Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yanlış yazdım pardon, 1 veya 2 şubattı canım adete vardı baya 8 9 gün. fotoğraf da çekmedim biliyodum cok erkendi çıkmazdı. Çıkmadı da zaten o yüzden testi attım hiç tarih falan da not almadım normalde saklarım ama.

Eski mesajlarına bakayım yazmistin sanki arkadaşın ısrarı ile yaptım demistin

Yumurtlamadan sonra 7.gunum demişsin yorumda salı sabah yapmışsın testi yani 2 Şubat negatif 4 gün önce bu sabah benimde7.gunumdu yumurtlama gününü saymıyorum catlamadan itibaren benimde negatif çıktı testlerim kuruyunca çok çok hafif kuruma çizgisi gibi cizgi çıkıyor

Hıı iyi bari 1 veya 2si diye hatırlıyodum zaten sen 10unda falan yap erken gebelik testi. Inşallah sen de görürsün çift çizgiyi

Amin canım inşallah Benim aynı ya hiçbir belirtim yok sizin umut edecek belirtileriniz var en azından
Bütün belirtileri yaşayıp totem yapıp yapıp sonu hüsran olması sence daha mı iyi tatlım belki öyle belli ediyor seninkide bende eşime erken gebelik testi aldırdım yarın sabah yapacağım bakalım merak içerisindeyim aslında bekleyecektim selisayla pik günlerimiz ve batımız aynı bende bi deneyeyim dedim inşAllah hayırlısı ile görürüm çiftleri

Hadi yaa beni de etiketle bişey çıkarsa merakla bekliyorum

Kafam attı artık benimde yarin gidip kan vericem

Günaydın arkadaşlar. Bat 15 Ocak olanlar topiğinde geçen ay beraber beklemiştik ama regl olmuştum . Bu ay benim döngümden dolayı bat kaydı 11 ya da 12 Şubat oldu. Hislerim çok farklıydı bu ay bugün sabah laboquick normal kaset test yaptım. Sanırım hamileyim. Çatlamanın 11. Günü..İnşallah sizde iyi haberler alırsınız

Eklentiler

• 40588BC4-C8BB-4A29-8C12-1D7A13656CB9.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar 30 ocak pik 31 Ocak siliklesme olmuştu ovulasyonda bugün yumurtlama gününü saymazsam 8.gun dün sabah artı med marka normal kaset test yapmıştım bı saat sonra telde görünmeyen benim zorla gördüğüm bişey var gibiydi kuruma çizgisi dedim ama bu sabah yaptım daha koyu çıktı kuruma çizgisi ölme ihtimali varmidir

Hayırlı olsun canım hangi gün çatlama oldu 31 Ocak benim catlama

Sağ taraftakinde sanki bi çizgi var ama
Diğerinde de var ama coooook silik ben zor gördüm dün şaşı oldum resmen bide ben çok test yaptım kuruma cizgisine benzetemedim bu sabah yaptığımı bide dedim dünden koyu cikarsa vardır elimde de iki tane laboquick kaldı bu resimdekiler artimed marka belim bacagim kasigm ağrıyor normalde adete yakın kalp ritmim bozulur ateş basar ayaklarımın alti yanar onlar olmadı bu ay bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…