- 21 Ağustos 2019
- 861
- 534
- 103
- 28
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Ayy inşallah teyzesi saglıklı olsun daÇok şükür boncuk gözlü bı kızın olur senin öyle hissettim
Ay benim de öyle suan dokununca agrıo catlamadan bu yana daha fazla hissediyordum inşallah ben de sizin gibi gebeyimdirÇatlamada ağrım başladı son bikaç gündür sadece dokununca agrıyo önceden sızlıyodu normal günlük hayatımın her saatinde
İnşAllahAy benim de öyle suan dokununca agrıo catlamadan bu yana daha fazla hissediyordum inşallah ben de sizin gibi gebeyimdir
İnşallah sana supriz olur bu ayHerkese merhaba, regl günüm benimde 10 şubatbaştan sona kadar okudum yazdıklarınızı, Allahım hayırlısıyla hepinizin kucağını en kısa zamanda doldursun. Bu serüvende bebek bekleyen taze anne adaylarınıda tebrik ediyorum. Aralık ayında ovulasyon testi denedim ama tutmadı bu ay oluruna bıraktım bakalım bekliyorum benim belirtim normal adet belirtileriyle aynı ama bu ay inanılmaz derece göğüs uçlarımda hassasiyet var ve damarlarım inanılmaz belirgin. Ama internette baktım hepsi regl belirtileri içinde söylüyorlar umutsuz olduğum için test yapmadım günü mü bekliyorum
Merhaba iyi yapmışsın 10 şubatta yaparsan hamile kaldıysan kesın çıkar. Inşallah bu ay müjde bekliyoruzHerkese merhaba, regl günüm benimde 10 şubatbaştan sona kadar okudum yazdıklarınızı, Allahım hayırlısıyla hepinizin kucağını en kısa zamanda doldursun. Bu serüvende bebek bekleyen taze anne adaylarınıda tebrik ediyorum. Aralık ayında ovulasyon testi denedim ama tutmadı bu ay oluruna bıraktım bakalım bekliyorum benim belirtim normal adet belirtileriyle aynı ama bu ay inanılmaz derece göğüs uçlarımda hassasiyet var ve damarlarım inanılmaz belirgin. Ama internette baktım hepsi regl belirtileri içinde söylüyorlar umutsuz olduğum için test yapmadım günü mü bekliyorum
Nasıl sabrediyorsun tebrik ediyrm ben sabah negatifse belki oglende cikar diye öğlen yapiyrm olmadı akşam yapiyrm testlerimi bitirdim son bir tane kaldıHerkese merhaba, regl günüm benimde 10 şubatbaştan sona kadar okudum yazdıklarınızı, Allahım hayırlısıyla hepinizin kucağını en kısa zamanda doldursun. Bu serüvende bebek bekleyen taze anne adaylarınıda tebrik ediyorum. Aralık ayında ovulasyon testi denedim ama tutmadı bu ay oluruna bıraktım bakalım bekliyorum benim belirtim normal adet belirtileriyle aynı ama bu ay inanılmaz derece göğüs uçlarımda hassasiyet var ve damarlarım inanılmaz belirgin. Ama internette baktım hepsi regl belirtileri içinde söylüyorlar umutsuz olduğum için test yapmadım günü mü bekliyorum
10 gün geçmeden test yapma çıkmıyor denediler burdaKizlar benim bu ay gec yumurtlama oldu bat 17 subata atti 1-2si pik 3unde catlama oldu bakalim suanlik beklemedeyim siz ne zaman test yapmaya basliyorsunuz?
12 Şubat'ta yapmaya başla yaniKizlar benim bu ay gec yumurtlama oldu bat 17 subata atti 1-2si pik 3unde catlama oldu bakalim suanlik beklemedeyim siz ne zaman test yapmaya basliyorsunuz?
Önceleri çok hayal kırıklığına uğradım çünkü artık psikolojik olarak beni çok etkiliyor. 7 aydır aynı süreçleri yaşamak zor geliyor.Nasıl sabrediyorsun tebrik ediyrm ben sabah negatifse belki oglende cikar diye öğlen yapiyrm olmadı akşam yapiyrm testlerimi bitirdim son bir tane kaldı
10 gün geçmeden test yapma çıkmıyor denediler burda
Anladim canim tamam sagolasin12 Şubat'ta yapmaya başla yani
Merhaba sizin erken gebelik testi nasıl çıkmıştı ilk bende bgn predictor marka erken gebelik testi yaptım silik çizgi var sizde bı bakarmisiniz rica etsem boylemiydi sizin bat 15 ŞubatKızlar dün erken gebelik testi yaptım daha hassas oldugu için, hcg yeni yükselmeye baslasa bile sonuç görürüm diye yaptım çok şükür pozitif cıktı. Normal kaset yapmadım cünkü adetime 4 gün vardı cıkmama ihtimali vardı. Bugün adetime 3 gün kala normal kaset test yaptım ve şuan yaptım sabah ilk idrarla degil saat 3 gibi. Burda da cıktı cok şükür. Sabah yapsaydım daha belirgin olurdu sanırımaynı durumda olan varsa hcg artışını böyle takip edebilir. Düne göre artmış görünüyor. Yarın kan verecegim bakalım, hayırlısıyla
Yok selisayin daha koyuydu bat ı 10 Şubat sizin yumurtlama ne zamandiMerhaba sizin erken gebelik testi nasıl çıkmıştı ilk bende bgn predictor marka erken gebelik testi yaptım silik çizgi var sizde bı bakarmisiniz rica etsem boylemiydi sizin bat 15 Şubat
Normal kaset test yaptınız mı hicMerhaba sizin erken gebelik testi nasıl çıkmıştı ilk bende bgn predictor marka erken gebelik testi yaptım silik çizgi var sizde bı bakarmisiniz rica etsem boylemiydi sizin bat 15 Şubat
Yaptım onda çıkmadı sadece çizgi yeri belli gibi duruyordu sadeceNormal kaset test yaptınız mı hic
Benim yumurtlama 28 29 di bat 15 Şubat benimde regilden 6 gün sonra yumurtlama olmuştu benimYok selisayin daha koyuydu bat ı 10 Şubat sizin yumurtlama ne zamandi
Catlamadan itibaren 9.gun yani değil mi benim 8.gun kaset test negatif erken gebelik de elimde yokBenim yumurtlama 28 29 di bat 15 Şubat benimde regilden 6 gün sonra yumurtlama olmuştu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?