Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlamadan itibaren 9.gun yani değil mi benim 8.gun kaset test negatif erken gebelik de elimde yok
Evet bgn 9. Gün geçen ay sizi topikten biliyorum erken gebelik testleriniz silik çıkıyordu inşallah bu ay güzel haber alırız hepmizi
Acaba bu testin doğruluk payı varmıdır

Evet bgn 9. Gün geçen ay sizi topikten biliyorum erken gebelik testleriniz silik çıkıyordu inşallah bu ay güzel haber alırız hepmizi
Acaba bu testin doğruluk payı varmıdır
Aynen prodoctor markaydı dün laboquick ve predictor sipariş verdim trendyoldan adet günüm Çarşamba günü sağ belim kasığımda ağrı var insaallah kırmızı görmem laboquick kaset test sabah negatifti

Merhaba sizin erken gebelik testi nasıl çıkmıştı ilk bende bgn predictor marka erken gebelik testi yaptım silik çizgi var sizde bı bakarmisiniz rica etsem boylemiydi sizin bat 15 Şubat
Merhaba sizin erken gebelik testi nasıl çıkmıştı ilk bende bgn predictor marka erken gebelik testi yaptım silik çizgi var sizde bı bakarmisiniz rica etsem boylemiydi sizin bat 15 Şubat
Merhaba canım öncelikle tebrik ederim çok yeni de olsa hamilesin Allah kucağına almayı da nasip etsin benim testim daha belirgindi ben bat a 4 gün kala yaptım. Sen 6 gün kala yapmışsın sanırım. 2 gün sonra daha da belirginleşicektir. Dün de normal kaset test yaptım o da şöyle

Eklentiler

• IMG-20210206-WA0005.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20210207_151143_865.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 44
Ben de sabah kan vermeye gittim fakat sonucu yarın çıkarmış ayrıca doktor dedi ki daha çok erken negatif çıkabilir sonradan pozitife dönebilir adetin gecikmesini bekle dedi kan testine de mi güvenemicez

Ben de sabah kan vermeye gittim fakat sonucu yarın çıkarmış ayrıca doktor dedi ki daha çok erken negatif çıkabilir sonradan pozitife dönebilir adetin gecikmesini bekle dedi kan testine de mi güvenemicez
regle kaç gün var canım? birde çatlamadan kaç gün geçti

kızlar gebelik testi sipariş vericem ne alayım sizce her ay predictor alıp negatif görmekten sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…