- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin çok sevindim adınızaKanı verdik 1 saat civarı bekledik sonuç bu şükürler olsun@Cachalot Hiresa M Minikfaremmm E Eylul2501 M Melegim96 @Bir bebekmeselesi @huliadoruk
Hamilesin canimmmm hayırlı olsunEki Görüntüle 2779107 kizlae ben gene dayanamadım bgn gene erken gebelik testi yaptım buda laboquick erken gebelik testi bu test yanlitirmi ya 5 dakika içinde cikti
Kaset test varsa ondan da yapsana onda çıkacak mıEki Görüntüle 2779107 kizlae ben gene dayanamadım bgn gene erken gebelik testi yaptım buda laboquick erken gebelik testi bu test yanlitirmi ya 5 dakika içinde cikti
Ayyy inşallah yaaHamilesin canimmmm hayırlı olsun
Onu bgn yaptım ama çıkmadı bı kaç gün geçsin öyle yapayım oda 2 adet kaldı elimdeKaset test varsa ondan da yapsana onda çıkacak mı
Evet kullandım ve hiç çizgi görmedimAyyy inşallah yaaBu test doğrumudur gerçekten siz bu marka kullandinizmi hiç böyle çizgi gormusmuydunuz
Hiç mi çıkmadı sıfır cizgimiydiOnu bgn yaptım ama çıkmadı bı kaç gün geçsin öyle yapayım oda 2 adet kaldı elimde
Bende laboquick erken gebelik testi kullandım kuruma çizgisi bile görmedim önceki aylarda. Hayırlı olsun sanırım hamilesiniz. Bat kaçtı?Ayyy inşallah yaaBu test doğrumudur gerçekten siz bu marka kullandinizmi hiç böyle çizgi gormusmuydunuz
İnsallahBende laboquick erken gebelik testi kullandım kuruma çizgisi bile görmedim önceki aylarda. Hayırlı olsun sanırım hamilesiniz. Bat kaçtı?
Bir kaç gün içinde normal kaset testte de görürsünüz. Ben 11. gün gördümİnsallahbenim bat 15 Şubat regilden 6 gün sonra yumurtlamam olmustu 28 29 bgn çatlamanin 10. Günü
Tamam canım çok teskkur ederimBir kaç gün içinde normal kaset testte de görürsünüz. Ben 11. gün gördüm
Canım çok sevindimKanı verdik 1 saat civarı bekledik sonuç bu şükürler olsun@Cachalot Hiresa M Minikfaremmm E Eylul2501 M Melegim96 @Bir bebekmeselesi @huliadoruk
12.gün kaset test yaptm negatif demek ki bu ayda yok bendeBir kaç gün içinde normal kaset testte de görürsünüz. Ben 11. gün gördüm
kuzumm maşallahh Rabbim emeklerinin sonucunu verdi boşuna yorulmadın 1 haftaKanı verdik 1 saat civarı bekledik sonuç bu şükürler olsun@Cachalot Hiresa M Minikfaremmm E Eylul2501 M Melegim96 @Bir bebekmeselesi @huliadoruk
bende ovulasyon kullandım canım ama şansıma geç yumurtlama oldu ve testim bitti 1 şubatta yumurtlama sancımla anladım bu sancıdan sonra benim genelde 2 gün pik gösterir ve 3. gün çatlama olur tahminen 3ünde çatladı 1ini ve 3ünü değerlendirdim bakalım nolucak
Evet canım pembis çıkmış hayırlı olsun bende sure lab yaptım şimdi negatif hiç hayali bişey yok tertemiz negatifEki Görüntüle 2779286
Dün kaset test yaptım çıkmadı akşam erken gebelik testi yaptım onda hafif çizgi vardı bgn ilk idrarla kaset test yaptım bu çıktı ben kaset testte hiç silik çizgi daha görmedim bu zamana kadar doğru görüyorum dimi elim ayağım titriyor şuan
M Minikfaremmm
Testin markası neydiEki Görüntüle 2779286
Dün kaset test yaptım çıkmadı akşam erken gebelik testi yaptım onda hafif çizgi vardı bgn ilk idrarla kaset test yaptım bu çıktı ben kaset testte hiç silik çizgi daha görmedim bu zamana kadar doğru görüyorum dimi elim ayağım titriyor şuan
M Minikfaremmm
Bukadar test yanlış değildir dimi çok saol canım umudunu kesme daha gününe var senin ben erken yumurtladim die erken çıktı galibaEvet canım pembis çıkmış hayırlı olsun bende sure lab yaptım şimdi negatif hiç hayali bişey yok tertemiz negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?