- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Laboquick bence en doğrusu. Geçen 2 ay hayalet çizgi değil kuruma çizgisi bile görmedim. Bence bir kaç gün bekleyip onu yapın. İnşallah sağlıklı bir şekilde sizden de iyi haberleri alırızDiğerinde de var ama coooook silik ben zor gördüm dün şaşı oldum resmen bide ben çok test yaptım kuruma cizgisine benzetemedim bu sabah yaptığımı bide dedim dünden koyu cikarsa vardır elimde de iki tane laboquick kaldı bu resimdekiler artimed marka belim bacagim kasigm ağrıyor normalde adete yakın kalp ritmim bozulur ateş basar ayaklarımın alti yanar onlar olmadı bu ay bakalım
Bende hissediyor gibiyim ama korkuyorum da bı yandan bilmiyrm istiyorum olmasını geçen ay erken gebelik testi 6 tane silik çıktı prodoctor gebeyim sanmıştım degilmisimLaboquick bence en doğrusu. Geçen 2 ay hayalet çizgi değil kuruma çizgisi bile görmedim. Bence bir kaç gün bekleyip onu yapın. İnşallah sağlıklı bir şekilde sizden de iyi haberleri alırızAma hislerde çok önemli ona emin oldum..
Evet hatırlıyorum silik testlerinizi hatta bende dayanamayıp prodoctor yapmıştımBende hissediyor gibiyim ama korkuyorum da bı yandan bilmiyrm istiyorum olmasını geçen ay erken gebelik testi 6 tane silik çıktı prodoctor gebeyim sanmıştım degilmisim
Silik görünüyor ama bu markayı bilmiyrmSelam kizlar bende ikinci icin 2 senedir ugrasiyorum , adetime 5 gün var test yaptim sanki cizgi var, dünde yapmistim yine gördüm zorda olsa ama uyduruyorum sandim. Sizcede varmi? Insallah hepimize nasip eder allahim
Çok sevindim tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahGünaydın arkadaşlar. Bat 15 Ocak olanlar topiğinde geçen ay beraber beklemiştik ama regl olmuştum . Bu ay benim döngümden dolayı bat kaydı 11 ya da 12 Şubat oldu. Hislerim çok farklıydı bu ay bugün sabah laboquick normal kaset test yaptım. Sanırım hamileyim. Çatlamanın 11. Günü..İnşallah sizde iyi haberler alırsınız
Ben de Bi çizgi gördüm sağ tarafta hadi inşallahS yazan dün sabah ki
Canim hep kullaniyorum bu markayi, ilk defa böyle cikiyoSilik görünüyor ama bu markayı bilmiyrm
Çok teşekkür ederimÇok sevindim tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Baya rahatladı kafam öyle böyle değil. 0.100 cıktıKafanız rahatlayacaksa verin tabi
Ya benim de 28i catlama bi iki günden bende test yapıcam nasıl hissettniz belirtiler neydiLaboquick bence en doğrusu. Geçen 2 ay hayalet çizgi değil kuruma çizgisi bile görmedim. Bence bir kaç gün bekleyip onu yapın. İnşallah sağlıklı bir şekilde sizden de iyi haberleri alırızAma hislerde çok önemli ona emin oldum..
Benim çoğu belirti var hala daha devam ediyor ki 3 gün var adetime test yaptım çıkmadı adet belirtisi demekkiBaya rahatladı kafam öyle böyle değil. 0.100 cıktıkendimi kutluyorum. Bu kadar sacma sapan belirtiyle ancak bu kadar düşük cıkabilirdi harika! Beni bosverin siz devam edin arkadaslar. ya sabir cidden
Aynen benim ki zaten kan testi oldugu icin garanti negatiftir. Senin hala umudun var ❤Benim çoğu belirti var hala daha devam ediyor ki 3 gün var adetime test yaptım çıkmadı adet belirtisi demekki
Yok yapmadım ya adet günüm geçerse yaparım artıkOlur etiketlerim tabisen hiç tesr yaptın mı?
Bencede yapma canım ben yaptımda nr olduYok yapmadım ya adet günüm geçerse yaparım artık
Bilmiyorumki umutlar tükeniyorAynen benim ki zaten kan testi oldugu icin garanti negatiftir. Senin hala umudun var ❤
Canım cok Cook silik çizgi görüyorum ama.. Ben mi yanlış görüyorumSelisay Bende yaptım canım bugün test silik çizgi bile yok bat a 3 gün var
Öyle hissettim ama bende kendimi ona inandırmak istemedim sonra daha çok üzülüyorum çünküCanım cok Cook silik çizgi görüyorum ama.. Ben mi yanlış görüyorum
Adet öncesi testte çıkmayıp sonrasında çıkan da var hiç belli olmaz hakkımızda hayırlısı artıkBencede yapma canım ben yaptımda nr olduvarsa zaten günün geçince anlar öğrenirsin hakkımızda hyırlısı olsun inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?