- 12 Haziran 2020
- 947
- 594
- 33
- 29
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Evet bgn 9. Gün geçen ay sizi topikten biliyorum erken gebelik testleriniz silik çıkıyordu inşallah bu ay güzel haber alırız hepmiziCatlamadan itibaren 9.gun yani değil mi benim 8.gun kaset test negatif erken gebelik de elimde yok
Aynen prodoctor markaydı dün laboquick ve predictor sipariş verdim trendyoldan adet günüm Çarşamba günü sağ belim kasığımda ağrı var insaallah kırmızı görmem laboquick kaset test sabah negatiftiEvet bgn 9. Gün geçen ay sizi topikten biliyorum erken gebelik testleriniz silik çıkıyordu inşallah bu ay güzel haber alırız hepmizi
Acaba bu testin doğruluk payı varmıdır
Bugün testi yenilersen foto atarmisinEvet bgn 9. Gün geçen ay sizi topikten biliyorum erken gebelik testleriniz silik çıkıyordu inşallah bu ay güzel haber alırız hepmizi
Acaba bu testin doğruluk payı varmıdır
Evet tamam canım eşimi bekliyorum işten cıkıp gelcek. EtiketlerimGünaydın arkadaşlar..Selisay bugün kan vermeye gideceksiniz sanırım sonuç çıkınca beni de etiketler misiniz?
sanırım 40 lira demişti bizim oradaki eczane ama değişebiliyor fiyatlarPredictor eczanede kaç lira
Merhaba sizin erken gebelik testi nasıl çıkmıştı ilk bende bgn predictor marka erken gebelik testi yaptım silik çizgi var sizde bı bakarmisiniz rica etsem boylemiydi sizin bat 15 Şubat
Merhaba canım öncelikle tebrik ederim çok yeni de olsa hamilesin Allah kucağına almayı da nasip etsinMerhaba sizin erken gebelik testi nasıl çıkmıştı ilk bende bgn predictor marka erken gebelik testi yaptım silik çizgi var sizde bı bakarmisiniz rica etsem boylemiydi sizin bat 15 Şubat
Çatlamadan sonra kaçıncı günAynen prodoctor markaydı dün laboquick ve predictor sipariş verdim trendyoldan adet günüm Çarşamba günü sağ belim kasığımda ağrı var insaallah kırmızı görmem laboquick kaset test sabah negatifti
Evet ben Bursa dayım geçen ay 40a almıştım bu ay Baska Bi eczaneden 45e aldım. Eczanelere göre degişiyo ortalama 35 45 arasısanırım 40 lira demişti bizim oradaki eczane ama değişebiliyor fiyatlar
45 tl bi tanesi canımPredictor eczanede kaç lira
Trendyolda 22 lira sipariş verdimsanırım 40 lira demişti bizim oradaki eczane ama değişebiliyor fiyatlar
Çatlama gününü sayarsam 9.gunum sabah negatif gördüm yine umudum azalıyor adet ağrım varÇatlamadan sonra kaçıncı gün
Kaset test için erken bence. Ben 11. gün gördüm.Çatlama gününü sayarsam 9.gunum sabah negatif gördüm yine umudum azalıyor adet ağrım var
regle kaç gün var canım? birde çatlamadan kaç gün geçtiBen de sabah kan vermeye gittim fakat sonucu yarın çıkarmış ayrıca doktor dedi ki daha çok erken negatif çıkabilir sonradan pozitife dönebilir adetin gecikmesini bekle dedi kan testine de mi güvenemicez
2 gün kaldı regle çatlamayı da 30 ocakta gördümregle kaç gün var canım? birde çatlamadan kaç gün geçti
inşallah çıkar canım2 gün kaldı regle çatlamayı da 30 ocakta gördüm
Amin inşallahinşallah çıkar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?