- 21 Ağustos 2019
- 861
- 534
- 103
- 28
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Canını sıkma biraz daha ekle adet günü yaparsın 2 gün oyalan film falan izle evde işlerini yap (ama fazla yormadan kendini bebek vardır belki) adet günü yap cıkar artık ordaÖyle hissettim ama bende kendimi ona inandırmak istemedim sonra daha çok üzülüyorum çünkü
Hayırlısı olsun kuzum yapacak bsey yok beklerim 2 gün dahaCanını sıkma biraz daha ekle adet günü yaparsın 2 gün oyalan film falan izle evde işlerini yap (ama fazla yormadan kendini bebek vardır belki) adet günü yap cıkar artık orda
Sadece hafif göğüslerim dolgunlaştı. Yani normal dönemde olsam hiç takılmam. Ama insan bekleyince her belirtiyi arıyor kendinde. Ama en önemlisi çok kuvvetli bir his vardı çatlama gününden beri çok garipYa benim de 28i catlama bi iki günden bende test yapıcam nasıl hissettniz belirtiler neydi
Öylede ne bilim ya Allahtan ümit kesilmezAdet öncesi testte çıkmayıp sonrasında çıkan da var hiç belli olmaz hakkımızda hayırlısı artık
Ben silik gördümSelisay Bende yaptım canım bugün test silik çizgi bile yok bat a 3 gün var
Hissediyo insan yaaa, sen de hissediyorsan vardır dün sabah testi yaptım beklerken o kadar emindim ki 2.çizgi çıkacagından. Çıkmayadabilirdi ama hissediyodum sanki bildigi bişeyi sadece orda tekrarlamış gibi oldu ama hem hissedip hem görünce agladım şaşırdım.. Tuhaftı. Allah herkese nasip etsinSadece hafif göğüslerim dolgunlaştı. Yani normal dönemde olsam hiç takılmam. Ama insan bekleyince her belirtiyi arıyor kendinde. Ama en önemlisi çok kuvvetli bir his vardı çatlama gününden beri çok garip
Evet canım 10 şubat hatta benim adet günümden 4 gün önce kahverengi lekelenmem olurdu doktor luteal faz eksikliğin var dedi progestan kullan yoksa döllenme olsa da tutunamaz dedi geçen ay başladım kullanmaya çok şükür leke gelmedi öncesinde şimdi bu ay da henüz yok daha gebelikten daha çok onu takip ediyorum benÖylede ne bilim ya Allahtan ümit kesilmezseninde 10 şubattı dimi
İnşAllah 9 ay boyuncada hiç görmezsinEvet canım 10 şubat hatta benim adet günümden 4 gün önce kahverengi lekelenmem olurdu doktor luteal faz eksikliğin var dedi progestan kullan yoksa döllenme olsa da tutunamaz dedi geçen ay başladım kullanmaya çok şükür leke gelmedi öncesinde şimdi bu ay da henüz yok daha gebelikten daha çok onu takip ediyorum ben
Bilmiyorum canım ya ben anlamadım görmek istediğim için görüyorum diye düşünüyorumBen silik gördüm
Amin kesinlikle doğru. Sabah dayanamadım yaptım testi gördüm çift çizgiyi çok şükürHissediyo insan yaaa, sen de hissediyorsan vardır dün sabah testi yaptım beklerken o kadar emindim ki 2.çizgi çıkacagından. Çıkmayadabilirdi ama hissediyodum sanki bildigi bişeyi sadece orda tekrarlamış gibi oldu ama hem hissedip hem görünce agladım şaşırdım.. Tuhaftı. Allah herkese nasip etsin
HAyırlı olsun canımGünaydın arkadaşlar. Bat 15 Ocak olanlar topiğinde geçen ay beraber beklemiştik ama regl olmuştum . Bu ay benim döngümden dolayı bat kaydı 11 ya da 12 Şubat oldu. Hislerim çok farklıydı bu ay bugün sabah laboquick normal kaset test yaptım. Sanırım hamileyim. Çatlamanın 11. Günü..İnşallah sizde iyi haberler alırsınız
Çok teşekkür ederimHAyırlı olsun canım
Ay cok sevindim gözün aydın Allah kucagımıza almayı nasip etsinAmin kesinlikle doğru. Sabah dayanamadım yaptım testi gördüm çift çizgiyi çok şükür
Çok teşekkür ederimAy cok sevindim gözün aydın Allah kucagımıza almayı nasip etsin
Bat larımız da yakın sanırım 11 ya da 12 Şubat benimAy cok sevindim gözün aydın Allah kucagımıza almayı nasip etsin
Sanki çok silik bişey varSelisay Bende yaptım canım bugün test silik çizgi bile yok bat a 3 gün var
İnşallah canım benim hepimizinİnşAllah 9 ay boyuncada hiç görmezsinhayırlı haberlerin olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?