- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
hayırlı olsuuun çok sevindimmEki Görüntüle 2779286
Dün kaset test yaptım çıkmadı akşam erken gebelik testi yaptım onda hafif çizgi vardı bgn ilk idrarla kaset test yaptım bu çıktı ben kaset testte hiç silik çizgi daha görmedim bu zamana kadar doğru görüyorum dimi elim ayağım titriyor şuan
M Minikfaremmm
Sen benden bir gün ondesin ya senin 11.gunun benim benim 10.gunum yani yarın sabah bende çıkmalı zaten yarın adet günüm gecikmesi lazım bende geç yumurtladimBukadar test yanlış değildir dimi çok saol canım umudunu kesme daha gününe var senin ben erken yumurtladim die erken çıktı galiba
Ayy çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhayırlı olsuuun çok sevindimm
Testler doğru canımBukadar test yanlış değildir dimi çok saol canım umudunu kesme daha gününe var senin ben erken yumurtladim die erken çıktı galiba
Sen hiç erken gebelik testi yaptinmiSen benden bir gün ondesin ya senin 11.gunun benim benim 10.gunum yani yarın sabah bende çıkmalı zaten yarın adet günüm gecikmesi lazım bende geç yumurtladim
Ayy inşallah rabbim sanada isteyen herkese de nasip etsin tez zamanda inşallah inşallah sende bu ay güzel haber alirisin canımTestler doğru canımanne oluyorsun insaallah sağlıkla kucağına al
Değişebiliyor beta hcg bazılarında daha hızlı idrara geçiyor. Regle kadar ümit kesilmez iyi düşünün12.gün kaset test yaptm negatif demek ki bu ayda yok bende
Evet kaset testte de çıkmış hayırlı olsunEki Görüntüle 2779286
Dün kaset test yaptım çıkmadı akşam erken gebelik testi yaptım onda hafif çizgi vardı bgn ilk idrarla kaset test yaptım bu çıktı ben kaset testte hiç silik çizgi daha görmedim bu zamana kadar doğru görüyorum dimi elim ayağım titriyor şuan
M Minikfaremmm
Göğüs ağrım azaldı bel ağrım azaldı bilemiyorum ümidimi kaybettimDeğişebiliyor beta hcg bazılarında daha hızlı idrara geçiyor. Regle kadar ümit kesilmez iyi düşünün
Yok canım bu ay almadım ama şimdi testimde pembe çizgi var yaw dogrumudur resim atiyorum simdiSen hiç erken gebelik testi yaptinmi
Sizin ilk beta kaç cikmistiEvet kaset testte de çıkmış hayırlı olsunBende haftaya pazartesi kan vericem şimdilik koyulaşmayı takip ediyorum testlerle
Çok çok teskkur ederim rabbim sanada sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet kaset testte de çıkmış hayırlı olsunBende haftaya pazartesi kan vericem şimdilik koyulaşmayı takip ediyorum testlerle
At bı bakalım canımYok canım bu ay almadım ama şimdi testimde pembe çizgi var yaw dogrumudur resim atiyorum simdi
Ben daha kan vermedim regle 2 gün kaldı geçmesini bekliyorum. Evde test yapıyorum koyulaşmayı takip ediyorumSizin ilk beta kaç cikmisti
Koyulasmalar artiyormu ben smdi sağlık ocağına kan verecemBen daha kan vermedim regle 2 gün kaldı geçmesini bekliyorum. Evde test yapıyorum koyulaşmayı takip ediyorum
Evet bende gördüm canım hafif çizgi var acaba erken test daha belli ederdi aslında bu çok yeni diede böyle çıkmış olabilir sen benden daha çok bilgilisin tabideTesti yaptim koltukta baya inceledm hicbisey yoktu sizle yazistm sonra baktm ki böyle çizgi var
İnşallah sağlıkla ilerler ve Allah’ım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip ederÇok çok teskkur ederim rabbim sanada sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?