- 21 Ağustos 2019
- 861
- 534
- 103
- 28
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
.gün yaptım erken gebelik testiyle öğrendim.Yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz gebeliği
Aminn canım Allah razı olsun, Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinBu arada sizinde hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsun inşallah
Eeken gebelik testini 6 Şubat sabahı yaptım (adete 4 gün kala)Çok teskkur ederim inşallah test yaniltmiyordur inşallahkaset testinizi regle kacgun kala yaptınız siz erken gebelik testini yapınca kasette yapmismiydiniz ondada silik cikmismiydi
2 gün sonra bi daha yap bence en erken çatlamadan 11 veya 12.gün belli oluyoÇatlama gününü sayarsam 9.gunum sabah negatif gördüm yine umudum azalıyor adet ağrım var
Kan testi verdiniz mi?Aminn canım Allah razı olsun, Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Oo Bayada tutmuş iyi yapmışsınız o kadar para vermeye gerek yok bencedeSiparişi iptal ettim 150 liradan fazla tutmuştu eczaneden beş liraya kaset test alacam
Hayır, birazdan eşim gelecek beni almaya bekliyorumKan testi verdiniz mi?
Anladım teskkur ederim12. ya da 13. Gün. Çatlama 27 ocakta gördüm testte. Ama ben 26 gece çatladığını düşünüyorum çünkü gece kasık ağrım oldu
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımHa
Hayır, birazdan eşim gelecek beni almaya bekliyorum
canım senin kaçıncı ayındı?Bende işten çıktım 4 farklı marka kaset test alacam günde iki kere yapıyorumsabır olayı yok malasef bende
Çok teşekkür ederim cvb yazdığınız içinEeken gebelik testini 6 Şubat sabahı yaptım (adete 4 gün kala)
Kaset testi 7 Şubat öğleden sonra yaptım ilk idrar degildi deniyim dedim yükseldiyse orda da cıkar diye düşündüm (adete 3 gün kala) çok şükür ikisi de pozitif. (çatlamadan sonra (çatlama günü hariç) saydıgımda 11. Ve 12. Günler test yaptım)
laboquıck kullanıyorum ben yanında gebelik testi ile beraber sipariş veriyorum deneyebilirsin bugüne kadar hiç bozuk testi gelmedi banaMerhaba kızlar ovülasyon testi alacağımda eğer adet olursam sizce Babyfast nasıl güvenilir mi daha önce hiç kullanmadım da bana fikir verir misnz?
Kapıda ödeme imkanı olmuyor ya canım o sitelerin bende o yüzden istemedimlaboquıck kullanıyorum ben yanında gebelik testi ile beraber sipariş veriyorum deneyebilirsin bugüne kadar hiç bozuk testi gelmedi bana
3.ay korunmayali FSH yüksekliği varmış yumurta rezervi azmis önceden böyle bişey yoktu tesadüfen ogrendimcanım senin kaçıncı ayındı?
İnşallah iyi haberler alırsınAl bı marka normal kaset test yaptım tertemiz negatif9.gunde bitti yarın 10.gun e başlıyorum oglumunda doğum günü pozitif çıksam en güzel hediye olurdu
Olsa çıkardı bence 9 günde az değil kiİnşallah iyi haberler alırsınBugünde benim doğumgünüm en güzel doğumgünü hediyesi oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?