Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence boşuna o kadar para vermeyin iki günümüz kaldı varsa kaset test ilede çıkıyor zaten hatta bazılarınki kaset teste çıkıp erkende çıkmıyor

AA aynıyız ozaman bende smdi laboquick erken gebelik testi var ama yapmaya korkuyorum smdi için böyle umut olunca negatif görmekten korkuyorum inşallah Dunki testim doğrudur
Bende dün normal kaset test yapmıştım laboquick çift çizgi çıkmıştı. Bugün sabah koyulaşmayı takip etmek için sabah yapayım dedim yine aynı heyecanı yaşadım. Bu heyecan hiç bitmiyor

Bence erken gebelik testi alın sizde noramlde hep oluyordu bu ay almamıştınız galiba inşallah gebesinizdir
Aynen prodoctor öyle çıkınca almayacam bı daha dedim eczanede de çok pahalıymış ama yaw ben normal kaset test alayım farklı markalardan birer tane

Bende dün normal kaset test yapmıştım laboquick çift çizgi çıkmıştı. Bugün sabah koyulaşmayı takip etmek için sabah yapayım dedim yine aynı heyecanı yaşadım. Bu heyecan hiç bitmiyor
Sizin bat nezaman acaba benim normal kesitte çıkmıyor

Aynen prodoctor öyle çıkınca almayacam bı daha dedim eczanede de çok pahalıymış ama yaw ben normal kaset test alayım farklı markalardan birer tane
Evet eczane baya pahalı oluyor net daha uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…