- 21 Ağustos 2019
- 861
- 534
- 103
- 28
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Aynen benım 10 şubatBat larımız da yakın sanırım 11 ya da 12 Şubat benim
Amin canım ınşallahÇok teşekkür ederimSizin de hayırlı olsun sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin ikimize de
Kan testini ne zaman vermeyi planlıyorsunuz. Eşim acele etme reglin 1 hafta 10 gün geçsin diyorÇok teşekkür ederimSizin de hayırlı olsun sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin ikimize de
Eşiniz haklı, aslında adet gecikmesi den sonra kan verilse daha yüksek cıkar ama, Bi yandan da kanda adeti beklemeden de sonuç çıkıyor zaten ha önce ha sonra. Sonra yaptırın demeleri amacı kimyasal gebelik boş gebelik olabilme ihtimali. Benim idrarımda çıktığı için kanda da hayli hayli çıkar diye düşünüyorumKan testini ne zaman vermeyi planlıyorsunuz. Eşim acele etme reglin 1 hafta 10 gün geçsin diyor
Evet haklısınız ama işte insan sabırsızlanıyor. Kızımda idrar testini regl gecikmesinden 1 hafta sonra yapmıştım. Doktora ilk gittiğimde de keseyi görmüştümEşiniz haklı, aslında adet gecikmesi den sonra kan verilse daha yüksek cıkar ama, Bi yandan da kanda adeti beklemeden de sonuç çıkıyor zaten ha önce ha sonra. Sonra yaptırın demeleri amacı kimyasal gebelik boş gebelik olabilme ihtimali. Benim idrarımda çıktığı için kanda da hayli hayli çıkar diye düşünüyorum
Canim benim her ay gögüs agrim olur bu ay daha hic olmadi ve adetime 5 gün var bügün silik bi cizgi gördüm iki senedir hic göremedigim ve aninda cikan cizgi insallah yanilmamKızlar bu ay testi pozitif cıkanlar cvp verebilir mi
Yumurtlamadan itibaren gögüs ağrısı başladı bende bata 4-5 gün var ve agrı eskisi gibi değil sanki azaldı gibi sizde nasıl oldu azalınca acaba adet mi olcam diye korku basladı göğüs ağrısı durumunuzu yazarmısınız
Bende çok belirgin bir ağrı olmadı iki gündür var hafif birşeyler. Ama normal dönem olsa farketmeyeceğim cinsten. Benim de bata 4 ya da 5 gün varKızlar bu ay testi pozitif cıkanlar cvp verebilir mi
Yumurtlamadan itibaren gögüs ağrısı başladı bende bata 4-5 gün var ve agrı eskisi gibi değil sanki azaldı gibi sizde nasıl oldu azalınca acaba adet mi olcam diye korku basladı göğüs ağrısı durumunuzu yazarmısınız
Oo aynen 6 haftalıkken ögrenmişssinizEvet haklısınız ama işte insan sabırsızlanıyor. Kızımda idrar testini regl gecikmesinden 1 hafta sonra yapmıştım. Doktora ilk gittiğimde de keseyi görmüştümŞu an o sabrıma şaşırıyorum. Sanırım haftaya pazartesi kan vermek daha doğru. Kaset testlerle de koyulaşmayı takip ederim
Hiç bilmiyorum ama acile gidilebilir sonuçta rahatsız da olabilir insan. Normalde doktor randevusu olanlar çıkabiliyor.Oo aynen 6 haftalıkken ögrenmişssinizacile gidip kan mı versem ben de ya yasak ya bişry olur mu
Bende çok belirgin bir ağrı olmadı iki gündür var hafif birşeyler. Ama normal dönem olsa farketmeyeceğim cinsten. Benim de bata 4 ya da 5 gün var
Canim senin yumurtlama kacindaydi ?Bende çok belirgin bir ağrı olmadı iki gündür var hafif birşeyler. Ama normal dönem olsa farketmeyeceğim cinsten. Benim de bata 4 ya da 5 gün var
Laboquick ile yaptım negatifYaaaaaaaaa hamilesin yani?
Evet de elimde Bi belge falan da yok durdururlarsa? Testi yanıma alsam hamile oldugumu ögrendim acile gidip kan vermem lazım drsem bişey olur mu kiHiç bilmiyorum ama acile gidilebilir sonuçta rahatsız da olabilir insan. Normalde doktor randevusu olanlar çıkabiliyor.
Hiç çıkmadım haftasonu yanlış yönlendirmek istemem. Yarına kadar sabredin en iyisiEvet de elimde Bi belge falan da yok durdururlarsa? Testi yanıma alsam hamile oldugumu ögrendim acile gidip kan vermem lazım drsem bişey olur mu ki
Neyse.. Tamam teşekkürler bekliyimHiç çıkmadım haftasonu yanlış yönlendirmek istemem. Yarına kadar sabredin en iyisi
Benimde öyle bügün cnm ayniyiz cok haif sekilde cikti bende testi yapar yapmaz insallah dogrudur, bi dene istersen cikmassada erkendirYumurtlamadan sonra 9.günü idrar testinde çıkar mı gebelik
2 gün sonra yap 11 12.gün cıkıyo gen de 11.g0n yaptımYumurtlamadan sonra 9.günü idrar testinde çıkar mı gebelik
Yaptım ama negatif çıktıBenimde öyle bügün cnm ayniyiz cok haif sekilde cikti bende testi yapar yapmaz insallah dogrudur, bi dene istersen
Yumurtlamadan sonra 9.günü idrar testinde çıkar mı gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?