Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım ben bu ay doktora gideyim bi ultrasonla bakılsın diyorum, bende sorun yoksa eşimi götürcem
Bende benimkini sperm testine yollamaya calısıyorum doktoru daha gelmemis ya en yakın zamanda sıkıntının ne oldugunu ogrenmek istiyorum bebek icin sabrederim ama bu belirsizlige sabredemiyorum iste saglık skntısı varmı yokmu hangi vitamin eksik duşunn dusun bi hal oldum

Kurma kendini canım artık hiç bişey eskisi gibi değil hormonlarımız yediklerimiz içtiklerimiz kazaya gebe kalmalar azalıyor. Düşüne düşüne kendini hasta edersin mazallah. Eşin doktora gitmiyosa da çiğ yemiş bitter çikolata muz falan yedir.

Herşey etkiliyo valla kadında olduğu kadar spermlerinde hızı, sayısı, ömrü bakacaz artık

Tamam denicem kuzum saolasın dedigin gibi artık takmamak lazım ozaman düzlüğe cıkıcaz işte hayırlısıyla

Peki size Bi şey sorcam hani adete yakın ovülasyon testi pozitif çıkanlar Hamile olabiliyor ya ovülasyon testi silik çıkıp Hamile kalanlar oldu mu hiç
Öyle olan olduğu söyleniyor ama bilmiyrm benim adetten iki gün önce eşit koyuluktaydi ama adet olmuştum

Kızlar bacaklarım çok agriyor adet onceside ağrır bel kasik da ağrıyor gebelik de bccak ağrısı oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…