- 1 Aralık 2020
- 612
- 246
- 53
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Adet agrısı bana daha geceden çöktüÇatlama gününü sayarsam 9.gunum sabah negatif gördüm yine umudum azalıyor adet ağrım var
Çok teskkur ederim inşallah test yaniltmiyordur inşallahMerhaba canım öncelikle tebrik ederim çok yeni de olsa hamilesin Allah kucağına almayı da nasip etsinbenim testim daha belirgindi ben bat a 4 gün kala yaptım. Sen 6 gün kala yapmışsın sanırım. 2 gün sonra daha da belirginleşicektir. Dün de normal kaset test yaptım o da şöyle
Tabi atarım ama 1 tane erken gebelik testi kaldı oda laboquick marka onuda cuma yapayım diyorumBugün testi yenilersen foto atarmisin
İnşallah gebeliktendir o belirtiler canımAynen prodoctor markaydı dün laboquick ve predictor sipariş verdim trendyoldan adet günüm Çarşamba günü sağ belim kasığımda ağrı var insaallah kırmızı görmem laboquick kaset test sabah negatifti
Bu arada sizinde hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsun inşallahMerhaba canım öncelikle tebrik ederim çok yeni de olsa hamilesin Allah kucağına almayı da nasip etsinbenim testim daha belirgindi ben bat a 4 gün kala yaptım. Sen 6 gün kala yapmışsın sanırım. 2 gün sonra daha da belirginleşicektir. Dün de normal kaset test yaptım o da şöyle
Önceki günlerde yapmismiydin peki testKaset test için erken bence. Ben 11. gün gördüm.
Hala adet ağrım var sırtım belim kasigim bacaklarım bakalım nolacakAdet agrısı bana daha geceden çöktüsendee son durumlar nasıl
İnşaallah ilk gebeligimde de ağrım vardı o yüzden ayırt edemiyorumİnşallah gebeliktendir o belirtiler canım
İnsan neye inanacagina şaşırıyorki geçen ay benimde çok belirtim vardı dedim kesin gebeyim ama tabi negatif ti bu ayda hiç öyle ağrılarım olmadı sadece beyaz akintim var okadarİnşaallah ilk gebeligimde de ağrım vardı o yüzden ayırt edemiyorum
Siz hiç test yapmadinizmiİnşaallah ilk gebeligimde de ağrım vardı o yüzden ayırt edemiyorum
Her ay hamileymiş gibi belirtilerim oluyor. Beklenti içerisinde olduğumuz içinİnsan neye inanacagina şaşırıyorki geçen ay benimde çok belirtim vardı dedim kesin gebeyim ama tabi negatif ti bu ayda hiç öyle ağrılarım olmadı sadece beyaz akintim var okadar
Yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz gebeliğiTabi, bugün yaptıgımı çekmedim işteyim şuan 2.resim dünkü 3.resim 25 ocak
Sabah son testim laboquick kaset vardı onu yaptım zorla sağ sol ışık tuttum siz dediniz ya çizgi yeri belli gibiydi öyle bişey görür gibi oldum karşıdan bakınca görünmüyor ama başka testim de yok intten aldığım gelmedi daha eczaneden bugün alayım ama hangi markayı alaym erken gebelik mi alayımSiz hiç test yapmadinizmi
Aramızda bir gün var benim bugün 9.gun sizin 10Siz hiç test yapmadinizmi
Evet gerçekten hersy piskolojik aslında insallab bu ay güzel haber alırızHer ay hamileymiş gibi belirtilerim oluyor. Beklenti içerisinde olduğumuz için
Bence erken gebelik testi alın sizde noramlde hep oluyordu bu ay almamıştınız galiba inşallah gebesinizdirSabah son testim laboquick kaset vardı onu yaptım zorla sağ sol ışık tuttum siz dediniz ya çizgi yeri belli gibiydi öyle bişey görür gibi oldum karşıdan bakınca görünmüyor ama başka testim de yok intten aldığım gelmedi daha eczaneden bugün alayım ama hangi markayı alaym erken gebelik mi alayım
AA aynıyız ozaman bende smdi laboquick erken gebelik testi var ama yapmaya korkuyorum smdi için böyle umut olunca negatif görmekten korkuyorum inşallah Dunki testim doğrudurAramızda bir gün var benim bugün 9.gun sizin 10
İnşallah böyle beklemek çok zormuş Allah hepimizin yardımcısı olsunEvet gerçekten hersy piskolojik aslında insallab bu ay güzel haber alırız
Aynen benmde oyleeHala adet ağrım var sırtım belim kasigim bacaklarım bakalım nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?