- 21 Ağustos 2019
- 861
- 534
- 103
- 28
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Yanlış yazdım pardon, 1 veya 2 şubattı canım adete vardı baya 8 9 gün. fotoğraf da çekmedim biliyodum cok erkendi çıkmazdı. Çıkmadı da zaten o yüzden testi attım hiç tarih falan da not almadım normalde saklarım ama.
Eski mesajlarına bakayım yazmistin sanki arkadaşın ısrarı ile yaptım demistinYanlış yazdım pardon, 1 veya 2 şubattı canım adete vardı baya 8 9 gün. fotoğraf da çekmedim biliyodum cok erkendi çıkmazdı. Çıkmadı da zaten o yüzden testi attım hiç tarih falan da not almadım normalde saklarım ama.
Yumurtlamadan sonra 7.gunum demişsin yorumda salı sabah yapmışsın testi yani 2 Şubat negatif 4 gün önceYanlış yazdım pardon, 1 veya 2 şubattı canım adete vardı baya 8 9 gün. fotoğraf da çekmedim biliyodum cok erkendi çıkmazdı. Çıkmadı da zaten o yüzden testi attım hiç tarih falan da not almadım normalde saklarım ama.
Evet ben de WhatsApp a baktım da bulamadım çagrı olarak konuşmuştuk çünkü arkadasımlaEski mesajlarına bakayım yazmistin sanki arkadaşın ısrarı ile yaptım demistin
Hıı iyi bari 1 veya 2si diye hatırlıyodum zatenYumurtlamadan sonra 7.gunum demişsin yorumda salı sabah yapmışsın testi yani 2 Şubat negatif 4 gün öncebu sabah benimde7.gunumdu yumurtlama gününü saymıyorum catlamadan itibaren benimde negatif çıktı testlerim kuruyunca çok çok hafif kuruma çizgisi gibi cizgi çıkıyor
İnşaallah hayırlısı olsunHıı iyi bari 1 veya 2si diye hatırlıyodum zatensen 10unda falan yap erken gebelik testi. Inşallah sen de görürsün çift çizgiyi
Amin canım inşallahÖylemi dersin kuzum ay inşAllah hepimizr nasip olsun yabekliyorum bakalım sende durumlar ne
Bütün belirtileri yaşayıp totem yapıp yapıp sonu hüsran olması sence daha mı iyi tatlım belki öyle belli ediyor seninkideAmin canım inşallahBenim aynı ya hiçbir belirtim yok sizin umut edecek belirtileriniz var en azından
Hadi yaa beni de etiketle bişey çıkarsa merakla bekliyorumBütün belirtileri yaşayıp totem yapıp yapıp sonu hüsran olması sence daha mı iyi tatlım belki öyle belli ediyor seninkidebende eşime erken gebelik testi aldırdım yarın sabah yapacağım bakalım merak içerisindeyim aslında bekleyecektim selisayla pik günlerimiz ve batımız aynı bende bi deneyeyim dedim inşAllah hayırlısı ile görürüm çiftleri
Olur etiketlerim tabiHadi yaa beni de etiketle bişey çıkarsa merakla bekliyorum
Kafam attı artık benimde yarin gidip kan vericemBütün belirtileri yaşayıp totem yapıp yapıp sonu hüsran olması sence daha mı iyi tatlım belki öyle belli ediyor seninkidebende eşime erken gebelik testi aldırdım yarın sabah yapacağım bakalım merak içerisindeyim aslında bekleyecektim selisayla pik günlerimiz ve batımız aynı bende bi deneyeyim dedim inşAllah hayırlısı ile görürüm çiftleri
Kafam attı artık benimde yarin gidip kan vericem
Hayırlı olsun canım hangi gün çatlama oldu 31 Ocak benim catlamaGünaydın arkadaşlar. Bat 15 Ocak olanlar topiğinde geçen ay beraber beklemiştik ama regl olmuştum . Bu ay benim döngümden dolayı bat kaydı 11 ya da 12 Şubat oldu. Hislerim çok farklıydı bu ay bugün sabah laboquick normal kaset test yaptım. Sanırım hamileyim. Çatlamanın 11. Günü..İnşallah sizde iyi haberler alırsınız
26 ocak pik gördüm ben testleri hep akşam 8’de yaparım. Aynı gece kasık ağrım oldu çatladı bence.Hayırlı olsun canım hangi gün çatlama oldu 31 Ocak benim catlama
Sağ taraftakinde sanki bi çizgi var amaS yazan dün sabah ki
Diğerinde de var ama coooook silik ben zor gördüm dün şaşı oldum resmen bide ben çok test yaptım kuruma cizgisine benzetemedim bu sabah yaptığımı bide dedim dünden koyu cikarsa vardır elimde de iki tane laboquick kaldı bu resimdekiler artimed marka belim bacagim kasigm ağrıyor normalde adete yakın kalp ritmim bozulur ateş basar ayaklarımın alti yanar onlar olmadı bu ay bakalımSağ taraftakinde sanki bi çizgi var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?