Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Laboquick bence en doğrusu. Geçen 2 ay hayalet çizgi değil kuruma çizgisi bile görmedim. Bence bir kaç gün bekleyip onu yapın. İnşallah sağlıklı bir şekilde sizden de iyi haberleri alırız Ama hislerde çok önemli ona emin oldum..

Bende hissediyor gibiyim ama korkuyorum da bı yandan bilmiyrm istiyorum olmasını geçen ay erken gebelik testi 6 tane silik çıktı prodoctor gebeyim sanmıştım degilmisim

Bende hissediyor gibiyim ama korkuyorum da bı yandan bilmiyrm istiyorum olmasını geçen ay erken gebelik testi 6 tane silik çıktı prodoctor gebeyim sanmıştım degilmisim
Evet hatırlıyorum silik testlerinizi hatta bende dayanamayıp prodoctor yapmıştım Ama benim onda da hiç çizgi çıkmamıştı. En iyisi normal kaset testler

Selam kizlar bende ikinci icin 2 senedir ugrasiyorum , adetime 5 gün var test yaptim sanki cizgi var, dünde yapmistim yine gördüm zorda olsa ama uyduruyorum sandim. Sizcede varmi? Insallah hepimize nasip eder allahim

Eklentiler

• 20210207_071124.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 77
  • 20210207_071037.webp
    12 KB · Görüntüleme: 76
Çok sevindim tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Kafanız rahatlayacaksa verin tabi
Baya rahatladı kafam öyle böyle değil. 0.100 cıktı kendimi kutluyorum. Bu kadar sacma sapan belirtiyle ancak bu kadar düşük cıkabilirdi harika! Beni bosverin siz devam edin arkadaslar. ya sabir cidden

Ya benim de 28i catlama bi iki günden bende test yapıcam nasıl hissettniz belirtiler neydi

Baya rahatladı kafam öyle böyle değil. 0.100 cıktı kendimi kutluyorum. Bu kadar sacma sapan belirtiyle ancak bu kadar düşük cıkabilirdi harika! Beni bosverin siz devam edin arkadaslar. ya sabir cidden
Benim çoğu belirti var hala daha devam ediyor ki 3 gün var adetime test yaptım çıkmadı adet belirtisi demekki

Benim çoğu belirti var hala daha devam ediyor ki 3 gün var adetime test yaptım çıkmadı adet belirtisi demekki
Aynen benim ki zaten kan testi oldugu icin garanti negatiftir. Senin hala umudun var ❤

Selisay Bende yaptım canım bugün test silik çizgi bile yok bat a 3 gün var

Eklentiler

• 7E036C3F-AEB0-4AB8-A1C3-409E31F5CBA4.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 51
  • BC6BAC63-57BF-428B-9264-274501307BF8.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…