Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle hissettim ama bende kendimi ona inandırmak istemedim sonra daha çok üzülüyorum çünkü
Canını sıkma biraz daha ekle adet günü yaparsın 2 gün oyalan film falan izle evde işlerini yap (ama fazla yormadan kendini bebek vardır belki) adet günü yap cıkar artık orda

Ya benim de 28i catlama bi iki günden bende test yapıcam nasıl hissettniz belirtiler neydi
Sadece hafif göğüslerim dolgunlaştı. Yani normal dönemde olsam hiç takılmam. Ama insan bekleyince her belirtiyi arıyor kendinde. Ama en önemlisi çok kuvvetli bir his vardı çatlama gününden beri çok garip

Hissediyo insan yaaa, sen de hissediyorsan vardır dün sabah testi yaptım beklerken o kadar emindim ki 2.çizgi çıkacagından. Çıkmayadabilirdi ama hissediyodum sanki bildigi bişeyi sadece orda tekrarlamış gibi oldu ama hem hissedip hem görünce agladım şaşırdım.. Tuhaftı. Allah herkese nasip etsin

Öylede ne bilim ya Allahtan ümit kesilmez seninde 10 şubattı dimi
Evet canım 10 şubat hatta benim adet günümden 4 gün önce kahverengi lekelenmem olurdu doktor luteal faz eksikliğin var dedi progestan kullan yoksa döllenme olsa da tutunamaz dedi geçen ay başladım kullanmaya çok şükür leke gelmedi öncesinde şimdi bu ay da henüz yok daha gebelikten daha çok onu takip ediyorum ben

İnşAllah 9 ay boyuncada hiç görmezsin hayırlı haberlerin olsun inşallah

Amin kesinlikle doğru. Sabah dayanamadım yaptım testi gördüm çift çizgiyi çok şükür

Eklentiler

• AAB00F72-023F-4C21-BF56-545EAC8C88DF.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 56
HAyırlı olsun canım

Kızlar bu ay testi pozitif cıkanlar cvp verebilir mi
Yumurtlamadan itibaren gögüs ağrısı başladı bende bata 4-5 gün var ve agrı eskisi gibi değil sanki azaldı gibi sizde nasıl oldu azalınca acaba adet mi olcam diye korku basladı göğüs ağrısı durumunuzu yazarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…