- 21 Ağustos 2019
- 861
- 534
- 103
- 28
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Selisay yerlesme kanaması daha gelmedi dimi haber ver bize nasıl ne şekilde geliyor diye tamammiiiKanı verdik 1 saat civarı bekledik sonuç bu şükürler olsunC Cachalot Hiresa M Minikfaremmm E Eylul2501 M Melegim96 B Bir bebekmeselesi huliadoruk
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al sağlıkla büyütKanı verdik 1 saat civarı bekledik sonuç bu şükürler olsunC Cachalot Hiresa M Minikfaremmm E Eylul2501 M Melegim96 B Bir bebekmeselesi huliadoruk
Herkeste olmaz ki o kanamaSelisay yerlesme kanaması daha gelmedi dimi haber ver bize nasıl ne şekilde geliyor diye tamammiii
Gözün Aydın canım benim Rabbim kucağına almayı nasip etsinKanı verdik 1 saat civarı bekledik sonuç bu şükürler olsunC Cachalot Hiresa M Minikfaremmm E Eylul2501 M Melegim96 B Bir bebekmeselesi huliadoruk
Selisay iki kat geriye gidersek cumartesi 46 (12.gun) iki gün öncesi 23(10.gun) iki gün öncesi 12(8.gun) felanmis yani 8.gun negatif çıkmıştı değerin 12 ikenKanı verdik 1 saat civarı bekledik sonuç bu şükürler olsunC Cachalot Hiresa M Minikfaremmm E Eylul2501 M Melegim96 B Bir bebekmeselesi huliadoruk
Yaaaa çok sevindim ne güzel bu değerleri görmek. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallahKanı verdik 1 saat civarı bekledik sonuç bu şükürler olsunC Cachalot Hiresa M Minikfaremmm E Eylul2501 M Melegim96 B Bir bebekmeselesi huliadoruk
Maşallah sana hiç öyle düşünmemiştim kızSelisay iki kat geriye gidersek cumartesi 46 (12.gun) iki gün öncesi 23(10.gun) iki gün öncesi 12(8.gun) felanmis yani 8.gun negatif çıkmıştı değerin 12 ikenkafayı yedim
Aminn darısı size, bsskaları bNa dua etti oldu ben de size ediyorumGözün Aydın canım benim Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Tebrik ederim çok güzel çok şükürKanı verdik 1 saat civarı bekledik sonuç bu şükürler olsunC Cachalot Hiresa M Minikfaremmm E Eylul2501 M Melegim96 B Bir bebekmeselesi huliadoruk
Aminn sıra sizde kızlar takipteyimGözün Aydın canım benim Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Aynen bu biz negatif çıkanlara umut olduMaşallah sana hiç öyle düşünmemiştim kızkaset test 12 olursa göstermiyor demek ki
Yarın test yapacam ya adet agrısı var ama yinede yapacamHerkeste olmaz ki o kanama
Bende yapacam sabah sure lab , al bi, freely marka var hassasiyetlerini okudum sure lab 5-50 arası diyor al bı 20 diyor freely yazmıyorduYarın test yapacam ya adet agrısı var ama yinede yapacam
Evet yap merak gitsin hic degilse. Sabah yap at meraktayım bendeBende yapacam sabah sure lab , al bi, freely marka var hassasiyetlerini okudum sure lab 5-50 arası diyor al bı 20 diyor freely yazmıyordu
Ama şöyle bişey benim ilk gebeligimde öğrendikten iki gün sonra verdiğim kan testinde 35 çıkmıştı iki gün öncesi 17 felan ama çok silik değil bildiğin mor çıkmıştı al bı markaydı anlamadım ben bu isiMaşallah sana hiç öyle düşünmemiştim kızkaset test 12 olursa göstermiyor demek ki
Ama oructum ondan mı acaba oruçlu halimle akşama doğru ezandan önce test yapmıştım ondan mı koyu çıktı acepAma şöyle bişey benim ilk gebeligimde öğrendikten iki gün sonra verdiğim kan testinde 35 çıkmıştı iki gün öncesi 17 felan ama çok silik değil bildiğin mor çıkmıştı al bı markaydı anlamadım ben bu isi
Valla ben de.. Ama sonuca bakıyorum artık Bi süre stres yapmak istemiyorum rahatladım çok şükür 98 görünce. Bikaç gün sonra yükselişi de görürüm inşallahAma şöyle bişey benim ilk gebeligimde öğrendikten iki gün sonra verdiğim kan testinde 35 çıkmıştı iki gün öncesi 17 felan ama çok silik değil bildiğin mor çıkmıştı al bı markaydı anlamadım ben bu isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?