Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bukadar test yanlış değildir dimi çok saol canım umudunu kesme daha gününe var senin ben erken yumurtladim die erken çıktı galiba
Sen benden bir gün ondesin ya senin 11.gunun benim benim 10.gunum yani yarın sabah bende çıkmalı zaten yarın adet günüm gecikmesi lazım bende geç yumurtladim

Sen benden bir gün ondesin ya senin 11.gunun benim benim 10.gunum yani yarın sabah bende çıkmalı zaten yarın adet günüm gecikmesi lazım bende geç yumurtladim
Sen hiç erken gebelik testi yaptinmi

Testler doğru canım anne oluyorsun insaallah sağlıkla kucağına al
Ayy inşallah rabbim sanada isteyen herkese de nasip etsin tez zamanda inşallah inşallah sende bu ay güzel haber alirisin canım

kızlar cuma günü çatlamanın 10. günü olmuş oluyor sizce test yapsa çıkar mı? erken gebelik testi

Evet kaset testte de çıkmış hayırlı olsun Bende haftaya pazartesi kan vericem şimdilik koyulaşmayı takip ediyorum testlerle

Evet kaset testte de çıkmış hayırlı olsun Bende haftaya pazartesi kan vericem şimdilik koyulaşmayı takip ediyorum testlerle
Çok çok teskkur ederim rabbim sanada sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

Testi yaptim koltukta baya inceledm hicbisey yoktu sizle yazistm sonra baktm ki böyle çizgi var
Evet bende gördüm canım hafif çizgi var acaba erken test daha belli ederdi aslında bu çok yeni diede böyle çıkmış olabilir sen benden daha çok bilgilisin tabide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…