Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teskkur ederim inşallah test yaniltmiyordur inşallah kaset testinizi regle kacgun kala yaptınız siz erken gebelik testini yapınca kasette yapmismiydiniz ondada silik cikmismiydi

İnşallah gebeliktendir o belirtiler canım

Bu arada sizinde hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsun inşallah

İnşaallah ilk gebeligimde de ağrım vardı o yüzden ayırt edemiyorum
İnsan neye inanacagina şaşırıyorki geçen ay benimde çok belirtim vardı dedim kesin gebeyim ama tabi negatif ti bu ayda hiç öyle ağrılarım olmadı sadece beyaz akintim var okadar

İnsan neye inanacagina şaşırıyorki geçen ay benimde çok belirtim vardı dedim kesin gebeyim ama tabi negatif ti bu ayda hiç öyle ağrılarım olmadı sadece beyaz akintim var okadar
Her ay hamileymiş gibi belirtilerim oluyor. Beklenti içerisinde olduğumuz için

Siz hiç test yapmadinizmi
Sabah son testim laboquick kaset vardı onu yaptım zorla sağ sol ışık tuttum siz dediniz ya çizgi yeri belli gibiydi öyle bişey görür gibi oldum karşıdan bakınca görünmüyor ama başka testim de yok intten aldığım gelmedi daha eczaneden bugün alayım ama hangi markayı alaym erken gebelik mi alayım

Bence erken gebelik testi alın sizde noramlde hep oluyordu bu ay almamıştınız galiba inşallah gebesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…