- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Baya 3 gün kaldı da ona güvenip yapmıştım negatif çıktı2 gün sonra yap 11 12.gün cıkıyo gen de 11.g0n yaptım
9.günse erken oldugu için çıkmamış olabilir 12 günde döllenme ve yerleşme sürüyoYaptım ama negatif çıktı
Ben ilk idrarla yaptim canimYaptım ama negatif çıktı
Canim ilk idrarla yap yarin erkendir arada baya fark oluyoYaptım ama negatif çıktı
E hadi bakalım o zaman hayırlısı9.günse erken oldugu için çıkmamış olabilir 12 günde döllenme ve yerleşme sürüyo
Öyle mi diyorsunuz yarın 10.gün aslında direkt gidip kan versem daha iyi olur sanırım aslında bu kadar telaş yapmam ama çok fena Bi kasık ağrım var bir türlü geçmiyorBen ilk idrarla yaptim canim
Canim ilk idrarla yap yarin erkendir arada baya fark oluyo
Yarin sabah ilk idrarla yap bence yinede kan verirsinÖyle mi diyorsunuz yarın 10.gün aslında direkt gidip kan versem daha iyi olur sanırım aslında bu kadar telaş yapmam ama çok fena Bi kasık ağrım var bir türlü geçmiyor
Tamam canım teşekkür ederim senin de hayırlı olsun sen de Bi an önce kan ver benceYarin sabah ilk idrarla yap bence yinede kan verirsin
Saolasin canim insallah yanilmiyorumdur, rabbim yaniltmasin tüm istiyenlere nasip etsin. Ben yurt disindayim canim burda randevusuz kan veremiyosun adetim gecene kadar beklicem artik koyulasma olursa tabiTamam canım teşekkür ederim senin de hayırlı olsun sen de Bi an önce kan ver bence
Hayırlı haberlerle gel inşallahSaolasin canim insallah yanilmiyorumdur, rabbim yaniltmasin tüm istiyenlere nasip etsin. Ben yurt disindayim canim burda randevusuz kan veremiyosun adetim gecene kadar beklicem artik koyulasma olursa tabi
Aynen hayırlısı, haber ver bana daE hadi bakalım o zaman hayırlısı
Evet bence deÖyle mi diyorsunuz yarın 10.gün aslında direkt gidip kan versem daha iyi olur sanırım aslında bu kadar telaş yapmam ama çok fena Bi kasık ağrım var bir türlü geçmiyor
Cok iyi canım göğüs agrıların nasıldı bata yakın arttı mıs azaldımıKızlar dün erken gebelik testi yaptım daha hassas oldugu için, hcg yeni yükselmeye baslasa bile sonuç görürüm diye yaptım çok şükür pozitif cıktı. Normal kaset yapmadım cünkü adetime 4 gün vardı cıkmama ihtimali vardı. Bugün adetime 3 gün kala normal kaset test yaptım ve şuan yaptım sabah ilk idrarla degil saat 3 gibi. Burda da cıktı cok şükür. Sabah yapsaydım daha belirgin olurdu sanırımaynı durumda olan varsa hcg artışını böyle takip edebilir. Düne göre artmış görünüyor. Yarın kan verecegim bakalım, hayırlısıyla
30 ocak yumurtlama pik benim 31 siliklesti bugün yumurtlamayı sayarsan 9.gun ve negatif catlamadan sayarsan 8.gunYumurtlamadan sonra 9.günü idrar testinde çıkar mı gebelik
Çok şükür boncuk gözlü bı kızın olur senin öyle hissettimKızlar dün erken gebelik testi yaptım daha hassas oldugu için, hcg yeni yükselmeye baslasa bile sonuç görürüm diye yaptım çok şükür pozitif cıktı. Normal kaset yapmadım cünkü adetime 4 gün vardı cıkmama ihtimali vardı. Bugün adetime 3 gün kala normal kaset test yaptım ve şuan yaptım sabah ilk idrarla degil saat 3 gibi. Burda da cıktı cok şükür. Sabah yapsaydım daha belirgin olurdu sanırımaynı durumda olan varsa hcg artışını böyle takip edebilir. Düne göre artmış görünüyor. Yarın kan verecegim bakalım, hayırlısıyla
Veririm veririm inşallahAynen hayırlısı, haber ver bana da
Ben kan vericem direkt ya neyse ne çıksın ortaya30 ocak yumurtlama pik benim 31 siliklesti bugün yumurtlamayı sayarsan 9.gun ve negatif catlamadan sayarsan 8.gun
Bir gün ondesin bende pozitif olursan haber ver benim kaset testler negatifBen kan vericem direkt ya neyse ne çıksın ortayakanda çıkar heralde 10.günde benim de 29pik 30u çatlamıştı
Veririm inşallahBir gün ondesin bende pozitif olursan haber ver benim kaset testler negatif
Cok iyi canım göğüs agrıların nasıldı bata yakın arttı mıs azaldımı çatlamadan beri,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?