- 5 Mayıs 2020
- 702
- 335
- 53
- 34
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Bence boşuna o kadar para vermeyin iki günümüz kaldı varsa kaset test ilede çıkıyor zaten hatta bazılarınki kaset teste çıkıp erkende çıkmıyorSabah son testim laboquick kaset vardı onu yaptım zorla sağ sol ışık tuttum siz dediniz ya çizgi yeri belli gibiydi öyle bişey görür gibi oldum karşıdan bakınca görünmüyor ama başka testim de yok intten aldığım gelmedi daha eczaneden bugün alayım ama hangi markayı alaym erken gebelik mi alayım
9. Gün Ovulasyon testi yaptım koyu çıkmıştı. Şubat ayı topiğine yazmıştım hamile olabilir miyim diyeÖnceki günlerde yapmismiydin peki test
Bende dün normal kaset test yapmıştım laboquick çift çizgi çıkmıştı. Bugün sabah koyulaşmayı takip etmek için sabah yapayım dedim yine aynı heyecanı yaşadım. Bu heyecan hiç bitmiyorAA aynıyız ozaman bende smdi laboquick erken gebelik testi var ama yapmaya korkuyorum smdi için böyle umut olunca negatif görmekten korkuyorum inşallah Dunki testim doğrudur
Aynen prodoctor öyle çıkınca almayacam bı daha dedim eczanede de çok pahalıymış ama yaw ben normal kaset test alayım farklı markalardan birer taneBence erken gebelik testi alın sizde noramlde hep oluyordu bu ay almamıştınız galiba inşallah gebesinizdir
Siz pozitif görürseniz bana umut olacak şuan negatif oldugum icinAA aynıyız ozaman bende smdi laboquick erken gebelik testi var ama yapmaya korkuyorum smdi için böyle umut olunca negatif görmekten korkuyorum inşallah Dunki testim doğrudur
Ovulasyon testimde yok bitti9. Gün Ovulasyon testi yaptım koyu çıkmıştı. Şubat ayı topiğine yazmıştım hamile olabilir miyim diyeregle çok var ikinci defa yumurtluyor olabilirsin diyenler oldu. Regle 6-7 vardı
Aminnnİnşallah böyle beklemek çok zormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sizin bat nezaman acaba benim normal kesitte çıkmıyorBende dün normal kaset test yapmıştım laboquick çift çizgi çıkmıştı. Bugün sabah koyulaşmayı takip etmek için sabah yapayım dedim yine aynı heyecanı yaşadım. Bu heyecan hiç bitmiyor
Evet eczane baya pahalı oluyor net daha uygunAynen prodoctor öyle çıkınca almayacam bı daha dedim eczanede de çok pahalıymış ama yaw ben normal kaset test alayım farklı markalardan birer tane
11 ya da 12 Şubat. Çocuk düşünmeye başladıktan sonra 25-26 arası değişiyor döngümSizin bat nezaman acaba benim normal kesitte çıkmıyor
İnşallah ikimizde pozitif görürüz canimSiz pozitif görürseniz bana umut olacak şuan negatif oldugum icin
Ama yumurtlama ve pik günleri önemli. 11. Gün çıktı kaset testteSizin bat nezaman acaba benim normal kesitte çıkmıyor
Benim yumurtlama 28.29 catlamada 30 u duAma yumurtlama ve pik günleri önemli. 11. Gün çıktı kaset testte
Aramızda 3 gün var. Daha önce test yapsam çıkar mıydı bilmiyorum. 11.gün yaptığımda belirgindi çizgi.Benim yumurtlama 28.29 catlamada 30 u du
Siparişi iptal ettim 150 liradan fazla tutmuştu eczaneden beş liraya kaset test alacamBence boşuna o kadar para vermeyin iki günümüz kaldı varsa kaset test ilede çıkıyor zaten hatta bazılarınki kaset teste çıkıp erkende çıkmıyor
Sizin bgn kaçıncı gününüzAramızda 3 gün var. Daha önce test yapsam çıkar mıydı bilmiyorum. 11.gün yaptığımda belirgindi çizgi.
Benim adet günü hiç şaşmaz daha 2 gün var ama suan kramp girdi uzandıgım yerden kalkamıyom niye böyle oldu sence agrı kesici içtim şimdi dayanamadım agrıya ama kanda gelmiyoOvulasyon testimde yok bitti
9.gunum iki gün kaldı o zaman ama Çarşamba adet günü zaten o gün gecikirse bı ihtimal gebeyimAma yumurtlama ve pik günleri önemli. 11. Gün çıktı kaset testte
Evet sizin döngü kısa ama yumurtlama geç oluyor. Zaten bekleyince adet günü geliyor9.gunum iki gün kaldı o zaman ama Çarşamba adet günü zaten o gün gecikirse bı ihtimal gebeyim
12. ya da 13. Gün. Çatlama 27 ocakta gördüm testte. Ama ben 26 gece çatladığını düşünüyorum çünkü gece kasık ağrım olduSizin bgn kaçıncı gününüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?