbiki yaptırcam pzt

Eklentiler

• Screenshot_20210205-145538.webp
    25 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG-20210206-WA0005.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 44
Ben adetten önce de sonuc alınıyor diye bildigi için bu markayı tercih ettim ve göründü çki zaten belirtim de cok. Ama kan testi daha kesin olur tsbiki yaptırcam pzt
Merhaba çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah yumurtlamanızın kaçıncı günüydü acaba test yaptığınızda?

Benim 9 şubat ama daha erken olucak galiba karnımda hafif ağrj var. Evet aslında hepimiz yakınız karışıyo benimde yumurtlama 25iydi sonrasında kalmış olmam mümkün değil, olsa öıkardı mutlaka
Evet benmde o sıralar yumurtlama ama belirti 0 ama adet sancısıda yok hadi hayırlısı beklemekten baska care yok olmassa diger aya daha dikkatli daha saglıklı ilerleriz bu yolda

Hayırlı olsun kuzummm masallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin çok sevindim duan içinde çok teşekkür ederim insallah bende yarın sabah yapacağım ozaman umutlandımmm

Normal kaset test yapsan çıkar mı acaba bende erken gebelik yok evde
Yapma cnm günlerimiz aynı seninle kasetle ben yaptım bugün cıkmadı :) var mı yok mu bilmiyoruz ama bende sonuç bugün bu salıyı beklemek daha hayırlı olacak

Evet benmde o sıralar yumurtlama ama belirti 0 ama adet sancısıda yok hadi hayırlısı beklemekten baska care yok olmassa diger aya daha dikkatli daha saglıklı ilerleriz bu yolda
Aynen canım ben bu ay doktora gideyim bi ultrasonla bakılsın diyorum, bende sorun yoksa eşimi götürcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…