Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy inşallah yaaBu test doğrumudur gerçekten siz bu marka kullandinizmi hiç böyle çizgi gormusmuydunuz
Bende laboquick erken gebelik testi kullandım kuruma çizgisi bile görmedim önceki aylarda. Hayırlı olsun sanırım hamilesiniz. Bat kaçtı?

Bende laboquick erken gebelik testi kullandım kuruma çizgisi bile görmedim önceki aylarda. Hayırlı olsun sanırım hamilesiniz. Bat kaçtı?
İnsallah benim bat 15 Şubat regilden 6 gün sonra yumurtlamam olmustu 28 29 bgn çatlamanin 10. Günü

Dün kaset test yaptım çıkmadı akşam erken gebelik testi yaptım onda hafif çizgi vardı bgn ilk idrarla kaset test yaptım bu çıktı ben kaset testte hiç silik çizgi daha görmedim bu zamana kadar doğru görüyorum dimi elim ayağım titriyor şuan
M Minikfaremmm

Son düzenleme:
Bizim batlarımız aynı:) ovulasyon testi kullanmadım bu ay o yüzden onu bilmiyorum ama takvimde 3 Ocak gösteriyor M Melegim96
bende ovulasyon kullandım canım ama şansıma geç yumurtlama oldu ve testim bitti 1 şubatta yumurtlama sancımla anladım bu sancıdan sonra benim genelde 2 gün pik gösterir ve 3. gün çatlama olur tahminen 3ünde çatladı 1ini ve 3ünü değerlendirdim bakalım nolucak

Evet canım pembis çıkmış hayırlı olsun bende sure lab yaptım şimdi negatif hiç hayali bişey yok tertemiz negatif

Evet canım pembis çıkmış hayırlı olsun bende sure lab yaptım şimdi negatif hiç hayali bişey yok tertemiz negatif
Bukadar test yanlış değildir dimi çok saol canım umudunu kesme daha gününe var senin ben erken yumurtladim die erken çıktı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…