Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada sizinde hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsun inşallah
Aminn canım Allah razı olsun, Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Çok teskkur ederim inşallah test yaniltmiyordur inşallah kaset testinizi regle kacgun kala yaptınız siz erken gebelik testini yapınca kasette yapmismiydiniz ondada silik cikmismiydi
Eeken gebelik testini 6 Şubat sabahı yaptım (adete 4 gün kala)
Kaset testi 7 Şubat öğleden sonra yaptım ilk idrar degildi deniyim dedim yükseldiyse orda da cıkar diye düşündüm (adete 3 gün kala) çok şükür ikisi de pozitif. (çatlamadan sonra (çatlama günü hariç) saydıgımda 11. Ve 12. Günler test yaptım)

Çok teşekkür ederim cvb yazdığınız için

Merhaba kızlar ovülasyon testi alacağımda eğer adet olursam sizce Babyfast nasıl güvenilir mi daha önce hiç kullanmadım da bana fikir verir misnz?

Merhaba kızlar ovülasyon testi alacağımda eğer adet olursam sizce Babyfast nasıl güvenilir mi daha önce hiç kullanmadım da bana fikir verir misnz?
laboquıck kullanıyorum ben yanında gebelik testi ile beraber sipariş veriyorum deneyebilirsin bugüne kadar hiç bozuk testi gelmedi bana

Al bı marka normal kaset test yaptım tertemiz negatif 9.gunde bitti yarın 10.gun e başlıyorum oglumunda doğum günü pozitif çıksam en güzel hediye olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…