Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan testini ne zaman vermeyi planlıyorsunuz. Eşim acele etme reglin 1 hafta 10 gün geçsin diyor
Eşiniz haklı, aslında adet gecikmesi den sonra kan verilse daha yüksek cıkar ama, Bi yandan da kanda adeti beklemeden de sonuç çıkıyor zaten ha önce ha sonra. Sonra yaptırın demeleri amacı kimyasal gebelik boş gebelik olabilme ihtimali. Benim idrarımda çıktığı için kanda da hayli hayli çıkar diye düşünüyorum

Evet haklısınız ama işte insan sabırsızlanıyor. Kızımda idrar testini regl gecikmesinden 1 hafta sonra yapmıştım. Doktora ilk gittiğimde de keseyi görmüştüm Şu an o sabrıma şaşırıyorum. Sanırım haftaya pazartesi kan vermek daha doğru. Kaset testlerle de koyulaşmayı takip ederim

Canim benim her ay gögüs agrim olur bu ay daha hic olmadi ve adetime 5 gün var bügün silik bi cizgi gördüm iki senedir hic göremedigim ve aninda cikan cizgi insallah yanilmam

Bende çok belirgin bir ağrı olmadı iki gündür var hafif birşeyler. Ama normal dönem olsa farketmeyeceğim cinsten. Benim de bata 4 ya da 5 gün var

Oo aynen 6 haftalıkken ögrenmişssiniz acile gidip kan mı versem ben de ya yasak ya bişry olur mu

Bende çok belirgin bir ağrı olmadı iki gündür var hafif birşeyler. Ama normal dönem olsa farketmeyeceğim cinsten. Benim de bata 4 ya da 5 gün var

Canim senin yumurtlama kacindaydi ?

Hiç bilmiyorum ama acile gidilebilir sonuçta rahatsız da olabilir insan. Normalde doktor randevusu olanlar çıkabiliyor.
Evet de elimde Bi belge falan da yok durdururlarsa? Testi yanıma alsam hamile oldugumu ögrendim acile gidip kan vermem lazım drsem bişey olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…