- 1 Aralık 2020
- 612
- 246
- 53
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Bat seninde mi 10 subat peki kbakma karısıyo konular ya ondan böyle olduPik olmadı o ya ikinci kez koyulaştı çok ama c kadar olmadan silikleşti tekrar
Cooook sevindim valla sanki ben testim pozitif çıkmış çok şükür senin gibi kalbi güzel yüzü güzel bebislerin olsun inşaallahÇok şükür Alllahıma HAMİLEYİM KIZLARRsabah erkenden kalktım test yaptım, çok şükür gördüm 2.çizgiyi. Gece çişe uyanmıştım tekrar yataga yatıp dua ettim Allahım rüyada göster bari ya Rabb i dedim ve uyudum sabah kendi kendime uyandım 8 gibi hemen gittim yaptım çok şükür hissediyodum zaten ama insan 2 çizgi görünce eli ayagı titriyormuş ağladım tabi baya şükrettim. Kan testini pzt vereceğiz cünkü pzt annemlere gidicez testi alıp öyle söylerim diye düşündüm. Bunca belirti boşa degilmiş. biliyodum hamile oldugumu. Bat a 4 gün kala predictor yaptım. Benim belirtilerümi yasayan varsa test yapsın erkenden ögrensin varsa bebiş. Yoksa da Bi dahaki aya inşallah herkese dua ediyorum sadece kendime degil. Allah kabul etti duamı inşallah darısı SİZİN basınıza Lilalyak M Minikfaremmm @Hiresa JOYz Muges33 @Cachalot
Bende bugün adet sancısı var bel bacak kasık da yumurtlamanın yedinci günü sen negatifi kaçıncı günde görmüştün bugün 10.gunun değil miEveeeet çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim 9 şubat ama daha erken olucak galiba karnımda hafif ağrj var. Evet aslında hepimiz yakınız karışıyo benimde yumurtlama 25iydi sonrasında kalmış olmam mümkün değil, olsa öıkardı mutlakaBat seninde mi 10 subat peki kbakma karısıyo konular ya ondan böyle oldu
Tebrik ederim sag salim kucagina almayida nasip etsin gun gun belirtilerini yazdin hissediyordundaÇok şükür Alllahıma HAMİLEYİM KIZLARRsabah erkenden kalktım test yaptım, çok şükür gördüm 2.çizgiyi. Gece çişe uyanmıştım tekrar yataga yatıp dua ettim Allahım rüyada göster bari ya Rabb i dedim ve uyudum sabah kendi kendime uyandım 8 gibi hemen gittim yaptım çok şükür hissediyodum zaten ama insan 2 çizgi görünce eli ayagı titriyormuş ağladım tabi baya şükrettim. Kan testini pzt vereceğiz cünkü pzt annemlere gidicez testi alıp öyle söylerim diye düşündüm. Bunca belirti boşa degilmiş. biliyodum hamile oldugumu. Bat a 4 gün kala predictor yaptım. Benim belirtilerümi yasayan varsa test yapsın erkenden ögrensin varsa bebiş. Yoksa da Bi dahaki aya inşallah herkese dua ediyorum sadece kendime degil. Allah kabul etti duamı inşallah darısı SİZİN basınıza Lilalyak M Minikfaremmm @Hiresa JOYz Muges33 @Cachalot
Evet cok şükürTebrik ederim sag salim kucagina almayida nasip etsin gun gun belirtilerini yazdin hissediyordunda
Evet, ben Bi hafta kala yaptım negatifti kaset test. Bugün 4 g0n kala yaptım pozitifBende bugün adet sancısı var bel bacak kasık da yumurtlamanın yedinci günü sen negatifi kaçıncı günde görmüştün bugün 10.gunun değil mi
Aminnn inşAllahCooook sevindim valla sanki ben testim pozitif çıkmış çok şükür senin gibi kalbi güzel yüzü güzel bebislerin olsun inşaallah
Erken gebelik testiyle gebelik testi genelde adetten sonra gosterirEvet, ben Bi hafta kala yaptım negatifti kaset test. Bugün 4 g0n kala yaptım pozitif
Evet kusura bakma daha ögrenemedimTebrik ederimm Sağlıkla kucağına al inşallahAma biriyle karıştırıldım galiba
Yok yok senlik bişey değil kesin B Bir bebekmeselesi ile karıştıEvet kusura bakma daha ögrenemedim
Ben adetten önce de sonuc alınıyor diye bildigi için bu markayı tercih ettim ve göründü çki zaten belirtim de cok. Ama kan testi daha kesin olur tsbiki yaptırcam pztErken gebelik testiyle gebelik testi genelde adetten sonra gosterir
Cizgi net zaten silik degil kan tahlilinde yuksek cikar beta hcg hormonunBen adetten önce de sonuc alınıyor diye bildigi için bu markayı tercih ettim ve göründü çki zaten belirtim de cok. Ama kan testi daha kesin olur tsbiki yaptırcam pzt
Merhaba çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallahBen adetten önce de sonuc alınıyor diye bildigi için bu markayı tercih ettim ve göründü çki zaten belirtim de cok. Ama kan testi daha kesin olur tsbiki yaptırcam pzt
Evet benmde o sıralar yumurtlama ama belirti 0 ama adet sancısıda yok hadi hayırlısı beklemekten baska care yok olmassa diger aya daha dikkatli daha saglıklı ilerleriz bu yoldaBenim 9 şubat ama daha erken olucak galiba karnımda hafif ağrj var. Evet aslında hepimiz yakınız karışıyo benimde yumurtlama 25iydi sonrasında kalmış olmam mümkün değil, olsa öıkardı mutlaka
Çok şükür Alllahıma HAMİLEYİM KIZLARRsabah erkenden kalktım test yaptım, çok şükür gördüm 2.çizgiyi. Gece çişe uyanmıştım tekrar yataga yatıp dua ettim Allahım rüyada göster bari ya Rabb i dedim ve uyudum sabah kendi kendime uyandım 8 gibi hemen gittim yaptım çok şükür hissediyodum zaten ama insan 2 çizgi görünce eli ayagı titriyormuş ağladım tabi baya şükrettim. Kan testini pzt vereceğiz cünkü pzt annemlere gidicez testi alıp öyle söylerim diye düşündüm. Bunca belirti boşa degilmiş. biliyodum hamile oldugumu. Bat a 4 gün kala predictor yaptım. Benim belirtilerümi yasayan varsa test yapsın erkenden ögrensin varsa bebiş. Yoksa da Bi dahaki aya inşallah herkese dua ediyorum sadece kendime degil. Allah kabul etti duamı inşallah darısı SİZİN basınıza Lilalyak M Minikfaremmm @Hiresa JOYz Muges33 @Cachalot
Kuzum sende leke geldimi ben onu soracaktım belirtilerimiz çok benziyordu yaEveeeet çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Normal kaset test yapsan çıkar mı acaba bende erken gebelik yok evdeBen adetten önce de sonuc alınıyor diye bildigi için bu markayı tercih ettim ve göründü çki zaten belirtim de cok. Ama kan testi daha kesin olur tsbiki yaptırcam pzt
Yapma cnm günlerimiz aynı seninle kasetle ben yaptım bugün cıkmadı :) var mı yok mu bilmiyoruz ama bende sonuç bugün bu salıyı beklemek daha hayırlı olacakNormal kaset test yapsan çıkar mı acaba bende erken gebelik yok evde
Aynen canım ben bu ay doktora gideyim bi ultrasonla bakılsın diyorum, bende sorun yoksa eşimi götürcemEvet benmde o sıralar yumurtlama ama belirti 0 ama adet sancısıda yok hadi hayırlısı beklemekten baska care yok olmassa diger aya daha dikkatli daha saglıklı ilerleriz bu yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?